sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Insta Weekend

Moikka! Täällä sujui viikonloppu mukavissa merkeissä Helsingin suunnilla, sillä viikonlopun vietto jouluisessa Helsingissä alkaa kuulua joka vuotisiin perinteisiin. Tällainen pienikin irtiotto arjesta auttaa jaksamaan, ja nyt voikin taas hyvillä mielin huomenna suunnistaa töihin. Viikon kun vielä töissä jaksaisi, olisikin tiedossa hieman pidemmät vapaat! :)

Kameraa ei hirveästi viikonloppuna tullut käytettyä, mutta puhelimen kameraa senkin edestä, Instagram (@annejennika) päivittyikin ahkeraa tahtia, tässä muutamia kuvia viikonlopulta myös blogin puolelle;


1. Ensimmäisenä Helsinkiin mentäessä oli tietenkin heti päästävä Zaraan! Menin etsimään farkkuja ja löysinkin sopivat yllättävän helposti, oikeastaan kahdet, en tietenkään osannut päättää niiden välillä ;) Olipa ihana muuten kerrankin asioida Zarassa ilman jonotusta, menin siis aivan oikeaan aikaan paikalle!


2. Tällä kertaa yövyimme Seurahuoneella.
 
3. Tuomiokirkko jaksaa ihastuttaa aina vain! Nykyisin en ihan hirveästi jaksa kaupoilla pyöriä, vaan mieluummin ihailen kauniita nähtävyyksiä. Lauantaina sääkin suosi, joten mikäs siinä ympäriinsä kävellen ja kaunista Helsinkiä katsellen.
 
4. Maailman paras pizza, valehtelematta! Suosittelen käymään Kaisaniemen Iguanassa, sieltä kanapizza, johon itse otan vielä lisätäytteeksi jalopenoa. Niiin hyvää!!! Edes muista Iguanoista ei saa näin hyvää pizzaa, testattu on!
 
5. Tuomiokirkolla nämä pikkuruiset joulukojut ovat jotain niin suloista <3 Nämä on nähtävä joka vuosi!


6. En ihmettele enää yhtään, miksi ulkomaalaiset turistit ovat niin kovia kuvaamaan Helsingissä, onhan siellä vaan aivan ihanan näköistä!

 
7. Lauantaina minulla oli suuret suunnitelman mennä jalkkärille Starbucksiin, mutta sen jonon nähdessäni suunnitelmat muuttuivat aika äkkiä :D Onneksi "kahvia" saa muualtakin ;)


8- 11. Kaupungissa on todellakin panostettu joulukoristeisiin ja valoihin! Varsinkin illalla kaupunki on upean näköinen. Stockmannin jouluosasto oli aivan pakko nähdä silläkin uhalla, että siellä on moni muukin. Aivan ihana ja houkutteleva oli, kyllä joulufiilis kasvoi, jopa minulla, joka en ole koskaan oikein joulusta välittänyt.


12. Sunnuntaina ajattelimme yrittää uudestaan Starbucksiin menoa, ja päätimme mennä sinne heti aamusta, tämä oli todella hyvä idea, koska jonoa ei ollut lähes ollenkaan tässä vaiheessa päivää!
 

13. H&M Homesta ostin uuden sohvatyynynpäällisen, joka saa meillä ajaa joulukoristeen virkaa, muuta punaista ei ole eikä tule ;) Nyt voikin painautua sohvalle viltin alle tyynyjen kanssa loppuillaksi, parasta!

4 kommenttia:

 1. Hih, olenkin käynyt jo ahkerasti tykkäilemässä näistä kuvistasi Instassa! :) Helsingin keskustassa oli todellakin ihana joulutunnelma, kun siellä itsekin pyörähdin lauantaina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kumpa olisit tullut vastaan, jos keskustassa pyörit, olisi ollut kiva tavata sinut! :) Keskustassa oli kyllä ihanat jolukoristeet ja tunnelma <3 Instagram on muuten aika koukuttava, vai mitä? ;)

   Poista
 2. Paljonko maksoit tuosta piposta ja kaulahuivista? :) Ne ovat ihanat!

  VastaaPoista