sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Ray-Ban Wayfarer pt. 2

Kirjoittelin jokin aika sitten haaveilevani uusista aurinkolaseista kesäksi. Vannotan ehdottomasti Ray-Banien nimeen ja Aviator -malli on noussut ehdottomaksi lemppariksi sen jälkeen, kun ensimmäiset rillini Miamista hankin. Aviatoreiden rinnalle päätin hankkia myös Wayfarer -mallin lasit. Olin ajatellut hankkia lasit Helsinki-Vantaan lentokentältä, sieltä kun lasit hieman edullisemmin saa. Vastaan tuli kuitenkin niin hyvä tarjous, etten yksinkertaisesti nähnyt järkeväksi enää odotella lentokentälle asti.
 

Tilasin ensimmäistä kertaa LensWayltä  ja itselleni jäi todella hyvä kuva kyseisestä nettikaupasta. Tilauksen tein aikaisin torstaiaamuna, jo samana päivänä sain sähköpostiini vahvistuksen, että tilaukseni oli lähetetty. Seuraavana päivänä postipoika oli jo ollut oven takana paketin kanssa, mutta valitettavasti sain lasit postista vasta maanantaina, hih. Kaikki aurinkolasit olivat 20% alennuksessa, joten todella edullisesti lasit lähtivät ;) Huomasin jälkikäteen, että lasejen hinnat olivat nousseet hieman siitä kun itse tilasin, joten onneksi olin nopea!


Wayfarerit ovat klassista mallia, mustilla kehyksillä ja tummanvihreillä linsseillä. Ray-Ban valikoima oli muutenkin mielestäni melkoisen hyvä ja itselläni alkoi himottaa Aviatorit sinertävillä linsseillä ;)

7 kommenttia:

 1. Oi, sopivat todella hyvin nenällesi! Ei helpottanut yhtään omaa himoani noita laseja kohtaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai heh ei helpottanut munkaab haaveilua ! :D

   Poista
  2. Kiitos, tänään oli kyllä pahin mahdollinen kuvauspäivä, hair from hell :D mutta laseista tykkään kyllä kovin eikä ole yhtään kaltevat mulla saati huterat sangat ;)

   Ei muuta kun molemmat hankkimaan omanne!;)

   Poista
 2. Oij ! Paljonko jäi hintaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kun tilasin olivat lähes 10e halvemmat kuin tällä hetkellä, tilasin ja parin päivän päästä hinta oli muuttunut...

   Poista
 3. Ihanat uutukaiset! :) Nytpä alkaa aurinkolaseille olla jo kovasti käyttöä, joten pitäisi itsekin hommata uudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! mulla aurinkolasit ovat ihan ehdottomat näiden vuotavien silmien kanssa. Kannattaa kurkata tuolta LensWayltä jos on lasit hankinnassa :)

   Poista