tiistai 9. huhtikuuta 2013

Päivitetty laukkukokoelma

Päätin pitkästä aikaa koota laukkukokoelmani näytille, muutamia uusia tulokkaita on viimeisen vuoden aikana liittynyt joukkoon. Tällä kertaa en jaksanut alkaa itse kuvaamaan jokaista laukkua, joten nappasin vain kuvat kollaasiin netistä. Ennen vannotin vain Mulberryn laukkujen nimeen, mutta jossain vaiheessa oli pakko antaa periksi ja mennä vieraille apajille Louis Vuittonille. Omaa laukkukokoelmaani olen kerännyt vajaan kolmisen vuotta ja ihan kivalta se jo mielestäni näyttää;


 1. Neverfull MM Damier Ebene 2. Neverfull MM Damier Azur 3. Pochette Monogram
4. Pochette Damier Azur 5. Mitzy Tote 6. Dorset Medium Tote 
 7. Somerset Shopper 8. Bayswater 9. Bayswater 10. Bonnie 11. Mini Alexa

Laukkuja alkaa olla jo ihan tarpeeksi yhdelle naiselle, silti laukkukokoelma ei tunnu koskaan olevan täydellinen ;) Näiden laukkujen lisäksi minulla on vielä pari Longchampin "kauppakassia" valkoinen ja musta, musta toimii tätä nykyä salikassina, valkoinen odottelee käyttöä kaapissa ;D Kaappejen kätköistä löytyy myös sekalainen seurakunta clutcheja sekä pari nudea nahkalaukkua, niin clutch kuin isokin laukku.

Seuraavana hankintalistalla on tosiaan iso, niin shoppailuun kuin lentokoneeseenkin soveltuva laukku, ei taida olla kenellekään blogiani lukevalle yllätys mikä laukku on kyseessä, hih. Toinen laukku mikä kokoelmasta puuttuu, on pieni juhlaankin sopiva yksilö, kaikki omistamani laukut ovat kovin arkisia. Lisäksi kokoelmasta puuttuu kokonaan musta pikkulaukku. Omistin ennen Longchampin mustan nahkaisen yliolanlaukun, mutta hopeat soljet häiritsivät niin paljon, että laukku lähti parempaan kotiin :) Tory Burchilla onkin mallistossaan juuri minulle sopiva laukku, joka vilahtikin aikaisemmassa postauksessa, tähän laukkuun palaan aivan varmasti vielä! Sen sijaan Oakin värisistä nahkalaukuista minun on parempi pysyä kaukana, hih.

16 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä ihan mieletön laukkukokoelma! :)

    Mulla on seuraavaksi ostoslistalla iso,vetoketjullinen laukku. Harmi,että haluaisin sen nytheti;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin on kyllä sinullakin ;)

      Ihan sama juttu, haluaisin uuden laukun mielellään nyt heti, olisi tehnyt mieli kävellä LV:ltä viikonloppuna uusi laukku kainalossa ulos :D Harmi kun ainakaan mun palkalla ei laukkuja ihan milloin vaan huvittaa ostella :( reilu kk pitäisi enää onneksi malttaa! :)
      Sinun laukkusuunnitelman kuulostavat kyllä hyviltä, joko olet päättänyt päädytkö Totallyyn? :)

      Poista
    2. Heh,kuulostaa tutulta :D joo ei munkaan palkalla todellakaan,joten odottelen tässä ensi kuun lomarahoja;) ostetaan siis varmaan aika samoihin aikoihin uudet laukut!

      Kyllä mä varmaan Totallyyn päädyn. Artsystä tykkään enemmän,mutta Totally on vaan parempi mun tarpeisiin tällä hetkellä :)

      Poista
    3. Tuntipalkassa on kyllä se hyvä, että jos tarvitsee enemmän rahaa, tekee vaan enemmän tunteja. Itse tein välillä aivan hurjia työmääriä uuden laukun kiilto silmissä ;) Ainakin arvostaa laukkujaan ihan erilailla kun on niiden eteen joutunut tehdä töitä :) KK palkka on ihan kiva, mutta tätä ei enempää tule, vaikka mitä tekisi, hehe :D Joo ei tosiaan auta kuin odotella niitä lomarahoja ja lomaa ylipäätään :)

      Innolla odotan sun laukku-uutukaista esittelyyn, oli se sitten kumpi vaan :)

      Poista
  2. Huh, aikamoisen laukkukokoelman oletkin ehtinyt kerätä alle kolmessa vuodessa :) Itse taisin ostaa ensimmäisen ns. luksuslaukkuni, LV:n Speedyn Monogram-kuosisena, joskus 2008... ja sen jälkeen kokoelmiini on päätynyt vain kolme muuta laukkua :) Täytyy kiriä vähän, hih ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no kyllähän noita muutama on kertynyt :D Laukkuhullu mikä laukkuhullu :D Tottapuhuakseni kyllä sitä vähemmälläkin pärjää ;)

      Poista
  3. Aivan mahtava kokoelma! Varsinkin mulberryt vetoaa minuun. Vaikka kyllä itsekin neverfullin omistan. Tuo somerset shopper kiinnostaa tälle hetkellä. Selailinkin vähän aikaa sitten sinun asukuvia ja yritin sitä bongailla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi! :) Neverfull on kyllä Vuittonilta oma suosikkimallini. En usko, että Somersetista löytyy hirveästi kuvia täältä, olen ajan myötä poistellut joitain vanhoja postauksia, koska ne oliva niin järkyttäviä sekä kuvien että tekstin takia :D

      Poista
  4. On kyllä aikamoinen laukkukokoelma, kadehdittava suorastaan! Sinähän tarvitset näille jo ihan oman kaapin, hih :D Jos ikinä päädyt luopumaan tuosta Bonniesta, tiedät kenen hihaan tarttua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, no kieltämättä tila alkaa jo loppua kesken, sitä vaatehuonetta odotellessa :D Tiedän :) Se on jäänyt tosi vähälle käytölle varsinkin nyt Mini Alexan myötä, mutta jotenkin en vain ole raaskinut luopua :/ Kai mä säästelen sitä mahdollisesti joskus olevalle omalle tyttärelle :D

      Poista
  5. Upea kokoelma! Melkein kateeksi käy, mutta onneksi moni kollaasin kaunotar löytyy itseltänikin :). Oma lempparinikin ehdottomasti damier ebene neverfullini, josta kauhukseni huomasin kulmien kuluneen. Jokaisesta neljästä kulmasta pinta ihan selkeästi kulunut. Ei siis laukun pohja, vaan laukun ulkokulmat. Oletko huomannut omassa laukussasi vastaavaa :O?

    En ole varma olenko kommentoinut blogiisi aiemmin, mutta kiitos ihanan ispiroivasta ja tyylikkäästä blogistasi :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! :)

      Voi ei, en kyllä ole huomannut omissa Neverfulleissani kulumaa ainkaan vielä! Harmi, jos nekin kuluvat :( Käytän Neverfulleja ehdottomasti eniten, mutta siltikään ne eivät ole välttämättä viikottain käytössä.

      Kiitos kivasta kommentista :)

      Poista
  6. Aivan upee kokoelma! :)

    http://llovewantneed.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Onpas upea kokoelma;) Olen jotenkin onnistunut missaamaan tämän postauksen ja huomasin sen sattumalta vasta nyt; yleensä kun luen kaikki laukkuaiheiset jutut haukkana:D Tuo azur pochette olisi ihana pikkulaukku kesäksi, mutta mun pitäisi säästää rahaa nyt ihan muihin juttuihin, sillä haluaisin käväistä Lontoossa kesälomalla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Zandra! :) Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai miten se meni... :D Itsekkin olen aina ensimmäisenä lukemassa laukkupostaukset :)
      Azur Pochette on kyllä ihana varsinkin kesällä, itse hankin sen aika loppukesästä, joten kauheasti en edes ehtinyt käyttää, onneksi kohta on taas kesä! :)
      Milloin sulla on kesäloma? :) Itse odotan kuukauden päästä koittavaa lomaani älyttömästi, niin pitkä aika on kun viimeksi olen ollut lomalla! Lontooseen pääsee onneksi aika halvalla, niin voit vaikka piipahtaa lentokentän Mulberryllä ;)

      Poista