keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

Kesän ensimmäinen mökkireissumekko - Elmiina
neule - Moss Copenhagen
korikassi - pikkuputiikista Porvoosta
tennarit - Victoria

Täällä ollaan oltu kesälomilla viimeiset pari viikkoa, eikä läppäriäkään ole tullut avattua. Loma on tehnyt tehtävänsä ja muistankohan ensi maanantaina töihin mennessä enää omaa myyjänumeroanikaan, haha. Tänään viettelen sateista välipäivää kotona, eilen olin Lappeenrannassa ja viikonloppuna olimme miehen kanssa Helsingissä. Heti loman alkuun suuntasimme mökille, miten voikin olla että ensimmäinen mökkireissu tehtiin vasta ihan toukokuun viimeisinä päivinä! Yleensä mökkikausi on alkanut viimeistään huhtikuun puolella. Olisin samantien viihtynyt mökillä pidempäänkin, mutta neljän päivän jälkeen oli suunnattava kotiin, sillä oli tosiaan muitakin lomasuunnitelmia. Oma kauhukuvani olisi, että viettäisin kahden viikon loman pelkästään kotona. Päinvastoin, lomalla kuuluu nähdä ja tehdä. 

Mökillä voin kuitenkin rentoutua, eikä siellä ole sellaista pakollista tarvetta tehdä koko ajan jotain järkevää. Yleensä nukun siellä paljon pidempään, pystyn keskittymään lehtien lukemiseen, saatan neuloa ulkona monta tuntia, ruoka tehdään grillissä ja sauna lämmitetään joka ilta, telkkari pysyy enemmän kiinni ja nettiyhteyskin on surkea, joten puhelimella ei tule roikuttua "turhaan", muihin ihmisiin ei pahemmin törmää, ellei lähde kylille. Niin rentouttavaa!

Suomen kesä - pakkasin mökille lähtiessä mukaan niin kesämekkoa kuin neuletta ja molemmille tuli käyttöä. Lomasäät ovat olleet ihan kaikkea - viileämpää, lämmintä, aurinkoa, sadetta, eli perinteistä kesää. Itselleni alle kahdenkympin lämpöasteet ovat ihanteelliset ja oikeastaan pelkään, että tulee samanlainen hellejakso kuin viime kesänä. 

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana mekko! Itse olen myös mekkoihminen ja kukkamekkoihminen, viimeisen kuluneen vuoden aikana olen käyttänyt housuasuja alle kymmenen kertaa! Mekot ovat vain niin helppoja ja mukavia. -Tiina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mekko oli kyllä hyvä löytö Porvoosta, se sopii tosi moneen - nahkatakin kanssa, neuleen kera, cargotakin kaveriksi... No sanoppa muuta, mekot on niin helppoja ja miellyttäviä päällä :)

      Poista