torstai 5. kesäkuuta 2014

Côte d'Azur - Céline Mini Luggage in Sand


Vihdoin on aika paljastaa uuden laukkuni, Célinen Mini Luggagen sävy ja halusin myös kirjoittaa laukun hankinnasta hieman. Kuten sanottu, Cannesin Célinen liikkeestä sain ostettua kauan haaveilemani ja pitkään säästämäni Mini Luggagen aivan upeassa sävyssä Sand

Suunnistin liikkeeseen heti loman alussa maanantaina, sillä sunnuntaina liike oli suljettu ja pystyin vain ihailemaan laukkuja ikkunan takaa. Olin aivan varautunut, etten laukkua ainakaan ensimmäisellä yrittämällä tule saamaan, olin jo valmistautunut kärkkymään liikkeen ovella vaikka joka aamu aukeamista odotellen, onneksi tähän ei kuitenkaan tarvinnut lähteä. Myös Monacosta löytyy Célinen liike, joten minulta löytyi myös varasuunnitelma.

Ainut asia mikä hieman ihmetytti, oli että Cannesin liike oli keskellä päivää suljettu eikä aukioloaikoja mainittu missään, Ranskassa on ilmeisesti tapana laittaa liikkeet muutamaksi tunniksi kiinni? Toisaalta myös alkavilla filmifestivaaleilla saattoi olla osuutta asiaan ja liikkeessä tehtiin järjestelyjä niitä varten. Monissa (luksus)liikkeissä koko myymälä tuntui menevän uusiksi juhlia varten ja hommia paiskottiin yötä myöten. Sen lisäksi, että oli aivan mahtava kokemus päästä jo toisen kerran elämässä kokemaan elokuvajuhlien tunnelma, oli mahtavaa nähdä, kuinka paljon vaivaa niiden eteen nähtiin ja kuinka niitä käytännössä järjestettiin. 




 Liikkeessä minua palveli keski-ikäinen, todella ystävällinen nainen, joka puhui hyvin englantia. Myyjätär lähti heti hakemaan varastosta kuvailemaani laukkuja näytille ja ette usko, kuinka innoissani olin, kun hän palasi täydellisen sävyinen laukku mukanaan! 

Myyjä kertoi laukun olevan valmistettu aivan uudesta nahasta, joka pitää hyvin muotonsa, mutta hieman röpelöisen pintansa ansiosta siinä eivät naarmut niin näy, täydellinen! Hankin siis laukun täysin oikeaan aikaan, sillä uskon tämän uuden nahan olevan itselläni käytössä paljon parempi kuin kiiltävä nahka, johon olisin varmasti saanut naarmuja alta aikayksikön. Yksi tärkeä kriteeri laukulle oli jämäkkä nahka, sillä mielestäni Mini Luggagen kuuluu pitää muotonsa.

Siinä pitkään sovittelin Mini Luggagea ja Microkin käväisi testissä, mutta Mini vei ehdottomasti voiton, sekä sävynsä että kokonsa vuoksi. Kävimme vielä myyjän kanssa ulkona mallailemassa laukkua luonnonvalossa, että sävyn näki vielä paremmin, ja sitten ostopäätös olikin sinetöity! Laukun sävy on muuten melko hankala saada kuvattua, sillä se tuntuu olevan valosta riiippuen aina hieman eri sävyinen.


Haaveissani oli nimenomaan Mini Luggage beigensävyssä, muita värejä en missään vaiheessa aikaan tosissani edes harkinnut, musta kävi hetken mielessä, mutta omistan jo Bayswaterin mustana, enkä siitä ole missään nimessä luopumassa, joten mustalle laukulle ei ollut tarvetta. En tosiaan edes tiennyt etukäteen, onko Célinellä tällä hetkellä mitään beigeä edes valikoimissaan, joten tuuri kyllä kävi! En jotenkin voi vieläkään uskoa, että tuosta noin vain laukku löytyi heti varastosta, sen verran olin netistä lukenut, kuinka hankalaa Mini Luggagen käsiin saaminen voi olla.

Vaalea väri on tietysti arka ja sen kanssa saa olla todella varovainen. Kysyin liikkeessä neuvoja laukun hoitamiseen ja suojaamiseen. Mini Luggaget on jo käsitelty, joten niihin ei saa suihkuttaa suojasuihketta tai laittaa mitään muitakaan suoja-aineita, jos tulee tahra, se tulee puhdistaa todella pienellä määrällä nahan puhdistusainetta. Laukku tulee säilyttää omassa dustbagissaan täytteet sisällä. Itse kannoin laukun täytteet mukanani Suomeen silläkin uhalla, että matkalaukun painorajat ylittyvät - ja niinhän siinä tietenkin kävi, onneksi sain puhuttua matkalaukun läpi ilman lisäkilomaksuja. Itse laukku sen sijaan matkusti mukanani lentokoneessa, sain hieman pitkiä katseita, kun turvatarkastuksessa aloin laittamaan laukkua suojaan dustbagiinsä. Kieltämättä oli hieman ongelmia kantaa älyttömän täyttä ja painavaa Neverfullia mukana ja tämä vielä toisessa kädessä, matkalaukusta puhumattakaan. Laukku saatiin kuitenkin turvallisesti perille!

63 kommenttia:

  1. Aivan upea! ♡ Ihanan laukun sait ostettua. :-) Tuo värihän sopii kaikkeen ja malli on todella kiva. Onnea uutuudesta! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tämä on minusta aivan ihana, en voi uskoa, että sain sen!!! :D Löysimpä vielä täydellisesti laukkuun sopivat ballerinatkin :)

      Poista
  2. Ihan huikea!!! Aivan mieletön ostos, onnea! :)

    VastaaPoista
  3. Oi jestas, huikean kaunis sävy ja laukku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Välillä laukku näyttää kuvissa tummemmalle ja välillä vaaleammalle, sävy on hankala saada kuvattua.. Mutta asukuvia tulossa jossain vaiheessa!

      Poista
  4. Vihdoin odotus laukkupostauksesta palkittiin :D Onnittelut uudesta kaunokaisesta, se on UPEA <3 Sävy on tosi hieno. Itselläni on vielä haaveessa musta, myös tuosta "röpöliäämmästä" nahasta oleva Mini, mutta olen alkanut pohtimaan, että kyllästynkö mustiin, jämäköihin laukkuihin, sillä Givenchyn Antigonan kahvat ovat aika samanlaiset ja laukku myös ryhdikäs ja kädessä kannettava. On nämä laukkuasiat vaikeita ;) Hienoa, että löysit haaveilemasi laukun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! :) Sinä osaat aina kirjoittaa tosi kivoja kommentteja :) Tiedätkö, se "röpelö" nahkahan oli ennen sellaista (tai on edelleen) mikä ei pysy mudossa oikein ja sisältä mokkaa, tämä uusi malli on tosi jämäkkää ja sisältä myöskin nahkaa! Itse olin tosiaan ajatellut sitä kiiltävää nahkaa, kun se taas pysyy muodossa, mutta ihan älytön sattuma, että heille oli juuri tullut ihan uudella nahalla (toki hintakin oli sen myötä hivenen kalliimpi) sillä tämä oli täydellinen! Voiko enää hankalammin selitää? :D Toisaalta musta on aina musta ja menee aina, mutta tosiaan tarvitseeko sitten kahta jämäkkää mustaa laukkua..Nainen kyllä varmasti keksii syyn ;D

      Olen kyllä älyttömän onnellinen, että laukku löytyi! :)

      Poista
    2. Tiedän kyllä hyvin, mitä tarkoitit tuolla kuvauksella, sillä olen itsekin siitä lukenut, kun olen tähän aiheeseen perehtynyt. Samasta asiasta on paljon juttua myös Antigonan suhteen, sillä jännä juttu, että siitä on myös kiiltävällä nahalla paremmin ryhdin säilyttävä, sekä röpelömmällä nahalla, vähän pehmeämpi versio. Mä en tykkää mokkaisesta sisuksesta, sillä oma Bayswater oli aina likaisen näköinen, kun sisus oli mustaa mokkaa. Toi uusi versio kuulostaa täydelliseltä, ja ah toi beige väri alkaa näyttää mustaa paremmalta <3

      Poista
    3. Tuo on kyllä kaksipiippuinen juttu, kun mielestäni kiiltävä nahka näyttää tällaisissa jämäkissä laukuissa paremmalta, mutta repelöinen taas on kätännöllisempi. Onni oli siis tämä uusi nahka, joten suosittelen! :) En vain tajunnut kysyä, onko tätä mustana, itse katselin vain tätä!

      Poista
  5. Ääääh, ihana. Siis kertakaikkisen ihana!!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, vaikka itse sanonkin :D Kiitos ihanuus <3

      Poista
  6. Ouh wau! Tuo on kyllä kaunis ♡
    Tälläiselle laukku friikilläkin sydän jättää pari lyöntiä välistä kun laukkua katselee!
    -Pauliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tällaiselle laukkufriikille tämä oli oikein unelmien täyttymys :D

      Poista
  7. Aivan ihana! ja täydellinen väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ihan uskomatonta, että sain juuri sellaisen sävyn kuin olin ajatellut!

      Poista
  8. Todella upea! Väri on kyllä ihan täydellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Sävy on ihana ja onnistuinpa löytämään vielä täydellisesti sopivat ballerinatkin! :)

      Poista
  9. Tuo on niin upea! <3 Väri ihan täydellinen ja eipä tule monella vastaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo ei varmasti tule vastaan ainakaan täällä asuinkaupungissa!

      Poista
  10. Ei tähän nyt voi kommentoida muuta kuin että I-H-A-N-A! Todella kaunis väri ja muutenkin tuo Mini Luggage on muotokieleltään aikas mahtava, hienosti välittyy sun kuvista mun mielestä. Tätä postausta kannatti siis odottaa, että pääsi tätä sun uusinta tulokasta ihailemaan - kuten sun paluuta lomalta ja blogin pariin takas noin ylipäänsä kannatti odottaa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiina!! :) Mini Luggage varmasti jakaa mielipiteitä.. Itse olen kyllä täysin ihastunut uutuuteen :) Ja mahtia, että jaksat blogiani lueskella, iso kiitos siitä! <3

      Poista
  11. Hei Anne vielä, mihin kellonaikaan sinne Kauppatorille kannattaa suunnata huomenna? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä Jan menee sinne siinä seitsemän aikaan, mä meen kaupoille :D Mutta kyllä siellä kasilta on jo autoja ja viimeisetkin torimyyjät lähteneet, ja kymmenen maissa me yleensä lähdetään kotiin! Repäise ihmeessä hihasta jos näät mut, mä en vaan siellä torilla usein kovinkaan paljoa viihdy ja mulla on missio löytää se valkoinen mekko ;)

      Poista
    2. Ok kiitos! Varmasti nykäisen hihasta! :)

      Poista
  12. Paljonko tuo maksoi?

    VastaaPoista
  13. Siis mikä tässä on perimmäinen syy ettet voi hintaa kertoa? Jokainen tietää että kallis se on kuitenkin ja kyseessä on sun rahat, ei kenenkään muun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olisin halunnut tietää hinnan kun samasta laukusta haaveilen ja Pariisiin olen kesällä suuntaamassa :)

      Poista
    2. En valitettavasti yksinkertaisesti halua kertoa hintaa enkä koe olevani kenellekkään sitä velkaa :) suosittelen ottamaan yhteyttä Ninasiin tai Luxbagiin he varmasti kertovat mielellään hinnan, itsekkin olin heihin yhteydessä :)

      Poista
  14. Voi on se vaan ihana! Onnea uudesta laukusta :)

    VastaaPoista
  15. Vau! Täydellinen väri :) Ranskassa tosiaan on tyypillistä tuo tauko kaupoissa, virastoissa yms. Muutaman kerran meni hermot siihen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustakin ja ihan "minun näköinen! ! :)

      Sama juttu oli Espanjassa, super ärsyttävää, kun yritti asioita hoitaa ja kaikki paikat kiinni :/ En vain tiennyt, että Ranskassakin tätä siestaa vietetään :D Onneksi Zara ym. oli auki :D

      Poista
    2. Todella kaunis laukku! Ja väri on täydellinen!

      Poista
  16. IHANA, juuri tuon sävyn minäkin valitsisin enkä mustaa, onnittelut upea ostos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Musta ei ole oma suosikkini, ja tämän halusin ehdottomasti sellaisessa värissä, jota minulta ei vielä laukuissa löytynyt. Myymälässä oli kaikkia superihania värejä, kuten mintunvihreä!

      Poista
  17. Upea! Kiva, että sait viimein oman Mini Luggagen :) Olen ollut todella tyytyväinen omaani ja laukusta on tullut kyllä laukkukokoelmani kuningatar.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllähän tähän sai säästää ja luopua jostain muusta, mutta oli sen arvoista! Tämä on ehdottomasti laukkukokoelmani helmi myöskin <3 Katsotaan mitä ensi vuonna Cannesista lähtee mukaan, hih ;)

      Poista
  18. Instagram stalkkeri ihastelee :) Se on aivan ihana!! :) Ja ymmärrän yvin tuon suojelun... :D

    Mulla on tosiaan musta-hiekka-oranssi värinen Micro Luggage, joka joutui pikaisen sadekuuron uhriksi tänään. Hetken kesti ennen kuin ehdin suojata laukun ja useampi pisara ehti laukulle tipahtaa. Muutamaan kohtaan vesi ehti imeytyä ennen kuin ehdin kuivata ne, mutta nämäkin kohdat kuivuivat muutaman minuutin päästä näkymättömiin. Minkäänlaisia jälkiä ei tästä pikku kuurosta jäänyt. Jonkinlainen suoja laukuilla siis oikeasti on liikkeestä lähtiessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina!! :) Olisi ihanaa nähdä sinun laukkusi!

      Minä aina suojelen aluksi uutta laukkua..hetken. Sama juttu oli Petit Noén kanssa, mutta nyt se on jo kastunut ja muutenkin en ole enää niin varovainen :D Hieman vielä arastelen Luggagen käyttöä, mutta laukku se kuitenkin vain lopulta on.. Kiva kuulla, ettei laukullesi käynyt kuinkaan! :) En kyllä uskalla mitään suojia laittaa, kun nimenomaan kiellettiin..

      Poista
    2. Instagramista löytyy kuvia, @nellen101 :)

      Mulla on ihan sama. Aluksi uutta laukkua suojelee ihan hirveästi ja käyttää sydän pamppaillen, ettei vaan mitään sattuis Sit se pikkuhiljaa häviää, mutta sitten kun sen ensimmäisen naarmun/tahran huomaa niin mua ainakin heti harmittaa että ei oo pitäny hyvää huolta. Lopulta kuitenkin tajuaa että niin niille laukuille vaan käy :)

      Parhaiten se laukku säilyis jos sitä ei ikinä käyttäis! :)

      Poista
    3. Kävinkin heti kurkkimassa :) Sulla on kyllä aivan upeita laukkuja!

      Haha totta, säilyyhän se laukku hyvänä, jos pitää vain kaapissa dustbagissaan :D Laukut on kuitenkin käyttöä varten, mutten kuitenkaan ihan joka tilanteeseen Luggagea mukaan ottaisi.

      Poista
  19. Kaunis mini! Mulla on ollut kohta kolme vuotta päivittäisessä käytössä mini mustassa sileässä nahkassa ja siinä ei näy jälkeäkään ja on säilyttänyt ryhdin!! Eli ei missään nimessä kannata arkailla tätäkään nahkalaatua, jos ihastuttava yksilö osuu joskus eteen :). Laadukkaita laukkuja kyllä!

    Marine

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marine! :)

      Olisin ehdottomasti ostanutkin sileänahkaisen, mikäli tätä uutta nahkaa ei olisi ollut.. Tämän laukun kun näin, se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja en muita edes katsellut :) Mahtia kuullla, että laukkusi on säilynyt moitteettomassa kunnossa!

      Poista
  20. Ihana laukku, ja värikin on täydellinen <3
    -riikkis-

    VastaaPoista
  21. oi, ihan täydellinen!! ja värikin on just oikee sävy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janika, tykkään kyllä laukusta älyttömästi! :)

      Poista
  22. Aivan mieletön! Ihan silmät pyöreinä ihastuksesta ihailin kuviasi! Tuo sävy on niin kaunis. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma! :) Laukku on kyllä omaan silmääni täydellinen!

      Poista
  23. Niin ihana laukku, värikin on aivan täydellinen! :)

    VastaaPoista
  24. Ah, tuo on niiiin täydellinen <3 Ja kuten jo aiemmin sanoin, olen super onnellinen että sait juuri tämän mistä haaveilitkin eikä kompromisseja tarvinnut tehdä :) Yhä edelleen tämä on haavelistani kärkisijoilla, mutta tällä hetkellä siellä on muutama muukin potentiaalinen yksilö valmistujaislahjaksi minulta minulle ;-)

    Tuo uusi nahka näyttää muuten ihan törkeän hyvältä! Onko tässä hopeiset vai kultaiset metallit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja niin on! :) Menin kyllä liikkeeseen sillä mielellä etten laukkua tule löytämään ja en olisi todellakaan ostanut mitään muuta väriä (vaikka esim. ihana mintunvihreä hyllyllä keikkui), ihme oli, että tämä laukku oli juuri valikoimiin tullut ja varastossa minua odotteli! :) Sovitin myös sitä ensin haaveilemaani Dune-sävyä Micro Luggagen muodossa, mutta siinä oli mustat reunukset, joista en sitten niin tykännyt. Hintaa laukulla tosin oli hieman enemmän, kun mihin olin varautunut, mutta kun laukun näin, se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja en enää voinut jättää sitä kauppaan :D Kerrankin voin sanoa, että oma laukkukokoelmani on nyt täydellinen ja en kaipaa sinne mitään :) Tosin tällainen laukkufriikki varmasti keksii pian uutta haluttavaa, heh. Mitä laukkuja sinulla on mielessä? :)

      Tässä metallit ovat jotain kullan ja hopean väliltä - sellaiset "matta"hopeat, eli voi käyttää minkä metallin kanssa tahansa, eikä riitele keskenään, teksti on hopea!

      Poista
    2. Näin oli siis tarkoitettu! ;-)

      Mielessä tällä hetkellä Luggagen lisäksi Fendin 2Jours ja Saint Laurentin Petite Cabas Y - ja molemmat ovat tällä hetkellä Celinen edellä himotuksissa. Kävin Luxbagissa mallailemassa tuota Fendiä ja se on u-p-e-a !! Etenkin se todellatodella kaunis metsänvihreä/oliivi mitä käsivarrellani pitkään ihastelin, tosin myös kaksivärinen ja punainenkin olivat erityisesti mieleen ;) Saint Laurentissa taas harmaa tai pinkki (!) olisi ihan mahtava. Hih, saa nähdä joskos joku tänne eksyisi kun aika on sopiva ;-)

      Poista
    3. KIva, että vähän "erikoisempia" haaveita sinulla, toivottavasti saat unelmalaukkusi <3

      Poista
  25. Voi herranjestas miten kaunis laukku!

    VastaaPoista