keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Côte d'Azur - Outfit in Nice




Kiitos kaikille synttärionnitteluista! Olen todella otettu ja onnellinen jokaisesta kommentista, jonka tänne blogiini saan. Myös Louis Vuittonin laatikkokäytäntö tuntui herättävän keskustelua, joten mahtavaa, että otitte kantaa kommenttiboksin puolella! Kuten sanottu, arvostan kommentteja todella paljon ja toivon niitä jatkossakin saavani. Vielä riittää (asu)postauksia lomalta, joten jatketaan taas niillä.

 Tänä kesänä olen haastanut itseni pukeutumaan värikkäämmin! Hyvä alku oli tämä maksimekko, sen kun uskalsi päälleen kiskaista, oli kynnys käyttää muitakin värikkäitä vaatteita paljon matalampi. Ulkomailla on ehkä jotenkin helpompi pukeutua värikkäästi, joten itselläni oli loistava tilaisuus harjoitella värejen käyttöä taannoisella Rivieran lomalla. Tässä siis vähän värikkkäämpää asua Nizzan kaduilla. Nizza-päivästä tulossa vielä pikkuista postausta aivan erikseen jossain vaiheessa.



Kukkapuseron ja korallinväristen shortsejen yhdistelmä oli värikkyydestä huolimatta kovasti omaan makuuni, itse asiassa tilasin shortsit ja puseron samaan aikaan Mango outletista ja ajattelinkin ne keskenään yhdistää. Kuten olen ennenkin maininnut, tuolta outletista voi tehdä oikein superlöytöjä todella edulliseen hintaan! Tämä koko asu (pusero, shortsit ja ballerinat) maksoi nopeasti laskettuna reilun neljäkymmentä euroa, aika hyvin kun pusero on täyttä puuvillaa ja ballerinat nahkaa! Outletin puolelta löytää usein myös tuotteita, jotka on aikanaan missanut, kuten minulla kävi näiden shortsejen kanssa. Käväisin eilen ihan vain piipahtamassa outletin puolella ja muutama ihanuus sieltä lähtikin kotiinpäin ihan vain synttäreiden kunniaksi. Ainut huono puoli tuolta tilatessa on melko pitkä toimitusaika (yli viikko) ja mikäli haluaa palauttaa, tulee palautus itse maksaa.



pusero/shortsit/ballerinat Mango - laukku Louis Vuitton - aurinkolasit Ray-Ban
 kello Michael Kors - rannekoru Massimo Dutti

  Asu ei todellakaan ollut paras mahdollinen junassa istumiselle, sillä varsinkin shortsit olivat istumisen jäljeltä melko kurttuiset, ja puseronkin olin kotona silittänyt, mutta se oli jo matkalaukussa kerinnyt hieman rypistyä, joten annettakoon hieman ryppyinen asuni anteeksi ;) Muistin viime vuodelta, että Nizzassa tuulee aivan älyttömästi, joten varauduin pitkähihaisella puserolla ja kiharrettu tukkakaan ei siinä tuulessa kauaa hyvänä pysynyt. Kuvien ottaminen oli muuten Nizzan ilmastossa todella haastavaa, milloin olivat hiukset kiinni huulikiillossa ja milloin shortsit lepattivat tuulen mukana, milloin kuvassa oli minun lisäkseni moni muu..

35 kommenttia:

  1. Ihanan värikäs asu! Ja miten tuo Noë onkin noin kaunis - en ole lainkaan ymmärtänyt sen päälle ennen kuin sinä sen ostit ja yhdistät vaikka mihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Josko tämän uskaltaisi pukea Suomessakin päällensä?! :D Noé on kyllä suloinen ja sopii vaikka mihin, nyt kun olen viimein päässyt siitä mielikuvasta ettei eri kuoseja muka voisi yhdistää :)

      Poista
  2. Hei ja woutsi mikä uusi banneri! Onpa aivan ihana! Ja niin Annea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun huomasit :) Bannerissa onkin kaikki mistä tykkää; hekut, meri ja laukut <3 En vain ole tuohon tekstiin tyytyväinen, mutta olkoon :D

      Poista
    2. Mun mielestä tekstikin on tyylikäs, oikeasti! :)

      Poista
    3. Heh, no hyvä ettei nyt ihan kaamealta näytä. Mä en vaan hirveästi aikaa jaksa tuollaisiin käyttää ja siinä vaiheessa, että bannerin saa vielä sopivan kokoiseksi alkoi jo hermo mennä :D

      Poista
  3. oijjoi! tosi ihana asu :) aivan ihanatuo kukkapaita! pääsispä täällä suomessakin käyttää kesävaatteita, niin kylmä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No joo, ihan sairaan kylmä! :/ Olisi kiva kyllä laittaa shorstit taas jalkaan, no pian varmasti taas lämpenee!

      Poista
    2. Juu eiköhän lämpene! ainakin kesälomaksi saa luvan lämmetä :) töissä istuminen ei niinkään harmita tämmösillä keleillä.

      Poista
    3. Heheh, joo ei harmita istua töissä, mutta harmittaa kun rusketukset lähtee :D Ehkä ihan hyvä sitten, että on loma vasta elokuussa :D

      Poista
    4. joo se on kyl huono! ei oo keren itteää paljo käristää ku viikonloppunakin niin huonot ilmat, ehkä yhten viikonloppun tuli otettuu aurinkoo! :D

      Poista
  4. Aaaa, mikä ihana banneri<3 Ja ihana sinä! Vitsit kuinka olenkaan kaivannut blogien äärelle pienen hiljaiselon jälkeen. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli jo aikakin hieman päivittä banneria?! :D

      Poista
  5. Ihanan kesäinen asu! Tosin laukku on vielä ihanampi ;)
    Istanbulista löysin mango outlet myymälän, vielä 2krs sellaisen! Olisi halvalla lähtenyt vaikka ja mitä, harmi vain pienet koot jota enää jäljellä :( Mangon outlet netissä on ollut kyllä ihan pelastus monesti! :)

    -Pauliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pauliina! :) Omg, sinne kun pääsisi!! :D Minusta tuntuu taas, että pienet koot ovat aina loppu, esim. XS-kokoa tuleekin myymälöihin aina vain muutama hassu kappale :/ Tuolta outletista voi kyllä tehdä superlöytöjä! Syksyllä aion metsästää sieltä yhtä takkia, joka viime talvena jäi hankkimatta...

      Poista
  6. Tosi kaunis asu ja ihanan kesäisiä kuvia, onneksi edes kuvissa pääsee ihailemaan kesävaatteista :) Kiva uusi banneri myös <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ei meillä Suomessa säät ihan tältä nyt harmi vain näytä :/

      Poista
  7. Voi miten ihana asu, niin kesäinen! :) Ja tuo Mango Outlet on kyllä paras nettioutlet ikinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vk! :) Kumapa muillakin liikkeillä olisi vastaava outlet!

      Poista
  8. Sulla on kyllä aivan ihania asuja! Kaikki mitä puet päällesi sopii aina yhteen ja silti kokonaisuudet ovat monipuolisia :) Tykkään sun tyylistä hirmuisesti! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti, ihanasti sanottu! :) Yritänkin nykyisin hankkia vähän erilaisiakin vaatteita, enkä pukeutua aina "samallatavalla", toisena päivänä tyttömäinen mekko ja toisena leopardihousut kera nahkatakin, kuitenkin tyyli pysyy itselleni uskollisena.

      Mukavaa juhannusta!

      Poista
  9. Ihanat värit asussa, tämä on mun mieleen todella paljon! Voi kun täällä Suomessa olisi vähän lämpimämpää nyt, ei ole mulle ihan parhaimmat lomasäät sattunut :D

    Ainiin, myöhästyneet synttärionnittelut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pitäisi tosiaan käyttää enemmän värejä vaatteissa, se piristää :) Voi harmi että lomallesi sattui vähän huonot sää, jos ne kuitenkin nyt vielä lämpenisivät?

      Ja kiitos onnitteluista!

      Poista
  10. Ihana asu Anne, sä aina osaat :) <3

    VastaaPoista
  11. Ihana asu. Tuollainen korallin punainen/oranssi on kaunis ruskettuneella iholla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pitäisi useamminkin käyttää värejä!

      Poista
  12. Täydellinen asukokonaisuus. Ihanan kesäistä värien käyttöä. :)

    VastaaPoista
  13. Apua miten upea sinä ja mieletön asu! <3 Olet kyllä varsinainen tyylitaituri ja löytyy silmää yhdistelylle :-)

    Ja siis toi Noe on vaan niin suloinen, ihan täydellinen (tähänkin) asuun :-) Voisin ottaa sen myös omalle olalle keikkumaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti Elina! <3

      En kyllä keksi Noésta mitään pahaa sanottaavaa, joten lämmöllä suosittelen :) Noita näkyy välillä huuto.netissä, jos käytetty kiinnostaa ;)

      Poista