keskiviikko 18. syyskuuta 2013

College X6

Kuten olette viimeaikaisista postauksistani varmasti huomanneet, collegesvetarit ovat vieneet tämän naisen mukanaan toden teolla! Ihastuin näihin rentoihin puseroihin jo vuosi sitten, mutta nyt olen niiden käytöstä vasta oikein kunnolla innostunut. Olen aina tykännyt pukeutua melko rennnosti, luonnehtisinkin omaa tyyliäni rennon asialliseksi, mutta lähiaikoina tyylini on mennyt entistä rennompaan suuntaan, mukavuus ennen kaikkea ;) Tosin en ole koskaan ollut mikään kynähameiden käyttäjä, hih.
 
Collegeista innostuneena selailin ehdottoman lempparinettikauppani Zalandon valikoimaa ja keräsin valikoimasta omaa silmääni miellyttävät colleget, niitä oli PALJON ja kaikki eivät mitenkään mahtuneet mukaan kollaasiin, mutta tässä joitakin suosikkeja;
 
Harmaa on aina varma valinta collegeen, mutta myös sininen ja punainen toimivat mielestäni älyttömän hyvin tässä vaatekappaleessa. Collegeja näkyy tänä syksynä paljon joka puolella, ja niitä yhdistellään niin korkoihin kuin tennareihin. Mitä mieltä olette tästä trendistä ja onko teillä jo college hankittu? :)
 
Linkit mainoslinkkejä!

4 kommenttia:

 1. Yksi on jo hankittu :) Voi kurkistaa TÄSTÄ

  VastaaPoista
 2. Ajattelin tulla sinullekin vinkkaamaan, että Boozt-verkkokaupassa on nyt kaikki Stylesnobin tuotteet 19,95! En tiedä miksi näin on, ja miten voi olla mahdollista, mutta itse laitoin 4 baltsut tilaukseen :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kerroit! :) Menin heti kommentin nähtyäni Bootzille, melkein myöhästyin illan riennoista kun uppouduin niin ballerinojen lumoihin :D Aluksi laitoinkin usean parin ostoskoriin...kunnes muistin säästökuurini ja pakolliset hankinnat (esim. uudet mustat nahkasaappaat) joten ballerinat jäivät tällä kertaa hankkimatta! Innolla odotan, mitkä parit sinä kotiutit :)

   Poista