keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Outfit 11/9/13









neule Vila - huivi ja farkut Zara - laukku Mulberry - ballerinat H&M

Tässäpä tämän päiväistä asua. Neuleen ja farkkujen comboa tulee taas käytettyä syksyn ja talven myötä aivan kyllästymiseen asti. Tänään halusin piristää simppeliä asuani Cannesin Zarasta ostetulla huivilla, joka pääsi vasta nyt käyttöön ensimmäistä kertaa. En tiedä mikä ihme huivissa minuun niin kovasti vetosi, mutta loman viimeisenä iltana oli käytävä se vielä liikkeestä ostamassa. Farkut ovat muuten myös löytöni Zarasta viime perjantaina, minulla kävi ihan älytön tuuri, sillä hinnoitteluvirheen takia farkut lähtivät todella edullisesti mukaani!

En taida edes mainita noita tummia silmäpusseja, hih. Ehkä pitäisi nukkua enemmän, tai turvautua vanhaan keinoon, eli lusikat pakastimeen ja aamulla silmille ;) Onneksi kirkas huulipuna auttaa edes vähän tilanteeseen, huomia kiinnittyy huuliin. Joo, aamuherätykset eivät vain ole iltavirkun juttu :D

26 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hah, voi kiitos! :D Helppoa sitten, kun ei siihen vaadita kuin farkut ja villapaita :D

      Poista
    2. No mut just ei vaaditakaan! Kun on oikeanlaiset! Ja huulipuna! :)

      Poista
    3. Joo, mä on kyllä kanssa huulipunan kannalla :) Ei haittaa vaikka olisi tukka miten, päällä kuinka tylsä asu, tai silmäpussit, huulipuna pelastaa! :)

      Poista
  2. Ihana asu! Ja toi huivi on perfection! :)
    http://roochauu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis asu! Tykkään tosi paljon! Tuo Bayswater kyllä jaksaa aina huokailuttaa täällä, niin upea!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mietin aina onko näitä minun asuja edes järkeä kuvata, kun ne ovat niin perus kuin olla ja voi, mutta hyvä jos siellä ruudun toisella puolella tykätään! :)
      Ja Bayswater kyllä on pysynyt suosikkinani vuodesta toiseen, jo kolme vuotta yhdessä <3

      Poista
  4. Punainen huulipuna sopii sulle kuin nakutettu! :)
    Tuo vesiputous on ihana, oltii jussina kotkassa ja ihastuin tuohon puistoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Harmi kun olen niin mukavuudenhaluinen, että tulee lähes aina käytettyä vain huulikiiiltoa.

      Oliite vai :) On täällä sentään jotain hyvää; Sapokka ja Katariinanpuisto :D

      Poista
  5. Jestas sää oot nainen tyylikäs ja miten hyvin tuo punanen huulipuna passaa sulle! Wau. ♥

    Mukavaa loppuviikkoa! :)

    Emma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no voi kiitos Emma! :) Huulipunaa pitäisi käyttää useammin, varsinkin kuin ei meikkaa silmiä (ripsenpidennykset), niin ei ole liian meikattu :)

      Kiitos, mukavaa loppuviikkoa sínullekin! <3

      Poista
  6. Osaatko sanoa mallinimeä ko. farkuille? Itse tarvitsisin juuri tuollaisia farkkuja. Tykkään kovasti asustasi. Huivi oli hyvä löytö! :-)
    T. Krista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Krista!

      Etsin farkut Zaran sivuilta:

      http://www.zara.com/fi/en/woman/jeans/skinny-old-blue-jeans-c271007p1455024.html

      Kiitos! :)

      Poista
  7. Ihana asu ja ihania kuvia! :) Huivi on kyllä upee tohon asuun!

    VastaaPoista
  8. Vau mikä nainen! :) Ihan sairaan hyvin sopii sulle tuo huulipuna. Oonko väärässä jos sanon, että sun hiukset on myös kokeneet jonkun kasvupyrähdyksen ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, kiitos :D Ja nyt kyllä pelastit päiväni, sillä "kasvatan" kuumeisesti hiuksia, ihanaa, jos ne näyttävät kasvaneen :) Vaikka niitä leikataan melkoisen usein myöskin. Musta tuntuu, että mulla kasvaa tukka aina kesällä tosi paljon, talvella ei niinkään, ehkä se on joku D-vitamiini juttu? :D

      Mukavaa viikonjatkoa Annika! :)

      Poista
  9. Kiva toi neule ja huulipuna :) hitsi kun osais itekin käyttää huulipunaa! muilla se näyttää aina niin kivalle, mutta kun ite laittaa niin näyttää jotenkin tosi hassulle. pitäis ehkä mennä ihan jonnekin liikkeeseen, että ne kattois mulle sopivan punan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla on huulipunan kanssa ongelmana se, etten jaksa lisäillä sitä työpäivän aikana, käytän vaan huulikiiltoa kun sen laittamiseen ei tarvitse peiliä :D Vapaa-ajalla sitten jaksaa laitella välillä huulipunaa :) Itse olen niin surkea kaikessa meikkaamiseen liittyvässä, että suosiolla kysyin huulipunan kanssa apua myyjätä ;D Kävin ihan Sokoksella ;)

      Poista
    2. Juu no pitää itekii mennä kysyy apuu, mutta en tiiä luotanko ihan noihin meijän lähi Sokoksen myyjiin ;) ehkä vois Helsingissä ollessa mennä vaikka Stockkalle :)

      Poista
    3. Luota vaan ;) Kyllä mulle ainakin osasi valita mitä parhaimman värin, ja juuri mitä hain!

      Poista
  10. Ei vitsi, olet jälleen kerran ollut kyllä kadehdittavan kaunis ja tyylikäs :). Tosi kivat kuvat ja asu ja huulipuna ihan huiput :)!

    VastaaPoista
  11. Kiva tämäkin asu ja pisteenä ii:n päälle tuo huulipuna. Sopii sulle tosi hyvin!! :) itse aina päätän, että nyt huulipunaa huuliin, käytän ehkä kerran ja taas se puna jää kaappiin... Ehkä tästä saisi taas kipinän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Olen itse ihan samanlainen huulipunan käyttäjä, käytän kerran ja se unohtuu taas muutamaksi kuukaudeksi :D Huulikiilto läträän sitten huuliin senkin edestä :D

      Poista