maanantai 9. kesäkuuta 2014

Côte d'Azur - Outfit with Mini Luggage





Tässä ihka ensimmäinen asu uuden laukku-upeuden kanssa! Olin jo kotona käsin ajatellut, että mikäli beigen Minin Luggagen tulen löytämään haluan ehdottomasti käyttää sitä juuri tämän mekon kanssa! Kuinkas ollakkaan mekko ja laukku sopivat aivan täydellisesti yhteen, sillä mekossa on hitunen aivan samaa sävyä kuin laukku. Laukku on siitä jännä, että se näyttää aina kuvissa hieman erisävyiselle, kuvia katsellessani huomasin, että se on aina sen värinen kuin rannan hiekka sillä hetkellä, eli Sand on kyllä mitä täydellisin nimi kuvaamaan laukun sävyä.




Mekko on löytö viime kesän alennysmyynneistä, harmikseni en sitä ehtinyt käyttää viime kesänä kuin yhden kerran, mutta luulenpa, että tänä kesänä niin mekko kuin laukku tulevat olemaan kovassa käytössä sekä yhdessä että erikseen. Viime vuonna kun postasin kyseisestä mekosta, tuli kommettiboksin puolella puhetta, että käytän mekkoa väärinpäin. En ollut itse edes ajatellut, että mekko olisi väärinpäin, sillä mielestäni se näytti niin käytettynä paljon paremmalta, joten väärinpäin puin sen tälläkin kertaa. Mekko on päällä ihanan kevyt, eikä kiristä tai purista mistään, täydellinen lomavaate siis!




Olette ehkä huomanneet, että tykkään älyttömästi erilaisista rannekoruista? Zarassa iskin heti silmäni kulta-nudeen näyttävään rannekoruun ja muutaman päivän pohdinnan jälkeen oli se käytävä ostamassa. Varsinkin kesällä tykkään lisätä asuun lähes aina rannekorun, mikäli kaulassa ei ole kaulakorua.


mekko Vila - laukku Céline - sandaalit New Look - rannekoru Zara
kello Michael Kors - aurinkolasit Ray-Ban

 Tämä asu oli ehdottomasti suosikkiasuni lomalla, ensi kerralla vielä tukka kiharalle tämän kanssa ja kultaisten sandaalejen tilalle nudet (omani löysin Mangosta). Vilalla on muuten vähän samantyyppinen mekko valikoimissa tänäkin vuonna, arvatkaa kuka hankki senkin sillä varjolla, että "tarvitsen" mekon siskonpoikani rippijuhliin ;) Onneksi tällaiset mekot ovat monikäyttöisiä; menevät juhlissa tai voi vain heittää päälle kaupungille/rannalle lähtiessä!

27 kommenttia:

  1. Ihana asu! Ton malliset mekot on niin rentoja mutta kuitenkin juhlavia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janika! :) Tällaiset mekot on kyllä kivoja, työpaikalleni ei ihan sovellu, mutta vapaa-ajalle kylläkin!

      Poista
  2. Anne ihana asu, niin kuin ovat olleet kaikki muutkin loma-asusi! :) Laukku sopii kyllä ihan täydellisesti tuohon mekkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinä tyylilyyli!! :) Mekko ja laukku ovat kyllä kuin luodut toisilleen!

      Poista
  3. Upea asu! Ja hiukset! Ja laukku tietysti <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo "hätäkampaus" toimii aina kun ei muuta keksi :D

      Poista
  4. Laukku näyttää asukuvissa vieläkin paremmilta kuin viime kuvissa <3 Ihana mekko, täytyisi itsekin etsiä kesäksi ainakin yksi tuommoinen ohut, vilpoinen hulmuhelmainen mekko. Pääsisipä itsekin ottamaan asukuvia ihanalle hiekkarannalle.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku näyttää kyllä aina valosta riippuen hieman erisävyselle, nämä kuvat vielä otettu kirkkaassa auringonpaisteessa, kun ne edelliset iltaisella (taitaa olla kuvaajakin kyllä parempi näitä kuvia ottaessa, mulla kun on vielä paljon harjoiteltavaa valokuvaamisessa...) Vilalla on kyllä minusta kivoja mekkoja, joten käyppä sieltä katsomassa ;) Ja joo kumpa sitä ehtisi näin arkenakin rannalla kuvaamaan, onhan täällä Suomessakin aivan upeaa kesällä <3

      Poista
  5. On se vaan älyttömän kaunis laukku! Ja tosiaan Sand on kyllä osuva nimi sävylle! :) Ihania lomakuvia muutenkin, oma Välimeri-ikävä vaan kasvaa ja kasvaa ;)

    VastaaPoista
  6. Ah - toi mekko. Muistan kun kuolasin tota jo viime kesänä ja yritin metsästää mutta sitä ei enää löytynyt :( aivan ihana asu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyppä Vilassa, hyvin samantyyppinen on valikoimissa, malli lähes sama, kuosi vaan eri ;)
      Tämä mekko; http://www.asos.com/vila/vila-pastel-printed-stripe-dress/prod/pgeproduct.aspx?iid=3748418&clr=Sandshell&SearchQuery=vila

      Kiitos! :)

      Poista
  7. Niin upeita kuvia, en kestä! Olet todella suloinen tuossa mekossa ja laukku sopii täydellisesti asuun sekä tuohon houkuttelevaan hiekkaan... Kauhea lomakuume iski jälleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emmi! Tiesin heti, että tämä asu on kuvattava vaaleaa hiekkaa vasten, onneksi tuolla rannalla ei ole sellaista turistipaljoutta, niin sai melko ruhassa kuvailla :) No joo, olisin valmis lähtemään heti takaisin tuonne! :D

      Poista
  8. Onpa ihana tuo mekko! Juuri täydellinen lomalle, kevyt, rento ja vaalea. Ja sopii myös älyttömän kivasti tuon laukun kanssa :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! :) Mekko oli kyllä oikea superlöytö viime kesänä!

      Poista
  9. Aivan mieletön asu! Tykkään! :) Ja siis voi tuota laukkua.. se on NIIN täydellinen!

    VastaaPoista
  10. Oi että, toi laukku on aivan unelma <3 Ja ihana asu muutenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Eveliina! :) Olen kyllä tosi onnellinen, että laukku liikkeestä löytyi :)

      Poista
  11. Anne wow, ihania kuvia, ihan täydellisiä! :)
    Laukku on täydellinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jennifer! <3 Kuvauspaikka oli kyllä tarkkaan valittu ;)

      Poista
  12. Laukku on täydellinen!! Ja sävy on henkeäsalpaavan kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jo! :) Kaiken lisäksi laukku on supertilava, eikä edes niin painava kuin kuvittelin!

      Poista
  13. Kiitos vinkistä, Asoksen mekko lähti tilaukseen :) vaikka jos näistä kahdesta valitsisin niin ottaisin tuon sun mekon:)

    VastaaPoista