tiistai 17. kesäkuuta 2014

Côte d'Azur - the Birthday Gift

 Hyvää syntymäpäivää minulle! Taas olen vuoden vanhempi, ikää tulee tosiaan jo 27, en voi itsekään uskoa, että olen näin "vanha" ;) Mitään ikäkriisiä en kutienkaan pode, päinvastoin kivaa olla juuri tämän ikäinen! 

Sain J:ltä todella mieluisan lahjan jo Rivieran matkallamme, mutta nyt synttäreiden kunniaksi on juuri oikea hetki se esitellä, uutukainen on kyllä Instagramissa jo vilahtanutkin muutaman kerran. Lahjasta tekee vielä erityisemmän se, että se on ostettu Monacon Louis Vuitton -myymälästä. Kuten olen monesti maininnut, minulle on paljon suurempi kokemus hankkia tuotteita ulkomailta, kuin käydä vain arkisesti Helsingistä hakemassa. Monacossa tuote myös pakattiin aivan ihanasti täysin pyytämättä, olen ymmärtänyt, että Helsingissä tuotteille tulee aina pyytää laatikko? Ihan niin kuin myyjä olisi tiennyt tuotteen tulevan lahjaksi ja muutenkin palvelu oli todella ystävällistä!

Olen jo pidemmän aikaa kaivannut uutta, pienempää lompakkoa. Blogin puolella en ole tainnut haaveistani mainita, mutta kotona olen jauhanut asiasta senkin edestä. Todella ärsyttävää tunkea isoa lompakkoa vaikkapa Lilyn tai Pocheten sisään, kun sinne ei sen lisäksi juuri muuta mahtunutkaan. Usein turvauduin pieniä laukkuja käytettäessä Longchampin pieneen pussukkaan, mutta se ei ollut kovinkaan käytännöllinen rahojen ja korttien säilytykseen. Itse harvemmin muutenkaan käytän käteistä rahaa, lähinnä maksan kaiken kortilla. Pitkän aikaa olin tutkinut sopivia vaihtoehtoja uudeksi lompakoksi, lähinnä Mulberryn ja Louis Vuittonin valikoimista. Vuitton vei tällä kertaa voiton materiaalinsa takia, sillä canvas on niin helppohoitoinen, lisäksi valikoimista löytyi juuri omiin tarpeisiini soveltuva, Zippy coin purse, jonne mahtuu juuri sopivasti kortit (8kpl) ja näppärästi kolikot. Monogram -kuosi oli luonnollinen valita, sillä se on suosikkini. Lompakko on ollut nyt käytössä muutaman viikon ja se on ollut todella kätevä, en kaipaa enää yhtään isoa lompakkoa.

41 kommenttia:

  1. Helsingissä saa kyllä laatikot ym automaattisesti.

    Tuo on ihana lompakko, minulta löytyy sama damierina.

    ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumma kun minä en ole saanut, taitaa mennä naamavärkin mukaan ;D Muutenkin Helsingin myymälässä on välillä melko tympeää palvelua! :/

      Joo olen kyllä tykännyt lomapakosta, juuri sopivan kokoinen :)

      Poista
  2. Paljon onnea ihana Anne! <3
    Minäkin ostin tuon lompakon juuri sen takia,että ärsyttää tunkea pochetteihin ja Evaan isoa lompakkoa :D Etenkin kun näin kesällä tulee oikeastaan käytettyä vaan noita pienempiä laukkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hjenn! <3
      En tiennytkään, että sinulla on tuo sama, olisin ehdottomasti tullut kyselemään sinulta ensin mielipiteitä tuosta :)

      Poista
    2. Se ei ookkaan varmaan koskaan vilahtanut kuvissa vaikka on mulla jo yli vuoden ollut :D Mutta olisin kyllä suositellut sitä lämpimästi!

      Tuohon Vuittonin laatikkoasiaan sen verran,että muistan kun ostin ensimmäisen laukkuni sieltä ja järkytyin kun se oli vaan dustbägissä ilman laatikkoa... Sen jälkeen olen aina pyytänyt laatikon maksuvaiheessa. Nykyään asioinkin siellä erään miesmyyjän kanssa,jos vain mahdollista! Häneltä ainakin saa hyvää palvelua :)

      Poista
    3. Heh, no hyvä kuulla näin jälkikäteen, että sieltä olisi tullut suosittelut! :) Tuo on kyllä juuri passelin kokoinen.

      Joo taidan tietää ketä miestä tarkoitat, hän on kyllä mukava ja sopii todellakin asiakaspalvelutöihin :)

      Poista
  3. Ihana! Mulla on Longchampin pinkki nahkalompakko pienenä kukkarona, mutta kaipaisin senkin tilalle toisinaan jotakin vetoketjullista... Hmm, juuri tuollaista?! :)

    Helsignin LV:ltä en ole ostanut mitään pientä, mutta ainakaan laukkuihin en ole koskaan saanut laatikkoa pyytämättä. Olen ostanut sieltä itselleni 4 laukkua ja äidille 2, joka kerta olen pyytänyt ja kaksi kertaa saanut naama mutrulla -vastauksen, että "noh, ne on oikeastaan vain lahjoille, mutta jos nyt sitten..." Arg!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja tietysti ihan hurjan paljon ONNEA myös!!! <3 <3 Vietä ihana päivä! :)

      Poista
    2. No eikös, J oli kyllä kiva kun tämän mulle osti! :) Tämä on ollut tosi näppärä, joten en voi kuin suositella!

      Mä ostin viime kesänä Logomania-huivin ja pyysin itse laatikon, laukkuihin en ole koskaan saanut laatikkoa! Monagossa Eva laitettiin automaattisesti laatikkoon niin kuin tämä kukkarokin. Sen sijaan olen itse sanonut kysyttäessä niin Genevessä kuin Cannesissakin isojen laukkujen kohdalla etten halua laatikkoa (eivät olisi mahtuneet matkalaukkuun) Joten olen kyllä täysin eri mieltä, että tuotteille saa Helsingissä automaattisesti laatikon.. Ja joo palvelua on muutenkin välillä kuten sanottu, tympeää. Eihän se myyjiltä ole pois, jos sinun ostokset laatikkoon nätisti pakkaa?!

      Poista
    3. Heh, kiitos! Joo mun päivä kuluu tietenkin töissä mitenkäs muutenkaan :D

      Poista
  4. Paljon onnea sinulle kaunottarelle! <3 Ihana lompakko! Ja siis miten sulonen tuo avaimenperä, näyttäis niin mun heiniltä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! <3 Ja avaimenperä on söpö, halusin sen kuvaan, että kukkaron koon hahmottaa paremmin.

      Poista
  5. Paljon onnea synttäreiden johdosta! :) Mä tykkään kanssa ostaa laukut/asusteet ulkomailta, silloin niissä on tuota mainitsemaasi jotain spesiaalia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitos paljon! :) Totta jää ihana matkamuistkokin! Ja hinnatkin on tuolla Ranskanmaalla ihan pikkuisen edullisemmat :)

      Poista
  6. Paljon onnea Anne! :) mäkään en ole koskaan laukulle saanut laatikkoa, shawlin mukana tuli pyytämättäkin. Olen monta kertaa kummastellut helsingin liikkeen tympeää palvelua?! Riippuu kyllä myyjästä, toiset on ystävällisempiä..
    -tuulikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Onneksi naamavärkki ei mene iän mukana, hih ;D
      Totta, jokut myyjät on tosi ihania, esim. se yksi mies siellä :) Mä aluksi ajattelin, että niiden myyjien kuuluu olla sellaisia neutraaleja ja vähän happaman oloisia :D

      Poista
  7. Ihana lompakko! Ootko muuten ollut tyytyväinen Neverfulliin GM -koossa? Itse olen hankkimassa laukkua juuri kyseisessä koossa, mutta välillä saan aikaan epäilyksen tunteita, kun joissakin kuvissa laukku näyttää niin jättimäiseltä ja pohja roikkuu rumasti, sun kuvia katsellessa oon taas ihan varma että haluan laukun kyseisessä koossa.. Sulla kun on laukku niin MM kuin GM koossa, niin luotan kyllä sun mielipiteeseen täysin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ymmärrän täysin, mitä tarkoitat sillä ihan samaa pohdin minäkin ennen kuin laukun hankin. Mutta nyt vuoden GM:ää käytäneenä en luopuisi siitä enää mistään hinnasta, se menee joka paikassa ja on ehdottomasti lempparilaukkuni arjessa! Reissaan tosi paljon viikonloppuisin näin kesällä ja Neverfull on ihan täydellinen, kun sinne mahtuu juuri viikonlopun tavarat, mutta se menee myös vaikka kaupungilla. Jos laukussa ei ole paljon tavaraa, pohja saattaa roikkua vähän hölmösti, mutta itse tällöin taitan kulmat, niin laukku menee vähän tyhjempänäkin :) Joten, jos minulta kysytään hankin ehdotomasti GM! Se on paljon monikäyttöisempi kuin MM ja omaan silmään tätä nykyä iso koko on myös nätimmän näköinen :) Tykkään kyllä edelleen myös MM:stä, mutta toisinaan se tuntuu jo hirmu pienelle!

      Poista
  8. Heiii onko sullakin synttärit siis 17.6.!? :))) Onnea meille! ;)

    VastaaPoista
  9. Milloin teet postauksen Nizzasta? Varasin just kaverin kanssa reissun loppukesäksi sinne ja olisi kiva saada vinkkejä :) -Marica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mulla ei valitettavasti taida hirveästi vinkkejä Nizzaan olla, sillä olin siellä vain yhden päivän ja kiertelin lähinnä kaupoilla ja kävelin rannassa :) Mutta teen kyllä postauksen, kunhan ehdin ;)
      Nizzasta olen kirjoitellut hieman myös vuosi sitten; http://nann-e.blogspot.fi/2013/06/a-day-in-nice.html

      Poista
  10. Aivan ihana ja kivankokoinen lompakko. ♡ Ja onnea vielä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo lompakko on kyllä näppärän kokoinen :) Kiitos kovasti! <3

      Poista
  11. Häh?!! Täytätkö jo 27? En ois kyl uskonu, luulin sua melkein kymmene vuotta nuoremmaksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytän, kyllä multa paperit kysytäänkin lähes aina :) Ikä on vain numero, onneksi naama pysyy nuorena ;)

      Poista
  12. Onpa kumma, jos et ole saanut Helsingin Vuittonilla laatikkoa ostamillesi tuotteille. Itse olen ostanut sieltä yhteensä 5 laukkua ja lompakon ja tainnut olla joka kerta eri myyjä ja aina olen saanut laatikon ostoksille. Välillä myyjä on kysynyt haluanko, että laukku pakataan laatikkoon ja välillä olen saanut automaattisesti ostokset laatikoihin pakattuina. Palvelu on kyllä tympeää, siitä on olen täysin samaa mieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla kokemuksia! :) Mun maailma ei siihen laatikkoon kaadu, lähinnä ihmettelin vain, kuinka palvelu eroaa Ranskan ja Suomen väliilä. (hienossa) Monacossa voisi kuviella saavansa nuivaa palvelua, mutta päinvastoin :) Kiva, että asia herättää keskustelua, vaikka teksin pointti ei ollut missään nimessä Helsingin myymälää haukkua, vaan esitellä uusi lompakko :)

      Poista
  13. Itse sain Helsingin Vuittonilla Neverfullin laatikkoon automaattisesti, mutta ystäväni pochette oli vain dustbagissä :// Eri myyjät meillä oli, mutta mielestäni kyllä aika hassua ettei pochetteen irronnut laatikkoa kun taas oma laukkuni kannettiin ovelle asti yms kaikki mahdollinen asiakaspalvelu oston yhteydessä. Voisimpa siis veikata laatikoiden annon olevan sitten myyjäkohtaista. Toivottavasti ei ainakaan naaman mukaan valita ketä laatikon saa, ja tuskimpa nuo laatikot aina voivat niin vähissäkään olla että nuukailevat sen vuoksi asian kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen ostanut Helsingin myymälästä molemmat Pochetet, toiselle en saanut laatikkoa, toiselle pyysin, sain kyllä mutta sopivan kokoiset laatikot olivat tuolloin loppu, joten laatikko oli aika hervoton :D Monacossa (viime vuonna) Eva laitettiin automaattisesti laatikkoon samoin kuin tuo lompakko. Isoille laukuille en edes haluaisi laatikkoa, sillä laukkuja ei ole hyvä pidemmän päälle säilyttää taiteltuina. Ei minun maailmaa tuo laatikkon saamatta jääminen kaada, lähinnä ihmetyttää, kuinka eri käytäntö eri maiden välillä on :)

      Poista
  14. Onnea paljon Anne!! <3 :) Ihanan lahjan olet saanut!

    VastaaPoista
  15. Paljon onnea kaunokainen! Ja ihana lahja :) Minullakaan ei ole tullut enää yhtään käytettyä isoa lompakkoa pikkuisen Mulberryn ostettuani, tuo pieni on vaan niin näppärä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Jonna<3 En ymmärrä miksen ole aiemmin tajunnut hankkia pientä lompakkoa? :D Se sinun Mulberrysi on ihana, heillä ei vain tällä hetkellä ollut mitään tarpeeksi hyvää ja hinnaltaan sopivaa, joten Vuitton vei voitoin.. Pelottavaa, että olen enemmän Vuittoniin päin nykyään? :D

      Poista
  16. Olen ostellut aika älyttömän paljon Helsingin Vuittonilta ja kaikki pikkutavarat on aina pakattu automaattisesti laatikkoon. Lompakot, vyöt, huivit, aina tulee laatikoissa. Isojen laukkujen kohdalla pitää erikseen pyytää laatikkoa, koska suurin osa ei sitä halua, koska sitä plus laukkua on vaikeampi kantaa ostoskassissa. Mulla on vain 1 laukku, joka on pelkästään dustbagissa tullut ja se on Neverfull, joka vaatisi hehtaarilaatikon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva juttu, että olet saanut laatikot :) Mäkään en isoille laukuille haluaisi laatikkoa, sillä laukkuja ei ole hyvä säilyttää taiteltuina pitkään.. Ei maailmani noihin laatikkoihin kaadu, ihmetyttää vain eri maiden käytännöt :) Muutenkin Monacossa palvelu on ollut todella ystävällitä aina, ei katsota nenänvarttapitkin ym ;)

      Poista
  17. Voi miten kaunis lompakko! Tuollaiset pienet ovat kyllä niin käytännöllisiä, itselläni ei ole tullut käytettyä isompia lompakkoja vuosiin :) Ja tietenkin isot synttärionnittelut myös sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :)
      En ymmärrä miksen ole aiemmin tajunnut hankkia pientä lompakkoa?!

      Poista
  18. Myöhästyneet synttärionnittelut <3 Täällä toinen, joka tarvitsisi pienemmän lompakon, muttei vaan saa aikaiseksi semmoista hankkia.

    Olen myös shoppaillut ahkerasti Hesan Vuittonilla, kuin myös muualla maailmassa, ja aina on pakattu automaattisesti laatikoihin muutamaa isompaa laukkua lukuunottamatta (Alma ja Artsy), joita en edes osannut kaivata laatikkoon. Olinkin aivan hämmentynyt viime syksynä Budapestin shoppailun jälkeen, kun Eva clutch oli vain dustbagissa..... meinasin kävellä takaisin liikkeeseen ja pyytää laatikkoa =D

    VastaaPoista