lauantai 7. syyskuuta 2013

Biker-nilkkurit 
Kuten mainitsin, halusin syksyksi ehdottomasti biker-nilkurit! Metsästin useita nettikauppoja läpi, kun etsin siroja, kohtuuhintaisia, aitonahkaisia nilkkureita. Biker-tyyliset kengät ovat omassa mittapuussani aika rajut, joten en uskalla maksaa maltaita tuotteesta, jos en voi mennä takuuseen, kuinka paljon käyttöä lopulta tulee... Asoksen alepuolelta bongasin kriteerini täyttävät kengät, ja muutaman päivän pohdinnan jälkeen uskaltauduin kengät tilaamaan. Mietin pitkään kahden koon välillä, mutta lopulta päädyin normaali kokooni 36:een. Kenkien tilaaminen on aikamoista arpapeliä, koska eri valmistajien koot voivat vaihdella paljonkin. Onnekseni kengät olivat ihan sopivat, tosin villasukkaa näihin ei todellakaan mahdu. Kokemuksella tiedän myös, että aitonahkaiset kengät venyvät jonkin verran käytössä. Mielestäni uudet nilkkurini ovat sopivan naiselliset, mutta kuitenkin tuovat särmää muuten simppeliin pukeutumiseen.

Mitäs tykkäätte uusista kengistäni?

7 kommenttia:

 1. Aivan upeat. ♡ Juuri kuten laitoit biker-mallista huolimatta naiselliset ehdottomasti. :-)
  Mukava löytö siis.

  VastaaPoista
 2. Moi! Rakastuin näihin sun bikereihin, ja mietin muistatko noiden mallin nimeä ja hintaa mahdollisesti ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En valitettavasti yhtään muista mitään mallin nimä, mutta Asoksen omaa mallistoa ovat. Hinta varmaa jotain 50€? Yli vuosi hankinnasta joten en osaa sanoa.. Nämä omat kyllä voin myydä jos 36 koko sopii? ;D Tosin en yhtään tiedä missä koko kengät tällä hetkellä majailevat..

   Poista
 3. Vieläkö sulla on kengät tallella? Edelliseen viestiin viitaten mä voisin ostaa nää, jos hinnasta sovitaan :) laita vaikka facessa yv t.Tyyne Halttunen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kengät on kyllä tallella, mutten valitettavasti ehdi alkaa niitä etimään erikseen, jossain päin kellaria majailevat :D Jos tulevat vastaan voin myydä kyllä. Facessa en kyllä lähtisi asiaa hoitamaan, sen verran henk. koht tietoa siellä kuitenkin, mitä en halua kaikille jakaa, ymmärrät varmaan :)

   Poista
  2. No jos ne löytyy, laita vaikka spostia ,niin sovitaan sit asiasta :)

   Poista