tiistai 3. syyskuuta 2013

Kesähetkiä Instagramissa


Oli pakko vielä jakaa muutamia kesäkuvia Instagramista kuluneelta kesältä tänne blogiinkin. Ei voi kuin taas ihmetellä, miten kesä meni taas niin nopeasti? Ihan mahtava kesä takana kaiken kaikkiaan ja lämpimiä kesäpäiviä muistellen kestää taas pitkän syksyn ja talven, kestäähän? Nyt onkin aika alkaa sulatella kesällä syötyjä (liian monia) kakkupaloja ja jäätelöitä, ehkä jopa aloittaa jokin uusi (liikunnallinen) harrastus...

20 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :) Tuo viimeinen lause on kuin mun suusta, samat suunnitelmat siis täälläkin :D

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Heh, kesä tuntuu menevän itse kullakin herkutellessa :D Muutenkaan mikään kuuma sali ei innosta, mielummin tekee kaikkea muuta kun ulkona on aurinkoista.

   Poista
 2. Oi ko kiva postaus ja kuvat! :)

  VastaaPoista
 3. Tulipa ikävä kesää! Toi viimenen lause on mulla myös takaraivossa, haha :D


  minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. ei vitsi mitä ihania kuvia! <3

  VastaaPoista
 5. Ihania ja herkullisia kuvia =P Onneksi viikonlopuksi on luvattu lämmintä.

  Kerroppa sinun tärpit Helsingistä? Ruokapaikkoja, kahviloita, vaatekauppoja, putiikkeja jne. Eli paikkoja missä yleensä käyt kun olet Helsingissä? Olen menossa Helsinkiin. Kaikki vinkit ovat tervetulleita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kumpa saataisiin edes yksi lämmin päivä vielä!

   Itse olen aika huono antamaan vinkkejä, sillä käyn itse vain näissä perus Zarassa ja Mangossa :D
   Mutta Helsinkiin kun menen on ihan ehdottomasti päästävä Iguanaan! Suosikkini on kanapizza, mutta lähes kaikki muukin siellä menee. Kahvilla harvemmin tulee käytyä siellä suunnilla ja mitään tiettyä paikkaa ei ole. Usein menen menomatkalla Itäkeskukseen, koska Zara on PALJON parempi kuin keskustan oma. Harmi vain kun Itäkeskus on nyt remontissa.. Mä en yleensäkään mene kaupoille vain katselemaan ja tiedän jo valmiiksi mitä menen hakemaa. Käynkin yleensä vain Lindexin, Stockan, Mangon ja Zaran läpi... Niin ja tietysti Mulberryä ei sovi unohtaa ;) Apua, piti oikein miettiä missä mä Helsingissä käyn...

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä :)

   Poista
 6. Onko tuo mekko Vilan? Oonkohan mä pitänyt sitä väärinpäin? Siis mulla lappu niskassa ja noin päin se ois edessä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on Vilan mekko. No mulla on kyllä tossa lappu niskassa, ja en voisi kuvitellakaan pitäväni tuota toisinpäin ;) Kumma juttu!

   Poista
  2. Outoa tosiaan. Sopii kyllä kummin päin vaan, mutta noin se kyllä näyttää järkevämmältä. Mulla on varmaan joku maanantai-kappale. ;)

   Poista
  3. Juu, voihan sitä pitää kumminpäin haluaa :)

   Poista
  4. Mun oli vielä pakko tarkistaa oma mekkoni ja kyllä siinä vaan on lappu niskassa noin päin! Vilan nettisivuilla mekko taas on juuri toisinpäin, eli kyllä se mä oon, joka väärinpäin käyttää :) no mutta parempi näin, sillä aion jatkossakin pitää sitä "väärinpäin" :)

   Poista
  5. :) Iiihanan monikäyttöistä!

   Poista
 7. Siis tuo eka mekko.

  VastaaPoista
 8. Huomasin sattumalta eräässä toisessa blogissa kommenttisi Zalandolta tilaamistasi Lamican saappaista. Sanoit varsien olleen turhan pitkät, mutta minua kiinnostaisi tietää, millainen varren ympärys niissä oli, kapea vai normaali/leveämpi? Itselläni on usein ongelmana liian kapeat varret ja siksi mietin, uskallanko tilata kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saappaat kotona tosiaan kävivät. Niissä on pitkät ja tiukat varret, joten jos olet yhtään paksumpi pohkeinen älä tilaa! Itse nykyisin löydän aika helpolla saappaita, mutta vielä viime syksynä tilanne oli täysin toinen, ja suutarilla piti aika käydä varsia venyttämässä..

   Zalandolla on eräs toinen saapasmalli, joka on hyvin samantyyppinen kuin nuo Lamician saappaat, mutta varresta paksummat ja vähän lyhyemmät. Saappaat näyttävät PALJON paremmilta kuin nettissivujen kuvassa, mutta itselläni ongelmaksi muodostui liian tumma väri, joka oli muuten lähes identtinen noiden Lamician saappaiden kanssa. Mietin pitkään pidänkö saappaat, koska muuten ne olivat täydelliset!!! Lopulta päätin palauttaa, koska väriero laukkuihini olisi häirinnyt liikaa...

   Tässä linkki saappaisiin:

   http://www.zalando.fi/jonak-saappaat-ruskea-j2111c02x-708.html

   Poista