tiistai 10. syyskuuta 2013

Pochettejen uusi kaveri

Muistatteko, kun mainitsin aikovani myydä Pocheteilleni tarkoitetun pitkän hihnan? Hihna meni kaupaksi nopeammin kuin osasin arvatakaan, sillä huuto.nettiin laitettuani se oli myyty reilussa tunnissa! Tilalle halusin säädettävän mallin pitkästä hihnasta, sillä lyhyelle se on parempi pituuden säätämisen mahdollisuuden takia. Muutamia viikkoja sain odotella ennen kuin pääsin Helsinkiin Louis Vuitton -myymälään, mutta nyt uusi hihna on vihdoin kotona.

Pitkä hihna Pocheteille on aivan loistava, sillä näin pikkuruisille Pocheteille tulee käyttöä enemmän myös arkisin. Itse tosin olen niin isojen laukkujen ystävä, että hieman hankaluuksia tuottaa saada kaikki tarpeellinen mahtumaan Pochetteen, mutta esimerkiksi shoppailemaan mennessä on ihanaa saada kädet vapaiksi ja muutenkin olla ilman isoa raskasta laukkua. 
Sama hihna sopii niin Azur kuin Monogram Pochetteihin, onneksi, sillä kahta hihnaa en olisi missään nimessä raaskinut ostaa! Uusi hihna on ihan hirmu vaalea ja innolla odotankin, että se saisi hieman väriä. Ajattelin myös mahdollisesti teettää hihnaan vielä lisää reikiä, tosin Vuittonilla eivät suositelleet. Mulberryjen nahkahihnoja olen uskaltanut reijittää suutarilla, mutta ne ovat erilaista paksua nahkaa. Kokemuksia?

4 kommenttia:

 1. Ihan olen itse reijittänyt Mulberryt, kuin LV hihnat. Ei ole lähtenyt ompeleet purkautumaan tai mitään muutakaan ongelmaa ei ole tullut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ehkä tässä uskaltaa, tosin itse en uskalla lähteä reijittämään ja ei ole kyllä välineitäkään :D

   Poista
 2. Minulla on myös hihna omissa pocheteissani ja niitä tulee nyt käytettyä enemmän kuin ilman hihnaa :) Hyvä ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti tulee :) Hihan hinta vähän kirpaisi, mutta maksaa kyllä itsensä takaisin :)

   Poista