keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Peacoat

Navysininen villakangastakki on yksi ehdoton vaatekaapin kulmakiveni syksyllä/talvella. Viime vuonna hankin villakangastakin, johon tuunasin itse kultaiset napit, mielestäni siitä tulikin aika kiva, harmi vain olin silloin muutamia kiloja isompi, joten takki jäi vähän turhan löysäksi ja kevät-talvella sitä ei tullut juurikaan enää käytettyä. Jälleen sain vain kiittää itseäni, etten ollut hankkinut kovinkaan kallista takkia vielä tässä vaiheessa elämää. Uuden takin hankkiminen oli siis lähes pakollista. River Islandin syksyn mallistosta löysin juuri etsimäni takin kultaisilla napeilla, kun takkia sai tilattua myös Asokselta, päätin toimia! Uusi takki onkin jo muutamia viikkoja kotona odotellut kylmempiä säitä.

 
Takki on mielestäni aivan täydellinen, väri, malli, pituus, kaikki! Materiaaliltaan takki on suurimmilta osin villaa (75% villaa, 25% polyamidia) joten aivan loistava löytö kerta kaikkiaan! Karvakaulus sen sijaan löytyi jokunen viikko takaperin Lindexin alerekistä roikkumasta kera -70% alelapun, ajattelin heti näiden kahden olevan kuin luodut toisilleen, joten nappasin kauluksen sen enempää miettimättä mukaani.

Voin jo etukäteen varoittaa, että tätä takkia tullaan näkemään syksyn ja talven mittaan minulla paljon, joten parempia kuvia takista luvassa varmasti, sekä karvakauluksella että ilman ;)

12 kommenttia:

 1. Tyylikäs on ja toi karva tekee siitä vielä naisellisemman :) Kuulostipa härskiltä mutta tajusit varmasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuva ei kyllä tee todellakaan oikeutta, mutta kuten sanottu, tätä nähdään varmasti kyllästymiseen asti :D Hehhe joo tajusin :)

   Poista
 2. Tosi kiva toi takki! mullakin ois eessä takin ostaminen. Mie katoin hm tommosta tumman sinistä villakangastakkia ja siinä 66% villaa. Oliko tällä takilla paljon hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hintaa en kyllä tarkkaan enää muista, sen verran jo aikaa kun tämän tilasin, tuli biker-bootsien kanssa samassa paketissa. Oisko tää ollut 60-70€? Mulla kävi tämän kanssa samoihin aikoihin kotona eräs Hennesin peacoat, mutta se oli ihan järkky mun päällä, pieninkin koko oli liian iso ja ei istunut ollenkaan :( Hennesillä on kyllä tällä hetkellä useampi navysininen villakangastakki valikoimissa. Tämä mun uutukainen on aika lyhyttä mallia ja istui päälle ihan älyttömän hyvin :)

   Poista
  2. Okei! mie tykkäsin kyllä siitä hennesin omasta ja se istu hyvin päälle. jotenki jäin viel kuitenki arpomaan, koska oon menossa kuun alussa hesaan, et jos sielt löytyis kivempi! ja mustaa oon oikeestaa ettiny. Jotenki ei tee mieli ostaa hirveesti takkeja, ku kaikki takit mitä viime vuonna käytin on liian isoi :( kuitenki tarviin villakangastakin ja paksumman talvitakin.

   Poista
  3. Se mitä itse sovittelin oli sellainen tosi halpa, n.30€ ja mulle ei siis istunut, mutta varmasti jonkun muun päällä näyttää hyvältä :) Itse olen huomannut, että takit menee älyttömän nopeasti kaupaksi, eli jos hyvä löytää, kannattaa ostaa! Mulla on vähän sama tilanne, mutta onneksi esim. Mangon viime vuotinen musta villakangastakki on edelleen hyvä, samoin jo vuosia vanha Espritin untuvatakki (untsa saakin olla mielestäni vähän reilu) mutta ihan samojen takki ongelmien kanssa kamppaillaan täälläkin :D Tänä vuonna ostin ihan perus Vertsun toppiksen (sellaisen mitä myydään joka vuosi ja tulee jokatoisella vastaan) koska en vaan uskalla maksaa satasia vaatteista, juuri jos koko tästä vielä muuttuisi suuntaa tai toiseen :D Kantsii Zarasta katsoa, jos mustaa villakangastakkia etsit! ;)

   Poista
  4. Juu no se mitä katoin oli 79e ja mulla ois viel sinne 25% alekuponki voimassa vielä perjantaihin asti. noo voi olla että käyn hakees sen vielä kotiin, onneks sinne jäi vielä 2 kappaletta mun kokoa.
   Mangossa sovitin viimeksi yhtä takkia, joka oli kans ihan kiva, mutta oli kiire bussiin ni en kerenny jäädä sitä oikee mallailemaan.
   Tää on kyl samalla raivostuttavaa ja kivaa ku vaatekaappi on menny uusiksi. En kyl tajuu miten jotkuu uskaltaa ostaa CG tai Burberry takkei ja maksaa niistä melkee tonnin ku ite harmittais jos jää pieneksi tai isoksi. Mullaki oli yksi Tommy Hilfigerin untsikka, joka ei kyl kauheen halpa ollu, mutta äiti otti sen onneksi et jos sattuis et se vaik joskus menee vielä.

   Poista
  5. Jep, taidan tietääkin sen takin, tosi kivan näköinen, eli mä sanon kyllä, että osta pois! ;) Toisaalta, jos yhtään epäröit, mieti vielä. Hehe, kyllä mäkin ehkä sitte uskaltaisin, jos olisin vaikka ollut koko aikuisiän saman kokoinen ja tietäisin, että siinä pysyn :) Oikeestaan en tästä pienemmäksi enää halua, sillä sitten tulisi jo ongelmia löytää vaatteita :D
   Juu ei kannata kaikkea poiskaan heti myydä!

   Poista
 3. Voi miten kaunis takki! Jotain samantyylistä olen itsekin haikaillut, mutta voisin ensin yrittää sitä nappien vaihtoa vanhaan takkiini ;) Mistä muuten hankit napit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ostin napit ihan paikallisesta ompelutarvikeliikkeestä, jos en väärin muista eivät maksaneet kuin 50centtiä kappalle. Myöhemmin ompelin samaiseen takkiin vielä pienemmät kultaiset napit hihoihin. Suosittelen tätä kikkaa, takki saa helposti ja halvalla täysin uuden ilmeen ;)

   Poista
 4. Onpa tyylikäs tuo karvakaulus! Passailisi niin hyvin omankin syystakkini kanssa. Täytyykin pitää silmät auki tuollaisille löydöille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina! :) Ei ollut kyllä hinnalla pilattu! Mulla on itse asiassa pari muutakin karvakaulusta, yksi vähän tuon uuden tyyppinen, mutta tummempi ja pienempi, joka myöskin löytyi alesta 4eurolla!! :O Keväällä löysin myös Lindexiltä tuubimallisen karvakaulurin -70% alesta. Joten noita karvakauluksia bongaa kyllä helposti alesta ;)

   Poista