sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Leopard







housut Vero Moda - pusero Zara -  ballerinat H&M - laukku Mulberry  
aurinkolasit Ray-Ban -  rannekorut H&M & Asos - kello MK

Tässäpä eilistä rentoa asuani, joka oli muuten nappivalinta päivään, rennolle päiväkävelylle ja kiinalaisessa ravintolassa mahan täyteen syömiseen ;) Leopardi housut ovat odotelleet käyttöön pääsyä hintalaput paikoillaan muutaman kuukauden vaatekaapin perukoilla, eilen oli viimein aika viimeisen kesäpäivän kunniaksi ottaa housut käyttöön! Olisin varmasti käyttänyt housuja aiemminkin, mutta ne eivät mielestäni oikein sovellu työpaikalleni ja lämpiminä kesäpäivinä tuli valittua päälle aina lyhyttä lahjetta. Eilen vielä tarkeni näin, tänään ei enää todellakaan, syyskuun myötä näyttää syksy todellakin olevan täällä!

22 kommenttia:

  1. Näytät viimeisessä kuvassa joltain tyylikkäältä julkkikselta!vau:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah :D Nyt kyllä piristit päivääni, joten kiitos!<3

      Poista
  2. Miten MAKEET pökät! Ihan huipun näköiset! :)

    VastaaPoista
  3. Oon aivan samaa mieltä, näytät kyllä ihan suuremman luokan julkkikselta! Aivan upea asu ja sinä niin kaunis kertakaikkiaan. :) <3 Wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, hah, voi apua sentään :D Taitaa nuo aurinkolasit sitten pelastaa paljon ;) Kiitos Emma ja ihanaa sunnuntain jatkoa sinulle <3

      Poista
  4. Upea asu, hiukset ja meikki, wow! Ei varmaan yllätys että printtihousut on AINA mun mielestä mahtavat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Ninnunen!<3 Olen saanut sulta hurjasti inspistä kuosejen käyttöön, joten kiitos!:)

      Poista
  5. Kauniita kuvia kaunokaisesta. :-) Aivan ihana asu ja sopii sulle. ♡ Kaunis on myös kampaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos aina ihana LeAnn :) Tuo "kampaus" jopa multa onnistuu, vasta värjätty tukka kyllä auttaa kummasti tukan laitossa :)

      Poista
  6. Oon lukenut sun blogia reilun vuoden ja nyt ekaa kertaa kommentoin. Susta on tullu tosi upea ja itsevarma nainen! :) todella tyylikästä ja hyvällä maulla! Toi huulipuna on niin makee, ihana! Todellinen kaunotar!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Mukavaa, että olet pysynyt jo vuoden mukana, ja ihan mahtavaa, että päätit kommentoida :) Kiitos aivan ihanasta kommentistasi, ei voi päivä alkaa huonosti, kun tällaisen lukee! :)

      Poista
  7. Nyt vaan housut käyttöön useammin! Näyttää todella hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! :) Housut ovat kyllä super mukavat! Kyllä mulla olisi päässä monia yhdistelmiä noiden kanssa, esim. bleiseriin yhdistettynä ja neuleeseen, niinkun sinä yhdistit printtihousut vähän aikaa sitten :)

      Poista
  8. Olen vieroksunut tuota kuosia melko paljon - mutta nyt taidan kääntää kelkkani! Sopii sinulle niiin hyvin ja on kyllä upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, voit yllättyä :) Itse harkitsin pitkää näiden housujen ostoa, vaikkeivat paljon lompakkoa rokottaneet...Sovittelin ensin liikkeessä, mutta sinne jäivät, päiviä asiaa pohdittuani soitin äkkiä liikkeeseen ja laitoin housut varaukseen:)

      Poista
  9. Vau, ihanat housut ja näytät niin tyylikkäältä meikkiä ja kampausta myöten! :) Himoitsen edelleen leo-kuosia, mutta jotenkin vaan sitä oikeaa vaatekappaletta ei ole tullut vastaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Emmi, kiitos vain kauniista sanoistasi :)Huulipuna kyllä piristää välillä, varsinkin kun en muuten oikein meikkaa.
      Leo-kuosiin totuttelu on hyvä aloittaa huivista ;)

      Poista