maanantai 16. joulukuuta 2013

Casual Winter Outfit


 

 

takki Benetton - huivi&pipo Henri Lloyd - käsineet H&M - laukku Mulberry
saappaat Piano - farkut Lindex - neule Benetton - statement -koru Lindex

Tässä vielä muutama kuva asustani, jossa kiertelin Helsingin katuja viime lauantaina, kuvat on otettu Tuomiokirkolla. Mukava kaupunkiasuni koostui ihan vain farkuista ja neuleesta, kuinka yllättävää ;) Olin tosiaan täällä jo pohtinut aika tarkasti pakkaussuunnitelman ja sillä mentiin. Asusteet ovat talven pelastus kyllä tosiaan, sillä simppeli neule näyttää paljon paremmalta näyttävän korun tai huivin kanssa!
 
Huomaatteko muuten hieman tummempaa sävyä tukassani? Vaaleat raidat peitettiin viime kampaajakäynnillä ruskealla kevytvärillä, joka tosiaan lähtee ajan kanssa pois. Sen verran olen jo tottunut vaaleampaan lookkiin, että kyllä ensi kerralla taas haluan raidoittaa tukkaa ihan kunnolla. Tosin ajattelin nyt pitää hieman pidemmän tauon kampaajalla käynnistä (yleensä käyn 5-7 viikon välein) pipo on kuitenkin sen verran usein päässä näin talvella, ja lisäksi minulla on uuden kampaajan etsiminen edessä. Huomenna on muuten luvassa ripsihuoltoa, kiva saada ripset ja kulmat jouluksi kuntoon, edellisestä huollosta onkin jo kuukausi aikaa! Ajattelin myös, että kunhan kaupungille ehdin, voisin käydä jotain uutta huulipunaa etsimässä joulun piristykseksi, minä ja kosmetiikka ollaan vaan sen verran surkea yhdistelmä, että joudun varmaan taas turvautumaan myyjän apuun ;)

Mukavaa viikon jatkoa, ajatelkaa viikon päästä on joulu!

16 kommenttia:

  1. Kiva asu! :) Tykkään tosi paljon tosta piposta ja huivista! :>

    http://sannamarian.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itsekin tykkään niistä kovasti, ei tarvitse päätään palelluttaa :)

      Poista
  2. Ihania kuvia, varsinkin tuo ensimmäinen! Vitsi kun himottaisi hankkia tuon värinen takki, toisi vähän vaihtelua tummille takeille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi! :) Takki on ollut ihan älyttömän hyvä ostos, joten en voi kuin suositella! Tosiaan vaaleampi takki tuo kivaa vaihtelua mustan ja t.sinisen rinnalle ja tämä kamelinsävy sopii hyvin talveen.

      Poista
  3. Hei, mun piti ettii noin vuosi sitten kans uus kampaaja kun vakkari jäi äitiyslomalle. Oon nyt vuoden ajan käyny siinä Somassa, joka on Kaupungintalon takana ja voisin suositella siellä Maritaa :) Se on tosi kiva ja en taida vaihtaakaan enää sille vanhalle missä kävin vuosikaudet..
    Mullakii ois eka ripsihuolto huomenna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä! :) Koitan nyt katsella kampaamoa vähän lähempää kotia, sillä sen verran kiirellä saan sinne aina juosta suoraan töistä, että kaupungintalo on vähän liian kaukana :/ Minkä hintaista tuolla on? Jep, kiva jouluksi ripset kuntoon :)

      Poista
    2. Aa okeii! noo mulla on maksanu siinä alle 100 euroa eli raitoja ja leikkaus :) 80-90e. ekalla kerralla laitettiin toi tyvikiin, mutta nyt oon yrittän kasvattaa omaa värii koska en jaksa tota tyvee olla joka kk värjäämässä!

      Poista
    3. Tiedätkö, mulla maksoi Satulla 80€ tyviväri, raidat, leikkaus ja kulmakarvojen värjäys/nyppiminen! Ihan älyttömän edullinen ja maailman mukavin kampaaja :) Että tuskin missään selviää tolla hinnalla, voisin tosin mennä samaan kampaamoon jollekkin muulle, mutta jotenkin haluun nyt kokonaan sitten uuden paikan. Onneksi Paula laittaa nykyään kulmat, niin ei tarvi niitä uudella kampaajalla laittaa. Mäkin oon miettinyt, että jos raidottaisi vaan tukkaa, mutta mulla on niin vaalea oma väri, että haluan sitä tummaa kuitenkin tyveen. Sulla on kyllä tosi hyvänvärinen tukka!:)

      Poista
    4. kiitos :) Joo on kyllä kampaajalla käyminen kallista puuhaa, mutta ymmärrän kyllä että niiden pitää nostaa hintoja kun verot täytyy maksaa ym. Mullakii on aikasemmin ollu tosi tumman ruskee ja vähän vaan vaaleeta, mutta aattelin et pääsen helpommalla jos toi oma väri saa tulla tuolta ja jos ei niin paljon rasittuis tää :) (paitsi toi vaalee väri kuivattaa kyllä aika paljon)

      Poista
    5. Joo ihan totta :) Ihmettelen vaan kun on niin suuria hinnaneroja eri kampaamojen välillä :O Paras olisi tosiaan raidoittaa vaan omaa väriä, ei tarvis niin usein värjäillä!

      Poista
  4. Onko nuo Benettonin neuleet kutiavia ihoa vasten vai tuntuvatko ihan miellyttäviltä päällä? Paljon niillä on hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumma kyllä vaikka 100% villaa ovatkin, eivät mielestäni kutita yhtään :) Ainut ongelma kyseisissä neuleissa on ettei niitä saa pestä koneessa :/ En yleensä osta vaatteitta, joita ei voi koneeseen heittää, sillä pesen vaatteen kun se on kerran ollut päällä :D Näitä neuleita nyt olen vaan tuulettanut, mutta varmasti ongelmia on luvassa vielä kun ne sottaan :/ Ja hintaa on vaan 30€!

      Poista