torstai 26. joulukuuta 2013

My Sale Picks

Joulupyhien aikaan on ollut aikaa katsella nettikauppojen aletarjontaa, sain kaiken lisäksi pienen flunssan, joten tämä päivä on sujunut lähes kokonaan kuuma glögimuki kädessä nenä kiinni läppärin näytössä Zalandon aleja selaillen. Kivijalkakauppojen alennusmyynnit ehdin kiertää täällä läpi jo sunnuntaina, mutta mielestäni nettikauppojen puolella on paremmat alet, sekä mukavempi ihan omalta sohvalta käsin aleja tutkia.

Päätin koota tänne blogin puolelle hieman listaa, mitä itse aleista ostaisin. Alennusmyynneissä käy usein niin, että järki unohtuu shoppaillessa, ostaa vain kun halvalla saa. Nykyisin olen onneksi paljon tarkempi ostoksieni kanssa ja yritän hankkia järkeviä, käytännöllisiä juttuja. Aleista pyrin etsimään tuotteita, jotka ovat itselläni kovassa käytössä, mutten jotenkin raaski niitä normaalilla hinnalla ostaa. Tykkään käyttää kotona mukavia collegehousuja- ja huppareita, yleensä kotiin tullessa vaihdan heti päälle mukavampaa vaatetta :) Haluan collegeideni olevan kuitenkin siistejä, sillä usein tulee lähdettyä niissä esimerkiksi kauppaan. Aleissa etsinkin ensimmäisenä rentoja kotivaatteita ja yöasuja!


Omat talvikamppeeni ovat todella hyvällä mallilla, ja tuskin mitään uutta tulen täksi talveksi enää hankkimaan. Aleista itse katselisinkin klassisia vaatekappaleita, jotka menevät vuodesta toiseen; ratsastushenkisiä saappaita, navysinistä villakangastakkia, neuleita, raitapaitoja ja farkkuja.

Itse olen usein hankkimassa seuraavan kauden vaatteita ja asusteita hyvissä ajoin, ja mikäs sen parempi keino kuin metsästää alennusmyynnistä haaveilemiaan juttuja! Ensi keväänä/kesänä haluaisin pitkästä aikaa pukeutua farkkutakkiin, ja muutama potentiaalinen yksilö on kotiin päin sovitukseen tulossa! Farkkutakin haluaisin yhdistää mm. maxihameeseen, ja ilokseni myös maxihameita näyttää alesta löytyvän. Zalandolla olikin alessa monia juttuja tulevaa kesää ajatellen, niin kesäkenkiä, paitoja, bleisereitä, hameita kuin shortsejakin. Myös yksi viime kesäisistä omista suosikkihameistani (5) löytyy nyt alesta! 

Joko olette tehneet hyviä alelöytöjä? :)
Linkit mainoslinkkejä!

2 kommenttia:

  1. Uskaltauduin ostamaan alesta ihan ensimmäisen Mulberry-laukkuni! Täältä sinunkin blogista inspiraatiota saaneena... ;) Laukuksi valikoitui Small Bayswater Satchel, väri Oak.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, onnea vaan uudesta laukkuhankinnasta! :) itsekin katsastin Mulberryn alet ja olihan siellä vaikka mitä ihanaa!! :) Myös Mini Alexa oli päätynyt aleen, jääköhän kokonaan pois nyt mallistosta.. Itse pysyin nyt vahvana, sillä säästän mahdolliset laukkuhankinnat Toukokuun Rivieran lomalle, vaikkakin esim. Vaalea Lily houkutti kovasti...

      Poista