tiistai 17. syyskuuta 2013

Leopard pt. 2

Tein sunnuntaina vaatekaapeilleni oikein suursiivouksen ja täytyy sanoa, että kovin tyhjältä näyttää tätä nykyä. Yritän pitää vaatekaapit yleensä siisteinä, mutta pari kertaa vuodessa kaikki "turha" on saatava kaapeista pois, jos jotain vaatetta ei ole vuoteen käyttänyt, ei sitä tule käytettyä enää ollenkaan, tämä vanha sääntö pätee ainakin itselläni. Kaappieni kätköihin oli jäänyt kevään suursiivouksen jälkeen vielä paljon isoja vaatteita, ja nyt oli niiden aika lähteä lopullisesti! Haluan, että garderobini on toimiva, yksinkertaisia vaatteita, jotka sopivat yhteen ja muutamia "villejä" kortteja. Vähemmän on enemmän

Kuten mainitsin, olen kovalla säästökuurilla, mutta se ei tarkoita totaalista shoppailulakkoa. Eilen tulikin ystävän kanssa kierreltyä kaupoilla lähinnä makutuomarina, tosin jotain löysin itsekin tyhjien kaappieni täytteeksi, hih. Iltapäivä/ilta huipentui lempparikahvilani iltateehen ja herkku-kakkuihin, mahtava päivä! Kiireisen arjen keskellä on toisinaan hankalaa sovittaa aikatauluja yhteen, ja ei ennätä nähdä niin paljoa kuin haluaisi, mutta voi kuinka hyvälle tuulelle sitä tuleekaan ystäviään nähtyään :)


bleiseri Pull & Bear - pusero ja ballerinat H&M - housut Lindex 
kello MK- aurinkolasit Ray-Banlaukku Mulberry 

Instagramin seuraajat (@annejennika) saivatkin eilen pientä esimakua minkä löydön tein Lindexiltä, leopardihousut! Tosiaan yhdet leo-pöksyt jo omistan, mutten vaan mitenkään voinut vastustaa tätä Lindexin mallia ja onhan nämä nyt täysin erilaiset sekä malliltaan, väriltään että materiaaliltaan ;) Ystäväni suosituksella sitten kiikutin nämä kassalle eräiden toisten housujen kanssa.

Leo-housut ovat oikeastaan todella helpot yhdistää ja sopivat monien yläosien kanssa yhteen. Ainakin nyt kun on vielä todella lämpimät säät syyskuuksi, talvikäyttöön housuista tuskin on. Ainakin täälläpäin on ollut niin lämmintä etten ole takkia tarvinnut vielä kertaakaan! Tänään housut saivat kaverikseen valkoisen puseron ja navysinisen bleiserin. Kyseinen bleiserin ja valkoisen puseron combo on ollut käytössä luvattoman paljon, onneksi olin kaukaa viisas ja hankin samaista valkoista puseroa keväällä kolmin kappalein. Pitkästä aikaa menossa mukana Mulberryn Mitzy Tote, se on majaillut dust bagissään kuukausi kaupalla, oli vihdoin aika kaivaa käyttöön! Olen todellakin kausittainen laukun käyttäjä, toisinaan käytän tiettyä laukkua jatkuvasti, kunnes se "unohtuu" kaappiin kuukausiksi. Tähän asuun olisi sopinut paremmin musta Bayswater, se olisi tuonut asuun tiettyä "asiallisuutta", en vain aamulla jaksanut kaivaa sitä kaapista, kun tämä Mitzy majaili valmiiksi eteisessä ;)

33 kommenttia:

  1. Itsekin kävin kiikuttamasta samaiset housut Lindexin kassalle. Oon ihan rakastunut niihin ja voisin pitää niitä vaikka joka päivä päällä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan hullaantunut leopardikuosiin ja kun nämä housut sattumalta bongasin, se oli menoa se! :D Täytyy ottaa housuista ilo irti vielä kun voi, joten jalkaan vaan, vaikka joka päivä ;)

      Poista
  2. Ääh, katselin noita myös tänään, muttei ollut kokoja :/ Pitää vielä yrittää metsästää jostain! Ärsyttää, kun kävin noita nettikaupassakin katselemassa jo aikoja sitten, mutten uskaltanut tilata... Nyt ne ovat sieltäkin loppu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmi hei, laita mulle sähköpostia, voin käydä ne sulle täältä nappaamassa ja lähettää mikäli löytyy ;) Nuo pöksyt sitten löystyy käytössä jonkin verran, joten voisit myös ajatella kokoa pienempää. Miten ihmeessä mulla on mennyt nuo nettisuvuilla ohi, vaikka selaan uutuuksia päivittäin :D

      Poista
  3. Ihana asu ja noi housut on kyllä makeet! :)

    VastaaPoista
  4. Sulla on kyllä niin kauniita asuja!:) mulla ollut leo-pökät jo pitkään haaveissa, mutta aina kerkeävät loppumaan ennen kuin tämä mamma kerkeää edes kokeilemaan..täällä Espoossa en ole edes bongannut kyseisiä, höh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tea! :) Luulenpa, että nämä housut ovat ihan uutta mallistoa ja juuri rantautuneet kauppoihin, sillä täällä liikkeessä oli kaikkia kokoja ja XS:ää useammat (tuntuu aina olevan loppu) joten kipaiseppa lähimpään Lindexiin kun ehdit, uskon, että löytyy! :)

      Poista
  5. Todella ihana asu! Olen käyttänyt omia leohousujani älyttömän paljon ja niiden ympärille tuntuu löytyvän jatkuvasti uusia asuja. Räväkästä kuosista huolimatta siis todella monikäyttöiset housut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Stiina! :) Mä olen huomannut, että meidän tyyleissä on hyvin paljon samaa :) Leo-kuosi sopii kyllä moneen, juuri parhaillaan istun töissä samaisissa housuissa ja beigessä neuleessa, hih.

      Poista
  6. Täytyykin taas kiskaista nuo omat leohousut jalkaan pienoisen tauon jälkeen :-) Ovat sen verran ihanat! Ja juurikin ihan valkoiseen/harmaaseen puseroon yhdistettynä. Omilla Zaran pöksyilläni viime vuonna huitelin vielä lokakuussakin, joten toivottavasti käyttöaikaa löytyy vielä.

    Sulla onkin niiiiiin mahtava laukkukokoelma, että ihmekkös jos joku väliinsä "unohtuu" ;-) Ah, ottaisin ihan lennossa sieltä itselleni hoivaan niin Dorsetin kuin Baysin :-D Tosin huomaan itsekkin olevani sellainen, että jumitan usein yhden tai kahden laukun kanssa pitkään ja ne muut unohtuu sinne kaappiin, kunnes "valitsen" ne uudet jumituslaukut :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne sinun leot ovat ihan täydelliset! :) Osaat yhdistellä niitä niin kivasti. Oho, lokakuussa vielä :D

      Heh, no aina yksi uusi laukku mukaan mahtuisi ;) En tiedä miksi, mutten jotenkin osaa käyttää mustia laukkuja kesällä. Ja sulla on kyllä itselläsikin sellainen laukkukokoelma, että oksat pois! :D Joo jännä kun sitä aina jumahtaa niihin samoihin laukkuihin..

      Poista
    2. Kieltämättä ei ole niitä voittanutta! Onneksi sisko oli oikeaan aikaan Turun Zarassa, kun kuormaa purettiin - vietiin heti päältä omat ja tunnin kuluttua niitä ei sitten enää ollutkaan ;-D

      Onhan noita laukkuja tullut kerättyä tässä kieltämättä ja juuri kun päätin, ettei tänä vuonna laukkuperhe enää kasva niin hups ;-) Mutta tätä yksilöä oon himoinnut niiiiiiiiiiiiiiiiin kauan että oksat pois ja tähän tilaisuuteen oli tartuttava. Että ensi vuonna, ehkä sitten valmistujaislahjaksi seuraava laukku :-D

      Poista
  7. Ihanat nuo housut! <3

    Olisin kysynyt Mulberryn Alexasta, kun se on itselläni pian hankitalistalla. Eikös sulla ollut tämä laukku?
    Onko sun laukku Oversized kokoa? Kertoisitko plussat ja miinukset?
    Kiitos! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Mulla ei ole OS- Alexaa, vaan Mini! Ministä olen kyllä tykännyt, mutta vähän pikkuinenhan se on arkikäytössä :) Hmmm.. huonoja puolia ehkä se, että laukku on hankala avata yhdellä kädellä.

      Poista
  8. Hih, vierastan lähes kaikkia kuoseja, enkä ehkä itse osaisi pitää, mutta sulla nuo housut näyttää tosi kivalta. Sun tyyli on selvästi muuttumassa rennonpaan suuntaan. :)
    Laukuista... Vieläkö sinulla on somerset? Haluatko luopua? ;)

    VastaaPoista
  9. Korjaan tuota "rennompaan suuntaan", parempi olisi värikkäämpään tai ei-niin-turvalliseen -suuntaan. Kiva seurata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin vierasin ennen kuoseja, mutta leo-kuosista olen alkanut tykkäämään ihan älyttömästi, kunhan sen yhdistää simppeleihin juttuihin :) Varmaan tämä työpaikkakin vaikuttaa pukeutumiseen, jos olisin muualla, pukeutuisin ehkä vähän "asiallisemmin". Toisaalta taas sellainen "sihteeri" tyyli on alkanut kyllästyttämään, taitaa olla nyt liikkeellä tällaista :)

      Kyllä mulla vielä on Somerset, tosin sitäkään en ole käyttänyt kuukausiin, jotenkin liian raskas kesällä... en ole ainkaan vielä myymässä, tosin harkittu on ;)

      Poista
    2. Mä oon tooosi kiinnostunut, jos alat sitä myymään. Pidä mielessä. Tai sit kysyn vaan säännöllisin väliajoin... ;)

      Poista
    3. Hyvä tietää ;) Tosin en usko, että alan millään pilkkahinnalla myymään :) Muistan kuinka tein ihan hurjia työtunteja kun säästin siihen laukkuun :D

      Poista
  10. Ihana kyllä toi mitzy! Itellä seuraava ostos musta nahkalaukku missä on pidempi ja lyhyempi hihna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ei ole nykyään enää oma suosikkini, mutta ihan kivaa vaihtelua :) Mulla on seuraavana listalla taas pikkuinen musta laukku, kunhan saisi päätöksen sen suhteen tehtyä, alan taas kallistua Lilyn puoleen...

      Poista
    2. Ahhh Lily on ihana ja kovassa käytössä mulla :) jopa arkenakin, mutta oikeestaan kun lähen illallakin ulos ni nappaan sen! mutta haluisin mustan isomman laukun ja oonkii myyny jo aika paljon semmosii laukkui mitä ei oo tullu käytettyy kuten Longchamppii, Armanii ym. Se Marc Jacobsin Too hot to handle ois aika ihana :) aika saman tyylinen ku se Mulberryn Effie. Hitsi minuu harmittaa ku en ostanut sitä Effietä, kun se makso sen 500e ja se tais itseasiassa ollu vielä juhannusalessa eli alle 500e, kun nyt sen hinta on noussu ja en niin tykkää siitä uudistetusta versiosta.

      Poista
    3. Mulla tulisi pikkulaukku juurikin arkikäyttöön ja se Lilyn hihna askarruttaa edelleen... Baariin en sitä varmaan uskaltaisi ottaa, sen verran rajuja nämä reissut, Pochette sitten silloin käytössä :)
      No sitten ei muuta kuin se Marcin laukku hankkimaan, hintakaan ei taida olla mitenkään paha ;)

      Poista
    4. Mikä hihnassa askarruttaa? mulla menee aika hyvin baarissa ja mustassa värissä ei näy mikään ja hyvin ku on suojannu aineilla ni ei oo ainaka vielä mitää käyny. Juu ei oo pahan hintanen, mutta esim Shopbopilta tilatessa tullimaksut ym. tuo inhottavasti lisähintaa :(

      Poista
    5. Jotenkin se hihna ei tunnu hirmu mukavata ketjun takia ja ainakin kun liikkeessä sovittelin kyseistä laukkua, jäi se hihan aina ihmeellisesti jumiin, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Tory Burchilla on useampi musta pikkulaukku joita olen myös harkinnut, hinnatki aikalailla Lilyä edullisemmat, ja eivät ole niin yleisiä laukkuja, mutta kuitenkin joku aina mättää, esim. hihna pituus. Usein baarissa lentää juomat päälle ym, joten nahkalaukku on ihan nounou itselläni, ainkin jos hinta on lähemmäs tonnin :D Tuo on kyllä inhottavaa kun tulee tullit, mutta tuota haluamaasi laukkuahan saa ihan Stockalta! E tästä kauaa ole kun siellä kävin ja kyseisen laukun hyllyllä näin :)

      Poista
    6. ahaaa eli siellä oli ihan sitä mustana? voi vitsi pitääkii käydä kurkkaamassa, kuulin kyllä että sitä on mutta luulin että ei siinä värissä minkä haluaisin.

      Juu no Lilyn hinta on aika järkky nykyään, onneksi ostin sen ennen huimaa korotusta, todennäköisesti jäis ostamatta jos nyt pitäis hankkia. Vitsi haluisin kyllä sen Evankii.. todennäköisesti mulla ois jo nää kaikki haaveilemani laukut ellei oltais tehty kesän alussa uutta terassii ja tällä hetkellä ois päällä keittiöremppaa.. :(

      Poista
    7. Joo oli ainakin pari viikkoa sitten, kun siellä kävin! :) Ja kyllä niitä laukkuja kerkeää ehtiä koko loppuelämän taas ;) Itsekin aloin säästämään hulluna tulevaa muuttoa ja remppoja (keittiö ym) varten, mutta lopulta tajusin etten mä halua täällä Kotkan sisällä enää muuttaa, asutaan nyt tässä ja seuraava etappi Helsinki, ainakin toiveissa on hyvä elää! :) Itse ostin asunnon niin nuorena (18) että toisinaan tuntuu, että se nuoruus ja elämättä kun piti vain miettiä laskuja ja asuntolainoja, joten nyt otan ilon irti ja matkustan ym :) Kotia kerkeän kyllä taas laittaa ihan riittämiin, kun sen aika tulee :)

      Poista
    8. Niinhää sitä kerkeää! luulen että tosta keittiöstä on enempi iloa mulle kun muutamasta laukusta :D no mie taas halusin heti ostaa kämpän vaan ku mahdollista, koska samahan se on että maksanko vastikkeen+lainan lyhennyksen ku vuokran, melkee sama summa ja kuitenki lyhennän sitä itelleni koko aika enkä kelleen muulle. Ollaa kuitenki aika paljon rempattu meijän kämppää, et uskoisin siitä saavan ihan hyvin kun sen joskus myy :)

      Ohoo Helsinkiin :) ite tykkään käydä sielä, mut en mie sielä raattis asuu ja ehkä liikaa ihmisii ja onneksi täältä ei oo pitkä matka sinne ja helsinki-vantaakii ihan tossa aika lähellä.

      Poista
    9. Varmasti on :) Joo ei mekään vuokralla asuta, ei ole järkeä siinä, mutta kukin tyylillään :) Tuntuu vaan niin typerältä nähdä se vaiva, rempata kaikki ja muuttaa (kadun toiselle puolelle), kun tietää ettei siinä asunnossa kuitenkaan monia vuosia asu... Eri asia olisi jossen mistään Helsinkiin muutosta haveilisi ollekaan :D Mutta ei ole tosiaan sinne muutto vielä tänä vuonna edessä, harmi! Mulla ei ole täällä sukulaisia, varmasti jos olisi, en miettisi niin paljon, että pois on päästävä :D Jotenkin mun mielestä täällä Kotkassa ei vain ole yhtään mitään, toivottavasti en nyt loukkaa ketään kun sanon näin :(

      Poista
    10. Oot aivan oikeessa, ei viiti mitään alkaa remppailee jos haaveilee muutosta!

      joo no ei varmaa loukkaa, ehkä jos itelläkää ei ois sukulaisia täällä tai muutenka mitää mikä sen hetkisessä asuinkaupungissa pidättelis, ni miks ei sit muuttais sinne minne tykkää. Nythän se on vielä helppoo ku ei oo lapsii ym. "rajoitteita" :D ja töitähän Helsingistä ei luulis olevan vaikee löytää, vaikeempaa Kotkasta :D

      Poista