maanantai 23. joulukuuta 2013

Päivä ennen jouluaattoa

Mukavaa aatonaattoa kaikille! Ihan huomaamatta muiden kiireiden lomassa blogiin ennätti tulla taas lähes viikon pituinen tauko, mutta nyt täällä ollaan taas! 

Viime viikko kului kuin siivillä, samoin mennyt viikonloppu. Lauantaina piipahdin kotipaikkakunnallani sukulaisia ja ystäviä tervehtimässä, hävettää ihan sanoa, että viime kerrasta kun siellä kävin, oli ennättänyt vuosi jo kulua. Eilen kiertelin vähän aleja ystäväni ja hänen pienen poikansa kanssa. Myöhemmin päivällä kiersin lähes koko kaupungin ruokakaupat läpi etsiessäni kalkkunarullaa, joka kuuluu itselläni jouluperinteisiin, sillä en tosiaan punaista lihaa syö. Lähdin lähikauppaan kumisaappaissa ja rahapussi kainalossa, mutta lopulta sain etsiä kalkkunaa kaiken kaikkiaan kuudesta eri kaupasta ja menettää hermot muutamaan otteeseen, ennen kuin tärppäsi!

Onneksi tänään ei tarvinnut töihin suunnata, vaan täällä on vietetty jo vapaapäivää. Seuraavaksi työt kutsuvatkin vasta perjantaina, ja silloinkin on hieman lyhyempi työpäivä luvassa. Tänään aamulla nukuinkin hieman pidempään ja join aamukahvit ihan rauhassa uuteen maailman pehmeimpään flanellipyjaamaani kietoutuneena, jonka eilen löysin alesta. Juuri tällaiset rauhalliset aamut ovat itselleni sitä arjen luksusta, sillä ne ovat niin harvinaista herkkua. 

Myöhemmin päivällä lähdettiin Janin kanssa vähän ajelemaan ja katsomaan onko paljon ihmisiä liikkeellä. Pitkästä aikaa saatiin myös asukuvia otettua, tosin sää ei ollut todellakaan taas minun puolellani. Ensin aurinko paistoi niin kauniisti, mutta kun päästiin kuvia ottamaan, aurinko meni melkein heti pilveen ja lopulta saatiinkin oikein kunnon sadekuuro niskaan! Lisäksi tuuli niin paljon, että hyvä ettei tuulen mukana lähtenyt. Ei kyllä ihan ole täällä meillä päin perinteiset joulukuiset ilmat, meressä ei jälkeäkään jäästä, missään ei ole lunta ja lämpötilatkin ovat plussan puolella. Itse kovasti odotin valkoista joulua! 




huivi Louis Vuitton - takki River Island - farkut Zara - laukku Mulberry  
nilkkurit Kiomi  - käsineet H&M - kello MK - rannekoru Massimo Dutti - aurinkolasit Ray-Ban

Näillä plussakeleillä uudet nilkkurini ovat loistavat, saappaissa kun tuntuu tulevan toisinaan vähän liian kuuma. Viime Zaran reissulla mukaan lähti peräti kahdet uudet farkut, ja toiset ovatkin päässeet jo kovaan käyttöön, tällaisia keskisinisiä farkkuja en oikein omistanutkaan, joten tulivat kyllä tarpeeseen! Muuten asussa oli kaikki samat vanhat tutut elementit; Louis Vuittonin Logomania -huivi, Mulberryn Somerset Shopper ja River Islandin villakangastakki. Kyseinen villakangastakki on ollut aivan loistava hankinta, varsinkin näin leutona talvena villakangastakki on ihan omiaan. 
 
Huomasin muuten, että Zalandolle on ilmestynyt niin River Islandin kuin New Lookinkin tuotteita valikoimiinsa! Zalandollakin on muuten alkanut alet, sinne ajattelin tästä itse seuraavaksi suunnata ;)
 
Näiden ei ehkä niin jouluisten kuvien myötä haluan toivottaa kaikille mitä ihaninta joulua! :)
 
Linkit mainoslinkkejä!

10 kommenttia:

  1. Näyttääpä nuo nilkkurit hyvältä! Ihanaa joulua myös sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nilkkurit olivat kyllä hyvä ostos :) Mitä ihaninta joulua sinulle Roosa!:)

      Poista
  2. Ai että on ihana asu! :)

    Ihanaa ja rentouttavaa joulua sinne!

    VastaaPoista
  3. Lämpöistä joulua Anne <3 kiva asu ja hienoja kuvia! Jotenkin upeat värit kuvissa, ehkä just ton pilvisen valon takia, vau!

    VastaaPoista
  4. Kääk tuo laukku on ihana ! :) Muistanko väärin että olet joskus harkinnut sen myymistä ? Itsellä konjakin värinen laukku hakusessa... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen harkinnut myymistä useaan kertaan, itsellä on kuitenkin pysynyt :D Ilmoittelen varmasti täällä blogissa mikäli laukun joskus myyntiin laitan! :)

      Poista
  5. Ihania kuvia, ja voi, miten tyylikkäänä olet jälleen ollut Anne! :)

    VastaaPoista