maanantai 11. maaliskuuta 2024

Harmaa uniformu








takki - Marimekko 
poolo - Massimo Dutti 
housut - Arket 
laukku - Louis Vuitton 
lenkkarit - New Balance 
korvakorut - Gate 21 & By Anne Jennika 

Hellou! Maaliskuu on lähtenyt käyntiin hurjaa vauhtia, sillä on ollut kaikenlaista kivaa ohjelmaa. Menneenä viikonloppuna esimerkiksi kävin Helsingin päässä lasihelmikurssilla ja edellisenä lauantaina olimme siskon kanssa käsityömessuilla. Molemmat tapahtumat olivat äärettömän inspiroivia ja arvostan taas käsitöiden taitajia entistä enemmän. Messuilta mukaan lähti pieni määrä lankaa ja suuri määrä erilaisia helmiä koruihin. Korujen teko on tällä hetkellä ihan lempipuuhaa ja inspiroi myös hurjasti käyttää koruja, niin kaulassa kuin korvissa. Kävin muuten viime viikolla ottamassa kosmetologilla yhden korvareiän lisää ja nyt odotan innolla, että kuukauden päästä saan harjoitus korviksen pois. Nyt minulla on kummassakin korvassa kolme korvispaikkaa, joten ne ovat paremmin tasapainossa. 

Siinä missä käsityöt inspiroivat, huomaan tämän maaliskuun olevan se vähiten inspiroiva pukeutumisen suhteen. Vielä on liian viileää kevättakeille, mutta villakangastakit alkavat tuntua jotenkin tunkkaisille, kadut pöllyävät katuhiekkaa, paikoittain on märkää ja lumista. Kokoharmaa asu lenkkareilla onkin ollut viime aikojen käytetyin kokonaisuus, se on jotenkin turvallinen tuonne hiekkaisille kevätkaduille. Pakko muuten mainita noista jaloissa näkyvistä New Balancen lenkkareista. Ne ovat varmasti huonolaatuisimmat kengät, jotka olen koskaan omistanut. Alle vuoden käytöllä, tässä välissä kengät vielä lepäsivät käyttämättöminä talven ajan, molemmissa kengissä on reikiä niin ulkoa kuin sisävuorissa. Käytän ne nyt ihan loppuun, eikä harmita uhrata kenkiä märille ja hiekkaisille kaduille.

Laadusta puheen ollen, täytyy myös nostaa esille kuvissa näkyvä Louis Vuittonin Petie Noé -laukku, joka on ollut minulla kymmenen vuotta! Muistan edelleen, kun ostin sen kauniina aurinkoisena maaliskuun päivänä Genevestä vuonna 2014. Jossain vaiheessa olin myymässä laukkua jo pois, mutta onneksi jäi minulle, sillä nyt se on yksi lempilaukuistani. Laukussa näkyy tottakai käytönjälkiä, kuten tahra ja muutama näkyvä naarmu pohjassa, mutta muuten se on minusta äärettömän hyväkuntoinen ikäänsä nähden. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti