tiistai 23. huhtikuuta 2013

Se on kevät nyt

Hyvää huomenta!

Työviikko on vasta tältä erää aivan aluillaan, mutta onneksi loma lähenee päivä päivältä, olen niin innoissani ettei tosikaan, hih. Palaan kuitenkin vielä hetkeksi viime lauantain tunnelmiin, kun saatiin nauttia aivan mahtavasta aurinkoisesta säästä, ei olisi voinut parempaa vapaapäivän säätä toivoa! Moisella säällä olisi suorastaan rikollista viettää päivää sisällä ;)


huivi Burberry - trenssi Stradivarius - laukku Mulberry - housut H&M - tennarit Converse


Ohuet huivit on vihdoin kaivettu kaapin perukoilta pitkän talven jälkeen käyttöön! Burberryn keveä huivi tuntui lähes uudelta, niin kauan se on käyttöön pääsyä odotellut. Seuraava askel on sitten ballerinat, en malta odottaa! Saappat on jo pakattu laatikoihinsa ensi syksyä odottelemaan, enkä kaiva niitä enää käyttöön ennen sitä, vaikka taivaalta tulisi mitä.




Mikä on varma  ja pettämätön merkki, että kesä oikeasti tulee? No JÄÄTELÖKIOSKI! Näin jo mielessäni kuinka kohta sitruuna-lakritsi tötterön kanssa taas kohtaamme ;)

12 kommenttia:

  1. Hih, ihanaa et on vihdoinkin aurinkoista! Aloin jo tosissaan menettämään toivoa! :D Täällä muuten toinen sitruunalakritsijäätelön rakastaja! Ihana että löytyy toisiakin, kun mulle annetaan aina outoja katseita ku syön sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, itse en kyllä toivosta lupunut missään vaiheessa ;D Ihan mahtavaa tosiaan, että lumet ovat saaneet kyytiä ja aurinko on paistanut (toisinkun tänään kun vettä näyttää tulevan taivaan täydeltä). Miten joku ei muka tykkää sitruuna-lakritsista ja outoja katseita vielä, en ymmärrä?! :D

      Poista
  2. Oi miten ihanan keväisiä kuvia! :) Ehdottomasti jäätelökioskit ovat kevään varma merkki, meilläpäin jäätelökioskit avasivat luukkunsa jo viime vkl, ja kyllä ihmisiä riitti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kuvaajaa siis taas kiittäminen! :) Mitä, aukesivat jo?! Varmasti oli jonoksi asti ;)

      Poista
  3. Sä oot niin hoikka! Anteeksi että keskittymiseni kohdistuu vartaloosi mutta pakko sanoa :D- terkuin Susan ja hanki se Iphone ja tuu sinne instaan et voin stalkkaa sua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no kiitos vaan :) Itseasiassa mulla on puhelimessa kyllä ladattu Instagram, mutta en ole tehnyt sinne tunnuksia kuitenkaan, en usko, että on mun juttu, mutta vannomatta paras ;)

      Poista
  4. Ihanainen trenssiasu sielläkin! Ja oih, alkoi heti tehdä mieli jätskiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kitos :) siellä on kuulemma jo jätskikiskat avattu, mahtavaa :)

      Poista
  5. Upealta näytät taas:) Oak Bays sopii kauniisti tuon takin ja huivin kaveriksi. Oma laukkuni on nyt talven ja kevään ollut vain dust bagissään kun olen arkaillut sen käyttöä sateisessa/lumisessa säässä ja musta Bays on ollut käytössä mutta nyt tekisi mieli kyllä ottaa oak taas enemmän käyttöön, mm. näiden kuvien ansiosta:)

    Haha, tulipas monta kertaa sana "käyttää" tässä kommentissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Zandra! :)

      Käyttöön vaan! :) Jos sinua kovasti huolettaa kastuminen, niin kanna vaikka pala paperia aina laukussa niin äkkiä pyyhkäisee pahimmat pisarat pois ;) Oma Bayssini on tosiaan jo lähemmäs 3-vuotta vanha ja sitä on kyllä käytetty, silti kunto on todella hyvä, joten käytä rohkeasti vaan omaasi ;)

      Poista
  6. Hitsi ihana huivi! Mä en oo viikkoon päässyt blogien ääreen niin nyt käyn näköjään kerralla huokailemassa joka postaukseen että onpa ihana... :D nauti matkan odotuksesta, se on ihan parasta! Voin kertoo mikä ei ole - tämä kun kauan odotettu loma on ohi, seuraavaa ei tiedossa, ja työviikko alkamassa >:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Onpahan ainakin jotain luettavaa ;)

      Matkan odottelu on kyllä mukavaa sekin, tosin olen oldotellut jo 8 kk ja nyt alkaisi odottelu riittää :D Jotenkin tässä kaipaa jo niiiiin lomaa, kun viimeksi lomalla ollut viime kesänä.

      Koita jaksaa, kyllä se siitä taas :) onneksi on pyhiä niin lyhentää viikkoja :)

      Poista