tiistai 2. huhtikuuta 2013

Vaatekaappini kulmakivet - kesä

Kuukausi vaihtui huhtikuun puolelle, joten on aika alkaa haaveilla kesästä ihan kunnolla ;) Itse tunnetusti olen aina hieman ajoissa hankkimassa seuraavan kauden vaatteita ja päätinkin koota taas vaatekaapin kulmakiveni kesäpukeutumista ajatellen. Aikaisemmin olen koonnut talvi sekä kevät- kulmakivet. Melko samanlaisia juttuja löytyy listoilta, mutta eikös se niin mene, että kertaus on opintojen äiti ;)Puseroissa valkoinen, nude sekä raita ovat suosikkini kesäisin. Valkoinen pusero sopii kaikkiin alaosiin ja pelastaa usein vaatekriiseilyltä ;) Raitapaidat sopivat kesään, mutta omassa käytössäni ne tosiaan ovat koko vuoden. Sininen valkoisilla raidoilla tai valkoinen sinisillä raidoilla, lyhyillä tai pitkillä hihoilla, kaikki käy! Navysininen bleiseri on aivan ehdoton itselläni ja sopii mielestäni lähes kaikkeen!

 

Olen hametyttö henkeen ja vereen! Hameissa suosin lyhyttä tulppaanimallia, koska koen kyseisen mallin sopivan omalle kropalleni parhaiten. Navysininen, valkoinen ja beige ovat ehdottomia hamelemppareita vuodesta toiseen. Farkkuja ei juurikaan tule kesähelteillä käytettyä, mutta viileämpinä kesäpäivinä chinot ovat minun valintani. Shortseista innostuin kunnolla vasta muutama vuosi sitten, mutta siitä asti ne ovatkin kuuluneet suosikkeihini. Shortsit ovat kesäisin mielestäni käytännöllisin valinta mitä alaosiin tulee.


1. Ray-Ban 2. Ray-Ban 3. Zign 4. Louis Vuitton 5. Strenesse Blue 
6. Mulberry 7. Converse 8. Louis Vuitton 9. Louis Vuitton 10. Anna Field

Asusteissa suosin nudea ja konjakinruskeaa. Käytetyin laukku viime kesänä oli ehdottomasti Louis Vuittonin Neverfull Azur-kuosissa ja luulenpa, että samainen laukku pitää pintansa tänäkin kesänä, niin hyvin vaalea kuosi kesään sopii :) Konjakinruskeasta ei tarvitse varmaan sanoa mitään, se pitää itselläni pintansa vuoden ajasta riippumatta. Muita suosikkejani ovat kultaiset sandaalit sekä  Converset, jotka löysin omaan pukeutumiseeni vasta viime syksynä, miten olen ennen pärjännyt ilman? ;) Tärkein asuste kesäisin taitaa olla aurinkolasit! Suosikkini ovat ehdottomasti Ray-Banin Aviatorit niin tummilla kuin vaaleilla liukuvärjätyillä linsseilläkin.

Tätä samaa listaa aion muuten käyttää myös pakkauslistana tulevaa Rivieran-matkaa ajatellen, en malta odottaa! :) Jotain pientä ekstraa varmasti lisäksi pakkaan, mutta tämän listan pohjalta on hyvä lähteä liikkeelle.
 

2 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttää sun kesän vaatekaappi :) Ja mikä ihana valikoima sulta löytyykään erilaisia asusteita!

  Mainitsit että olet viemässä kirppikselle vaatteita. Onko sinne tulossa takkeja tai asusteita? Sen tikkitakin taisit saada jo lukijalle myytyä? Itsellä hieman huono kirppisonni yleensä eikä ole siksi aikoihin tullut käytyä, mutta sulla on niin upea tyyli että varmaan pitäisi käydä kurkkaamassa jos sieltä löytyisi jotain sopivaa omaankin kaappiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Asusteisiin tykkään panostaa :)

   Tikkitakki meni tosiaan kaupaksi ennenkuin se kirppikselle ehtikään! Pari trenssiä on menossa ja bleisereitä (kokoa 38) mutta asusteita ei taida pahemmin olla. Mitään kovin kallista en kirpoarille vie, koska ne pöllitään, kokemusta on!:( lähinnä siis minulle isoja, vähän käytettyjä vaatteita suurin osa :) mulla on sama juttu, en tunnu löytävän kirppikseltä koskaan mitään, siksi olenkin illut vain myyjän roolissa lähivuosina...

   Kiitos kivasta kommentista ja hyvää viikon jatkoa!:)

   Poista