sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Saturday Shopping

Tiedättekö sen vaikean kombon, kun ennen matkalle lähtöä pitäisi pitää kukkaron nyörit tiukasti kiinni, mutta samaan aikaan tarvitsee matkalle kaikenlaista uutta? No minä ainakin tiedän.
 
Sovitin erästä beigeä hametta Hennesillä jo ensimmäinen kerran viime syksynä, kun se liikkeeseen tuli, hame jäi kuitenkin hankkimatta, koska ajattelin minulla olevan jo aivan tarpeeksi hameita. Myöhemmin näin saman hameen alessa naurettavaan 10€:n hintaan, mutta taas se jäi jostain kumman syystä kauppaan. Mietin pitkän aikaa, kuinka typerä olin, kun en hametta ostanut. Kuin sattuman kaupalla hame roikkui taas muutama päivä sitten alerekissä ja nappasin sen saman tien mukaani sovituskoppiin, pienin koko oli 36, uskomatonta kyllä, sekin on minulle nykyisin reilu. Joten hame sai taas jäädä kauppaan...Myöhemmin illalla alkoi taas harmittaa, miksi en ostanut sitä?! Olisi pitänyt sovittaa erilaisen paidan kanssa ja nopeastihan minä ompelukoneella hieman pienemmäksi hurautan, jos tarve vaatii... Tiesin etten mitenkään ehtisi seuraavana päivänä liikkeeseen, koska olin töiden jälkeen lähdössä suoraan Vantaalle, joten soitto liikkeeseen, puhelimessa kolmen eri myyjän kanssa ja lopulta sain varattua aletuotteen. Lauantaina kipitin kiireen vilkkaa hakemaan hameen kotiin.
 
 
Toki oli napattava mukaan hameeseen sopiva pusero ja rannekoru, hih. Tietenkin kun lähtee kaupungille ei niin ostoaikeissa, löytyy myös parit bikinit, joista tarkempaa esittelyä myöhemmin :) Niin, pitäähän reissussa vaatteita olla...

12 kommenttia:

  1. Oi, ihan sun tyylisiä, joten varmasti ovat hyvät ostokset :) Koru saa erityismaininnan, aivan supersöpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekkin ihan ominta tyyliäni :) hennesin koruosastolla kyllä välillä tärppää ;)

      Poista
  2. Ihania ostoksia ! Mistä oot löytänyt noin kivat bikinit?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) bikineistä tulossa tosiaan parempaa esittelyä myöhemmin, mutta KappAhllista ovat ;)

      Poista
  3. Mihin reissuun olette lähdössä? Kivat on ostokset!

    VastaaPoista
  4. Jee sait vihdoin omasi tuosta hameesta! Kesä tule jo, niin päästään pukemaan ne päälle :) Ja koru vei jalat alta, kun näin tämän postauksen- nyt äkkiä hennesin koruosastolle etsimään omaani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihdoin tosiaan, pienempi koko olisi tosin ollut parempi, mutta tuolla mennään :) No älä muuta sano, hameet jo kovasti polttelee kaapissa ;) Kipinkapin Hennesille, ei ollut hinnallakaan tuo rannekoru pilattu ;)

      Poista
  5. Oliko tuossa hameessa alunperin sellainen pinkki, tekonahkainen vyö? Näin itsekin samanlaisen hameen alessa kympillä, ja nyt kaduttaa etten ostanut. Kauppaan jättämisen syynä taisi olla se vyö, mutta olisihan sen toki voinut vaihtaa esimerkiksi klassiseen mustaan :) Taidankin tänään töiden jälkeen kipaista hakemassa hameen, jospa niitä vielä olisi jäljellä.

    Innolla odotan jo matkapostauksiasi rivieralta, ihan oma suosikkilomakohde on kyseessä. Itselläkin heinäkuussa sinne matka varattuna, joten voi olla, että omat postauksesi kasvattavat matkakuumetta vielä entisestään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli, mutta vyö oli mielestäni niin ruma, että se lähti pois samantien :) Itse ajoin käyttää hametta konjakinruskean/mustan/t.ruskean vyön kanssa, riippuen muista asuteista. Toivottavasti saisit oman hameesi vielä! :)

      Mukava kuulla, että Riviera on lempparikohteesi. Odotan niin kovasti matkaa, jo siitäkin syystä etten ole ollut ulkomailla vuoteen, saati missään lämpimässä, tai lomalla ylipäätään... Matkapostauksia tulossa varmasti kyllästymiseen asti, hih.

      Poista
  6. Kivoja ostoksia ja todella ihanat nuo bikinit! Tämä bikinihullu iski heti silmänsä niihin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jep, sama juttu, minäkin iskin noihin silmäni liikkessä heti ja tuli valinnanvaikeus ;D

      Poista