sunnuntai 29. joulukuuta 2013

My Sale Picks - White Blouses

Viikonloppu on kulunut kotona sairastaessa, kaikenlaisia suunnitelmia oli viikonlopun varalle, kuten tänään Itäkeskukseen menoa, mutta kaikki piti nyt jättää tekemättä ja huilata vain kotisohvalla. Nyt on ollut parina päivänä vähän liikaakin aikaa tutkailla vielä nettikauppojen aletarjontaa.. Tällä kertaa katselin lähinnä Bootzin valikoimaa ja ihan pikkuisen tilauksen tein itsekin ;)
 
Kuten olen usein maininnut, valkoiset puserot kuuluvat vaatekaappini kulmakiviin. Valkoinen yläosa sopii lähes minkä tahansa alaosan kanssa ja pelastaa vaatekriisiltä. Mielelläni käyttäisin aitoa silkkiä olevia puseroita, mutta vaatteet joita ei voi koneessa pestä, eivät vain omaan käyttööni sovi. Joissain suhteissa siis tekokuitu voi olla vaatteessa hyväkin asia, kuten juuri näissä vaaleissa puseroissa.  Olen tainnut täällä blogissa joskus mainita, että mielestäni parhaat vaaleat puserot löytyvät Vero Modasta. Valikoimissa on hyvin samantyyppisiä puseroita kuin Zaralla, mutta usein hinta on puolet edullisempi! Laadun olen ainakin itse käytössä kokenut hyväksi, ja puserot ovat pysyneet hyvinä lukuisista pesuista ja käyttökerroista huolimatta. Bootzin valikoimasta löytyikin alennuksella melko hyvä valikoima vaaleita puseroita, kokosin kollaasiin omat suosikkini;

Kaikki kollaasin puserot, ylärivin suloista rusettipuseroa lukuunottamatta ovat Vero Modan valikoimaa, ja kaikilla nyt alennuksessa hintaa alle 20 euroa, loistolöytöjä siis jos minulta kysytään! :)
 
Valkoisia puseroitahan ei voi koskaan olla liikaa, joten annoin itselleni luvan tilata yhden kollaasin puseroista, valinta ei ollut helppo, vuoron perään pyörittelin jokaista puseroa ostoskorissa. Lopulta päädyin kollaasin ensimmäiseen simppeliin puseroon, sillä se sopii hyvin myöskin tilaamiini kesäisiin rentoihin kukkahousuihin, jotka ajattelin jo hankkia valmiiksi tulevaa kevättä ajatellen.

Linkit mainoslinkkejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti