sunnuntai 29. syyskuuta 2013

The Perfect Boots

Konjakinruskeat ratsastushenkiset saappaat ovat kuuluneet suosikeihini vuosia, viimeistään silloin kun hankin  Mulberryn Bayswaterin Oakkina kolmisen vuotta sitten, en ole voinut enää kuivitellakaan pärjääväni ilman siihen sopivia saappaita ;) Nahkasaappaat säilyvät käytössä vuosia, jos niitä hoitaa oikein. Itse täytyy sanoa, että olen älyttömän huono hoitamaan kenkiäni, joten omassa käytössäni saappaat kestävät sen vuoden-pari. Viime syksynä tilasin Zalandolta *Capricen saappaat (samoja saappaita myynnissä taas) jotka palvelivat koko talven moitteettomasti, mutta tietysti lähes päivittäisessä käytössä myös kuluivat jonkin verran, lisäksi saappaat ovat sen verran naftia kokoa ettei niihin mahdu villasukat ollenkaan. 
Haussa tänä syksynä oli siis klassiset, aitonahkaiset, konjakinruskeat saappaat, joissa tulisi ehdottomasti olla pitävät pohjat talveen, värin täytyisi olla lähes identtinen Oakin-väristen Mulberryn laukkujen kanssa ja lisäksi sopia Louis Vuittonin laukkuihini, niin ja niiden villasukkien mahtua. Tässä sitä olikin vaatimuksia kerrakseen...
Yhteensä kolmet eri saappaat (*nämä, *nämä ja *nämä) kävivät taas Zalandolta kotona, mutta kaikissa oli jotain vikaa; liian pitkät tai tiukat varret, liian tumma väri... Kolmansien saappaiden kohdalla päätin luovuttaa, jos ei kaupoista löydy, unhohdan koko saappaat!

Helsingissä muutama viikko takaperin kiersin kaikki mahdolliset kenkäkaupat läpi saappaita etsien. Lopulta löysin täydellisen sävyiset saappaat, ja mikä parasta, pohkeet menivät vaivatta sisään, kaikki muukin niin mallin kuin ulkonäönkin suhteen natsasi, ainut mikä mietittytti oli pitkät varret. Sovitin saappaita aluksi hyvän tovin, mutta ne jäivät vielä kauppaan. Kiertelin muita liikkeitä ja lopulta ajattelin, että käyn vielä uudelleen sovittamassa... Mietin ja mietin, sovittelin ja sovittelin, lopulta ostin!


Kyseessä ovat Piano -merkkiset saappaat, jotka löytyivät Kampin K-Kengästä. Kun kerran hyvät saappaat vihdoin löysin, pienen pohdinnan jälkeen hankin samaiset myös mustina, hih. Mustat saappaat tilasin K-Kengän nettisivuilta, ja täytyy sanoa, että varmasti nopein toimitus koskaan, saappaat olivat seuraavana päivänä tilaamisesta postissa!

28 kommenttia:

  1. Täältä iso peukku Pianon saappaille! Omani ostin Kookengästä viime syksynä, ja ovat yhä ahkeran käytön jälkeen aivan priimat. Ja mikä parasta - ruskean sävy on ihan täydellinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla muistan tästä kyseisestä merkistä kuulleenikin, muuten on kyllä itselleni täysin tuntematon. Mahtavaa kuulla, että ovat kestäneet hyvin käyttöä! :) Ja totta, kerrankin aivan täydellinen sävy <3

      Poista
  2. No on kyllä täydelliset! Mulla onkin pian Helsingin reissu edessä,joten täytyy ottaa K-kenkä suunnaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös :) Meillä on täälläkin Kookenkä, mutta se ei ole keskustassa, niin katsoin helpommaksi tilata nuo mustat ;D Kannattaa olla vikkelä, sillä koot menevät todella nopeasti! Kun olin tilannut nuo mustat, niitä ei enää ollutkaan nettisivuilla :O Näistä kyllä plussa varresta, joka ei ole kovinkaan kapea! Viime vuonna jouduin venyttämään saappaitani, nyt ne ovat auttamatta aivan liian löysiä :(

      Poista
  3. Kiitos vinkistä!! USAssa kenkä tarjonta oli melko surkeaa enkä taaskaan löytänyt konjakkisia saappaita. Näitä pitää käydä ehdottomasti kokeilemassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, että käyt sovittamassa näitä! ;) Miten ihmeessä ei muka Jenkeistä löydy saappaita!? Hehehhe. Muistan kun Miamista olisin löytänyt esim. Macysiltä vaikka kuinka monet saappaat, muttei matkalaukkuun mahtunut :D Ne Ralphin t.ruskeat saappaat, jotka silloin sinun vinkistä löysin, ovat edelleen ihan lempparit (tosin nykyisin varsista hieman liian löysät ja muutenkin parhaat päivänsä nähneet)

      Poista
  4. Oi, ovat todellakin täydelliset saappaat! :) Ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna <3 Ihastuin näihin kyllä totaalisesti, vaikka ovatkin melkoisen pitkävartiset! Saappaiden löytäminen on kyllä vaikeinta mitä tiedän, joten olin todella onnellinen, kun nämä löysin! :)

      Poista
  5. Moikka. Ihanat saapikkaat. Saisko Logomania huivista kuvia "in action"! Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!
      Kiitoksia vaan :)
      Tiedätkö, mä en ole Logomania-huivia vielä käyttänyt ollenkaan, mutta se roikkuu jo eteisessä odottelemassa käyttöön pääsyä, lupaan, että kuvia tulee heti kun kyseinen huivi kaulassa roikkuu ja on aikaa ja valoa kuvailla! :)

      Poista
  6. Hyvän näköiset saappaat, itse löysin juuri DinSkosta omani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! :) Kiva kuulla, että sinäkin löysit mieleisesi saappaat :) Tämä saappaiden löytäminen on ainakin itselleni todella vaikeaa.

      Poista
  7. Hej Anne,

    Pianon saappaat ovat kyllä tosi ihanat! Itse ostin juuri pari viikkoa takaperin tuon samaisen mallin mustana, nyt odottavat kuumeisesti jalkaan pääsyä :) Saapaskauden avaus on vielä edessäpäin :) Tovin kaupassa sovitellessani mietiskelin mitä ajattelen saappaiden varrensuun epäsymmetrisyydestä, mutta koska lestin istuvuus oli täydellinen, olin iloinen hyvästä löydöstäni.

    Tunnelmallista syksyä sinulle!
    t.M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa M!

      Mahtavaa kuulla, että sieltä löytyy samaiset saappaat! :) Tämä Pianon malli on kyllä aivan ihastuttava! Minäkään en ole vielä saapaskautta korkannut, mutta eiköhän se pian ole edessä. Yritän käyttää muita kenkiä niin kauan kuin mahdollista, sillä vaikka saappaat olisivat kuinka nätit, niitä saa kyllä käyttää taas koko pitkän talven kyllästymiseen asti :D Itselläni ei ollut tarkoitus hankkia tänä syksynä mustia saappaita, mutta kun sovitin viime vuotisia Ralphin mustia saappaita (joita jouduin vielä suutarilla hieman venyttämään varsista), ne olivat pohkeista AIVAN liian isot :/ Harmitti niin paljon, että hyvä ettei itku tullut :D Toivottavasti ensi syksynä ei tarvitse TAAS ostaa uusia saappaita, vaan pärjään näillä Pianon ruskeilla ja mustilla :D

      Kiitos kommentista ja hyvää syksyä!

      Poista
  8. Hih! Samaiset saappaat löysivät tiensä luokseni jo pari viikkoa sitten, viime viikolla ne sitten ekan kerran jalkaan sujautin ja todellista rakkautta :-D Näin nämä ikkunassa ohi kiitäessä mutta oli aivan pakko palata takaisin ja kassan kautta kotiin - ei tarvinnut miettiä hetkeäkään kun olin toisen saappaista jalkaani sujauttanut ;-) Näissä kaikki kohdallaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hyvä sattuma :) Mullakin on nämä kohta kuukaudenpäivät kotona odotellut, mutta vielä en ole käyttöön ottanut :)

      Poista
  9. Ompa ihan älyttömän ihanat bootsit! Täydellisen väriset :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä tässä saikin saappaita metsästää kissojen ja koirien kanssa :D

      Poista
  10. Upea väri kyllä noissa kengissä :)

    VastaaPoista
  11. Heippa,
    Minäkin olen kuolannut noita Pianon saappaita,todella vähäinen saapasvalikoima vielä kaupoissa!
    Noista Capricen saappaista,millainen varsi niissä oli,näyttää Zalandon kuvissa jotenkin löysältä,oliko sitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Musta tuntuu, että konjakkisia saappaita on aina huonosti saatavilla kivijalkakaupoista :/ Siksi olen turvautunut tuohon tilaamiseen. Kookengän myyjä sanoi, että saappaat (varsinkin pienet koot) menevät kuin kuumille kiville, joten onneksi olin suht ajoissa liikkeellä!

      Mitä mahdat tarkoittaa löysillä varsilla?:D Nahka on niissä aika pehmeää, niinkuin on noissa Pianon saappaissakin! Molemmissa on melko leveät varret, joten jos omaa tosi kapeat pohkeet, en suosittele Capricen saappaita!

      Poista
  12. Täällä on myös hakusessa ruskeat nahkasaapikkaat. En uskaltanut ennen ostaa kun Alexa oli kotiutunut. Haluan että saappaat ja alexa nimittäin täydentävät toisiaan. :) Sinä oletkin onnistunut löytämään todella hyvännäköiset yksilöt itsellesi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä Pianon yksilöt ovat ihan Alexan väriset ;) Itse kun olen liiankin tarkka kenkien ja laukun yhteensopimisesta :D Saappaiden metsästys on kyllä ainakin itselleni aina aikamoinen projekti :D

      Poista
  13. Anne,kun Capricen saappaiden varret näyttävät minusta jotenkin "ruttuisilta" tuossa kuvassa,meinasin että ovat ne varret sellaiset jotka eivät pysy ryhdikkäinä,suorina vaan valuvat jotenkin ruttuun..vaikea selittä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne ainakin minulla pysyivät ryhdikkäinä :) mutta tosiaan, jos omistaa kapeat pohkeet en suosittele kyseisiä! Täältä blogistakin varmasti löytyy kuvia, missä mulla on kyseiset saappaat jalassa :)

      Poista