tiistai 27. helmikuuta 2024

3 x Vaate toivelistalla

Postaus sisältää mainoslinkkejä

housut - trenssi - laukku Poléne - college - lenkkarit 

Klassinen trenssi

Viime kevään menin vielä viitisen vuotta vanhassa trenssissä, mutta se alkoi olla hieman kinkkana kiinni pidettynä, toinen ohuempi versio taas hajosin niin sanotusti käsiin, joten tänä keväänä ajattelin päivittää tämä klassikkotakin. Yksi ikuisuushaaveeni on ikoninen Burberryn trenssi, mutten vain raaski satsata niin suuria summia takkiin, varsinkin kun oma vaatekokoni ei välttämättä pysy aina samana. Täytyy siis etsiä vähän edullisempi, mutta kuitenkin täydellinen yksilö, jonka toivoisin olevan käytössäni vähintään seuraavat viisi vuotta. Bongasinkin &Other Storiesin version, joka vaikuttaa lähes täydelliselle. Olen muutenkin ollut vuosia tyytyväinen brändin takkeihin. Omat kriteerini trenssille ovat pehmeän vaaleanbeige sävy, pitkä malli, väljät hihat sekä ehdottomasti olkapäillä on oltava epoletit. Klassinen takki näyttää minusta parhaalta yhdistettynä johonkin tosi rentoon, kuten collegeen ja lenkkareihin. 

korvakorut Annele - farkkuhame - t-paita - nahkatakki - tennarit 

Farkkuhame

En ole muutamaan vuoteen omistanut farkkuhametta, enkä sen pahemmin pukeutunut juuri farkkuihinkaan. Denim ei ole missään muodossa ihan ominta tyyliäni, vaikka esimerkiksi farkkutakista tykkäänkin. Tänä keväänä minua kiinnostaisi kuitenkin hurjasti hankkia pitkästä aikaa farkkuhame! Ei mikään minimalli, mitä nuorena päälläni nähtiin, vaan tuollainen pidempi halkiollinen miellyttää silmää. Uskon farkkuhameen menevän moneen jo kaapistani löytyvään yläosaan, kuten raikkaaseen valkoiseen t-paitaan ja nahkatakkiin tai harmaaseen collegeen. Jalkaan vielä tennarit ja korviin pirteät korvakorut, niin voisin hyvin kuvitella asun toimivan käytössäni. Farkkuhame on kuitenkin täysi kysymysmerkki, mutta aion ainakin käydä sovittamassa, josko löytäisin itselleni sopivan mallin.

korvakorut Annele - neule - nilkkurit - takki - nahkahame 

Bomber -takki

Viimeisen villinä korttina toivelistallani on bomber -takki, joka näyttää tekevän taas kerran paluun tänä keväänä. Tämä olisi minulle jo kolmas kierros kyseisen kanssa, sillä omistin kyseisen ala-asteella ja viimeksi kymmenisen vuotta sitten. Vaikka kyseessä on omanlaisensa klassikko, kuten nahkatakki, en ajatellut itse tähän "trendiin" enää palaavani, mutta kummasti takki alkaa taas miellyttää. Rouhea takki olisi kiva yhdistää esimerkiksi nahkahameen ja hempeän neuleen kaveriksi. Kesäilloissa se toimisi suloisen kukkamekon kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti