keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Annen laukussa

Aikaisemmin olen postaillut mitä Mini Alexassani mukana kannan, mutta useimmin arkena tulee käytettyä isoa laukkua. Vaihdan laukkua melko usein ja kiireellä, joten olen todennut itselläni kaikista parhaaksi arkilaukuksi Louis Vuittonin Neverfullin, tavarat voin vain heittää laukkuun! Tosiaan omistan Neverfullin Damier Ebenenä sekä Azurina, molemmat koossa MM. Kuten olen tainnut "muutamaan" otteeseen mainita, haaveissa olisi hankkia myös Neverfull GM- koossa Monogrammina. Toisinaan MM- koko jää liian pieneksi, usein kun shoppaillessa laitan ostokassitkin laukkuun ja ruokaupassa, jos ei ole hirveästi ostettavaa, kuljetan tavarat käsilaukussa.
 

Laukuissani pyörii toisinaan kaikkea ylimääräistä, esim. kuitteja, mutta pyrin pitämään laukut siisteinä. Laukkuja säilytän vaatekaapissa niiden omissa dustbageissa ja sattuipa kerran niin, että kun otin pienen tauon jälkeen mustan Bayswaterin käyttöön sen sisältä löytyi yksi kirsikkatomaatti, hups :D 


Mitä laukussani sitten kulkee; Kahdet Ray-Banin Aviatorit (en osaa päättää kumpia haluan käyttää), purkkapussi,  Mangon rahapussi, Sonyn puhelin, työ- ja kotiavaimet Longchampin pikku kukkarossa,  Victoria´s secretin LOVE-malliston iso pussi, joka sisältää ihan kaikkea mahdollista mm. hiusharjan, lakkapullon, vanupuikkoja, laastareita, useita huulikiiltoja... Ennen kannoin aina passia mukana, mutta saatuani ajokortin siitäkin onneksi päästiin. Toisinaan laukun sisältö hieman vaihtelee, sateisena päivänä mukana on sateenvarjo, kesällä bleiseri... Kuten huomaatte, en tykkää, että laukussa pyörii mitään irrallista tavaraa. Tavaroiden ollessa siististi järjestyksessä on laukun vaihtaminenkin todella sujuvaa ;)

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :) En ole juurikaan kaivannut isommassa koossa Damien Azur -kuosista laukkua mutta kuinkas ollakaan, juuri tänä aamuna tuntui että sellainen olisi vaikkapa Neverfullina ollut aivan täydellinen asuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuviin olisin voinut vähän panostaa, mutta menköön :D Minä en kyllä voisi enää kuvitella olevani ilman Neverfulleja, niin käteviä ne ovat! Monet sanovat, että avonaisuus häiritsee, mutta itselläni on päinvastoin :D

   Poista
 2. Minäkin tykkään Neverfullista juuri sen takia, että sinne voi vaan lapata tavaraa sisään :D Söpö tuo Longchampin pussukka, olen myös miettinyt jotain järkevää säilytyspaikkaa aivaimille ja tuo voisi olla varsin hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neverfull on kyllä älyttömän kätevä :) Olen saanut melkoisen pakkomielteen siitä Monogrammista, eikös Ranskassa olekkin Vuittonit hieman halvempia? Ja tuosta pussukasta, se on älyttömän kätevä sekin. Ennen olin aina raivonpartaalla kun avaimia ei löytynyt, tuon hankittua ei ole ollut sitä ongelmaa :) Paljoa tuo ei edes kukkaroa rokottanut ;)

   Poista
  2. On ne hieman edullisempia, mutta ei mitenkään merkittävästi tuon hintaluokan laukuiksi... Hinnat näkee LV:n sivuilta (valitsee France -> Collections -> Femme -> Sacs à Main -> Sacs porté épaule). Tässä myös linkki, sillä kävin juuri urkkimassa tuota GM Monoa ;) : http://www.louisvuitton.fr/front/#/fra_FR/Collections/Femme/Sacs-a-main/products/Neverfull-GM-MONOGRAM-M40157

   On noussut melkein 100 eurolla tuo Neverfullin hinta oman laukkuhankinnan jälkeen... Minulla taas on pakkomielle Monogram Pochetteen! Ihastelen sitä aina täällä blogissasi :)

   Poista
  3. Kiitos Emmi tuhannesti vaivannäöstä! :) Itse kyllä hankkisin laukun Ranskasta, vaikka se olisi samanhintainenkin, tykkään meinaan ostaa laukun matkamuistoksi. Mun Neverfull Ebene oli Jenkeissä kalliimpi kuin Suomessa, mutta halusin sen niin matkamuistoksi, onneksi siellä kaikki muu taas oli halvempaa :)

   Ihan järkyttäviä nuo hinnannousut kyllä! :O Pochette on kyllä kiva, tykkäätkö enemmin vanhasta vai uudesta mallista, taisit siitä kyllä joskus kirjoitellakkin :) Itse olen tyytyväinen, että ehdin hankkia vanhaa mallia, siinä on parempi hihna mielestäni :)

   Poista
 3. Kiva postaus!:) Taas mun Neverfull-ikävä/katumus kasvoi pikkuisen :D Minäkin haluaisin ehkä GM-kokoisen Neverfullin, tällä kertaa varmaan azurina:) Katsotaan sitten kesällä, jos keksin jonkun hyvän tekosyyn sille miksi tarvitsisin taas lisää laukkuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä aina jonkin syyn keksii, hih ;) Azur on ihan loistava kesälaukku, joten siinä jo syytä tarpeeksi :D

   Ja kiitos!:)

   Poista