sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Gold is the new black

Jokin aika sitten selailin Strictly Style -blogia, josta bongasin todella ihanan Onlyn college-paidan, joka oli aivan pakko saada! Collegea ehdin etsiä jo muutamista Onlyä myyvistä liikkeistä tuloksetta, kunnes bongasin uutukaisen Bestsellerin nettikaupan puolelta (samasta kaupasta saa tilattua kaikkia Bestsellerin brändejä). Tilausta oli siis laitettava menemään mitä pikimmiten ;) Samaan pakettiin päätyi myös Vilan college, joka vilahtikin päällä jo edellisessä postauksessa.

Paketti tuli muutamassa päivässä ja olin älyttömän tyytyväinen molempiin collegeihin, tosin tämän harmaan olisin varmasti ottanut pienemmässä koossa, jos olisi ollut tarjolla. Malli on todella löysä, joten vinkkinä vain, jos joku tilaamista suunnittelee ja ei halua niin löysää paitaa ;) Nyt on tämän neidin colleget syksyn ja talven varalle hankittu!


Tällä kertaa yhdistin harmaan college-puseron ihan vain tummiin farkkuihin, mustaan ja kultaan, tylsästi tyylilleni uskollisesti, hih. Tämä asu olisi vaatinut ehdottomasti mustan pikkulaukun ja kiharat tukkaan, vai mitä sanotte? Aamulla ei ollut aikaa tukkaa kihartaa, ja pakko myöntää, että harjoitusta kyllä kaipaan kyseisessä lajissa, hih. Musta pikkulaukku sen sijaan on seuraavana ostoslistalla, keväästä asti olen sopivia vaihtoehtoja miettinyt. Voi olla, että laukkuni tulee kuitenkin olemaan Mulberryn Lily, saa nähdä. Tällä hetkellä olen niin kovalla säästökuurilla, että uudesta laukusta voi vain haaveilla, ehkä jo kuitenkin jouluksi tai viimeistään keväällä!


college ONLY - farkut Lindex - ballerinat H&M - laukku Mulberry - kello MK  
aurinkolasit Ray-Ban - korvakorut Tory Burch

Uskon, että college-paidat tulevat pelastamaan monet kylmät syysaamuut, kuinka ihanaa onkaan aamulla laittaa pehmeä college päälle. Mielestäni colleget ovat myös melkoisen monikäyttöisiä vaatteita, itse ainakin mietin yhdistäväni tämän niin korkoihin, Converseihin, nahkasaappaisiin kuin UGGeihinkin.

18 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis asu ja mitkä kuvausmaisemat! :) <3

    VastaaPoista
  2. Oijoi, tuo on niin kiva college! Hyvältä näyttää ja tuo kuvauspaikka on mahtava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin ja ihan super mukava päällä :) Kiitos!

      Poista
  3. Oi miten ihana kuvauspaikka! :) Porista ei löydy mitään tollasia hienoja paikkoja :D aina seisoskelen jossain pellolla, haha :D

    - Janina
    http://crushonfash-style.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos tykkäät :) Täällä on kyllä kauniita paikkoja, mietin juuri, että tämän kaupungin ongelma on enemmän ihmiset, tai niiden puute :D No eihän siinä pellossakaan mitään vikaa ole ;)

      Poista
  4. Ihanan näkösiä kuvia! Ja nätti on myös paita :)

    VastaaPoista
  5. Tosi ihanan näköinen toi kollege sun päällä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosin ei taida edes kuvissa näyttää niin löysältä kuin on, mutta tällä mennään :)

      Poista
  6. Löysin blogisi vasta ja olen kyllä ihan hullaantunut! Sulla on todella kiva tyyli, juuri sellainen "kunhan jotain heitin päälleni"-tyyppinen, mutta samalla niin huoliteltu! Kahlasin postauksia kesäkuulle asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa kaima ja mahtavaa, että löysit tänne! :) Heh, en tosiaan tykkää liiana "asiallisesta" tyylistä ;) Varmasti kyllä käyttäisin esim. enemmän korkokenkiä, jos olisin erilaisessa työpaikassa :)
      Mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  7. Sulla on aivan ihana tyyli! :) ja toi paita on tosi kiva, mietin vain, että mikä koko sulla on? Käytän normaalisti s kokoa ja mietin onko se sitten liian iso:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tuhannesti! :) Paita on kokoa XS. Sen kyllä kuuluukin olla löysä, mutta itse olisin tosiaan hankkinut kokoa pienemmän, jos olisi ollut :)

      Poista
  8. Tosi kivalta näyttää tämäkin uutukainen collari! :) Ja pakko yhtyä muiden kommentteihin, että maisemat on huikeat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna <3 Juu, jotain hyvää sentään tässäkin kaupungissa :D

      Poista
  9. Toi collari on niiiin kiva! Tahtoo myös... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kuin lähimpään Onlyn -liikkeeseen tai nettikauppaan! ;)

      Poista