sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Casual outfit

Perjantaina pääsin lähtemään töistä jo puolelta päivin, sillä minulla oli sen verran ylimääräisiä tunteja jemmassa. Suuntasimmekin Helsinkiin, olikin jo kova ikävä sinne! Muutamia ostoksia tuli tehtyä, niistä varmasti lisää myöhemmin. Helsingin kohokohtani on yleensä Kaisaniemen Iguana, josta saa varmasti maailman parasta pizzaa ;)

Päivä, niin kuin koko viikonloppu, oli älyttömän lämmin, oma vaatetukseni oli ihan liikaa, shortsit olisivat olleet paras ratkaisu. Huivi oli pakko laittaa päivällä laukkuun ja ottaa vasta myöhemmin lämmittämään ;) Minulla on muutenkin aina pahoja pukeutumisongelmia kauden vaihtuessa, tai tällaisina välikausina. Ei tiedä yhtään mitä pitäisi pukea, on joko kylmä tai kuuma... Tavallaan odotan jo, että saa villakangastakit käyttöön. Tässä kuitenkin simppeliä arkiasuani Helsingin kaduilla;






 
 
bleiseri Pull & Bear - pusero H&M - housut Lindex - huivi Burberry - laukku LV
ballerinat Zara - kello MK - rannekoru Asos - aurinkolasit Ray-Ban
 
Neverfullin parin viikon huili tosiaan päättyi, oli aivan mahtavaa ottaa suosikkilaukkuni taas käyttöön! Toinen suosikkini, joka on käytössä vähän liiankin paljon, on nuo Ray-Banin Aviatorit tummilla linsseillä, ensi kesäksi on ehdottomasti saatava sama aurinkolasimalli peililinsseillä!

30 kommenttia:

  1. Aivan ihana asu Anne! Pakko saada tuollaiset housut syksyksi! :) Ja samat välikausipukeutumisangstit on täälläkin...veikkaan, että kuljen taas ballerinoissa siihen asti, kunnes ulkona on jo lunta... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vaan Kersti ja kiva kun kommentoit! :) Nuo housut olivat ihan älytön löytö Itäkeskuksen Lindexiltä n. kk sitten, olivat -70% alessa!
      Ja joo, ihan sama juttu, ballerinoissa mennään ainakin lokakuulle.. :D

      Poista
  2. En kestä, oot aina niin tyylikäs! :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis on taas asu ja niin käytännöllinen syksyyn siis oikeaan sellaiseen. Nyt on niin lämmin, että baltsut on parhaat kengät, mutta kohta joutuu varmaan vaihtamaan nilkkureihin tai saappaisiin... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itse ajattelin seuraavaksi siirtyä Converseihin, mutta ballerinoissa varmaan lokakuulle asti ;D

      Poista
  4. Todella kaunis asu! Tämä sää on tosiaan vähän hankala. Itse puin eilen shortsit, mutta ne taas olivat hieman liian kylmät varsinkin varjoisissa paikoissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Stiina! :) Itsekin olisin varmaa laittanut shortit, mutta ongelmia tuotti se, että olin Helsingissä iltaan asti ja illalla on kylmä jo :/ Kauhulla katsoin, kuin näin Mulberryn villakaulaliinoja ihmisillä, haloo 20 asteen lämmöissä!? :D

      Poista
  5. Oih, mä oon alkanut unelmoimaan tosta huivista! Mistä sä oot sen ostanut ja muistatko paljon maksoit siitä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivi on kyllä ihana, varsinkin kun sen otti taas pienen tauon jälkeen käyttöön. Itse olen ostanut huivin 05/12 Heathrown lentokentältä, ja oli siellä muutamia kymppejä halvempi kuin Suomessa! Tänä päivänä hinta on hieman noussut, Suomessa n.330€ eli rohkenisin veikata Heathrow:lla maksavan n.280€.

      Poista
  6. voi että sun hiustenväri on upee! <3

    VastaaPoista
  7. Niin kaunis ja tyylikäs Anne jälleen, oi että! :) Tahtoo myös tuollaiset khakinvihreät housut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Jenna, vaikkei kovinkaan kaunis ollut ainakaan olo kyseisenä päivänä ;D Lindexillä on syksyn mallistossa tuon värisiä pöksyjä taas ;) Zarassa en nyt muista nähneeni, mutta viime syksynä ostin omani sieltä, tosin ne ovat jonki verran näitä jalassani olevia vaaleammat.

      Poista
  8. Neverfull on kyllä maailman paras ja käytännöllisin laukku! <3
    Hih, juuri tänään tein postauksen ja yhdessä kuvassa vilahti myös Ray-Banit. Maailman parhaimmat arskat. ;) Miehelle tilasin juuri ne peililasit.

    Ihanaa alkavaa viikkoa Nannelle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Oli vain pakko laittaa se huilimaan, sillä omistan muitakin laukkuja ja täytyy ulkoiluttaa niitäkin välillä :)

      Ihanaa alkavaa viikkoa sinullekin! :)

      Poista
  9. Tosi kauniita kuvia Helsingin kaduilla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta! Tuntuu vain, että tämä blogger jotenkin suttaa kuvat?

      Poista
  10. Ihana asu ja ihana Helsinki! :-)

    VastaaPoista
  11. Heippa! Olen yrittänyt löytää itselleni juuri saman sävyisiä housuja,siinä kuitenkaan onnistumatta. Joudun tyytymään nettikauppojen valikoimaan,sillä asuinpaikkakunnallani ei ole juurikaan mitään "tunnettua" vaatekauppaa. Osaisitko auttaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Katsoppa Lindexiltä, sieltä pystyy tilamaan ;) Omat housunikin ovat sieltä, tosin kesällä alesta napattu. Itsehän tilaan lähes kaiken netistä, sillä täällä asuinkaupungissa ei hirveästi kauppoja ole, ja toisaalta inhoan sitä sovituskopissa hikoilua! Zalandolta löytyy myös ihan varmasti khakinvärisiä housuja, ja voi huoletta tilata, koska postikulut ja palautus ovat ilmaiset :)

      Poista
    2. Heippa! Kiitos vinkistä,jotain kyllä löytyi,mutta hieman arveluttaa esim. Lindexin koot. Ootko tietoinen,onko pienin koko 34 kuinka pieni? Oma kokoni on nimittäin xs tai 32 ja tuntuu,että tämän koon housuja ei löydy mistään..:(

      Poista
    3. Jos olet normisti kokoa 32, niin en kyllä suosittele sitten Lindexin housuja :( Itse käytän Lindexillä aina pienintä kokoa ja toisinaan esim. farkuissa jopa se on minulle iso, vaikka olenkin tosi reitevä :D Itse asiassa mietinki, etten varmaan tästä pienemmäksi enää halua, kun sitten on vaikeaa löytää vaatteita :D Voi hitsin, hitsi... En kyllä osaa yhtään neuvoa, mistä saisi tilattuja housuja koossa 32...

      Poista
    4. Kiitos kuitenkin vinkeistä! Täytyy pitää silmät auki :)

      Poista
  12. Oletko harkinnut Helsinkiin muuttamista? Kotka on aika järkky paikka.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä, mutta ei ole vaan musta kiinni! Katselen lähes päivitäin vapaita työpaikkojakin Helsingissä :D Kyllä, niinhän tämä on :(

      Poista
  13. Ihanan pirtsakka asu :) ja kyllä tuo neverfull monogram näyttää kivalta joka asussa, saisimpa omanikin jo takaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, simppelit vaatekappaleet toimivat aina keskenään :) Voi hitsi, odottavan aika on kylä pitkä! Itse olen niin tykästynyt tuohon mono-kuosiin, että himottaisi hankkia jokin toinenkin laukku samaisessa kuosissa, vaikka Artsy, mutta ehkä pärjään tolla Neverfullilla vaan :)

      Poista