maanantai 30. joulukuuta 2013

Ray-Ban Gold Mirror

Tänä jouluna en lahjonut itseäni kovinkaan suurella paketilla, viime vuosina sitä on tullut usein ostettua itselleen jotain hieman isompaa, esimerkiksi laukku. Tältä vuodelta laukkukiintiö oli jo täynnä, kun muutama kuukausi sitten Mulberryn Lily liittyi joukkoon. Jotain pientä halusin kuitenkin itselleni hankkia, joten päädyin pitkän haaveilun jälkeen hankkimaan aurinkolasikokoelmaani jotain uutta. Tämä pimeä vuodenaika ei ole ehkä otollisin hetki aurinkolasien ostamiselle, mutta sen verran kauan olin kyseisistä laseista jo ehtinyt haaveilla, että nyt hyvän syyn tullessa kohdalle oli vihdoin niiden aika!
Ray-Banin klassiset Aviatorit kultaisilla peililinseillä. Kyseiset lasit ovat täällä blogissa muutamia kertoja kollaaseissa näkyneet, joten ei varmaan ollut yllätys, että nämä tulevat jossain vaiheessa nenälläni keikkumaan. Päädyin peililinsseihin, sillä halusin vaihtelua jo olemassaoleviin Aviatoreihin, minultahan löytyy siis ennestään Aviatorit ruskeilla liukuvärjätyillä- ja ihan tummanvihreillä linsseillä. Nämä kultaiset linssit ovat mielestäni kasvoilla kuitenkin melko neutraalit, mutta aivan erilaiset kuin jo olemassa olevat lasini. Näiden uusien lasien myötä aurinkolasihimoni vain kasvoi ja kesäksi ovatkin jo seuraavat Aviatorit haavelistalla ;)

Ray-Baneihin olen ollut vuosien mittaan niin tyytyväinen, ettei oikein muita aurinkolaseja ole tullut edes katseltua. Minulla on niin herkät silmät, että haluan suojata ne kunnolla, lisäksi aurinkolasit ovat asuste siinä missä laukku tai huivikin.

Vinkkinä muuten, että jos aurinkolasit eivät tunnu istuvan kasvoille, tai tippuvat kokoajan naamalta, optikko voi helposti ja nopeasti hieman lyhentää sankoja. Itse luulin, että tummissa Aviatoreissani olivat ruuvit löystyneet, mutta optikolla selvisi, että niissä oli vain yksinkertaisesti minulle liian pitkät sangat, pienellä fiksauksella laseista tuli aivan täydelliset omiin kasvoihini :)

6 kommenttia:

 1. Oi että nää lasit on kyllä makeet!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin, eikä tule ihan jokatoisella vastaan tässä värissä :)

   Poista
 2. On kyllä mielettömät lasit! Mua niin harmittaa kun mulle ei sovi Aviatorit sitten yhtään :D Saatiin vaan jäätävät naurukohtaukset miehen kanssa kun kerran niitä sovitin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Voi harmi, Aviator on itselläni ehdoton suosikkimalli ja minusta ne sopii kaikille :)

   Poista
 3. Hei mistä onnistuit löytämään nuo kultaiset Ray Banit? Olen nyt ihastunut niihin, mutta ei meinaa löytyä sitten mistään :)

  VastaaPoista