torstai 5. syyskuuta 2013

Uutta korurasiassa


Metsästin jo vuosi sitten kullanväristä isoa näyttävää kaulakorua, joka piristäisi niin vaaleita paitapuseroita kuin villapaitojakin, kuitenkaan koskaan etsimääni löytämättä. Lindexin nettisivuja selatessani aiemmin viime viikolla, huomasin heidän valikoimaansa tulleen juuri sellaisen korun, jonka haluan! Torstaina kampaajalla käynnin jälkeen kipitin suorinta tietä Lindexille omaa koruani hakemaan. Usein minulla on muuten tapana juurikin kampaajan jälkeen piipahtaa Lindexillä, tästä on tullut enemmän sääntö kuin poikkeus. Vaikka muista jutuista elämässä pystyisin tinkimään ja säästämään, niin kampaajalla käynnistä en!

6 kommenttia:

 1. Ihana, ihana blogi! Jään samantien lukijaksi! :)
  Tervetuloa kurkkaamaan myös mun uuteen blogiin, jos kiinnostaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Johanna ja mahtavaa, että löysit tänne!! :)
   Kävinkin jo sinun blogisi puolella ;)

   Poista
 2. Oi mikä löytö! :) Itse ostin sellaisen paksuhkon kultaisen ketjukaulakorun tässä hiljattain, mutten ole vielä ihan vakuuttunut onko koru hiukan liian rap-henkinen itselleni vai ei :D tämä on kyllä itse täydellisyys <3  Maria / Petite Living

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Maria! :) Taidan tietää millaista korua tarkoitat, minultakin löytyy sen tyyppinen, mutta se on päässyt käyttöön vain kerran, täytyisi ryhdistäytyä sen käytössä!:)

   Poista
 3. Mun kommenttini ei nyt mitenkään liity tähän postaukseen, mutta on pakko sanoo et sulla on aivan upee laukku valikoima! Oon ittekin kova laukkujen rakastaja !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos vaan kovasti! :) Aina sitä vaan löytyy uusia laukkuhaaveita ;) Mahtavaa, että löysit blogiini ja kiva kuulla, että siellä ruudun takana on toinen laukkuihin hurahtanut ;)

   Poista