tiistai 4. tammikuuta 2022

Tammikuun toivelistalla

 Postaus sisältää mainoslinkkejä


takki - korvakorut Kalevala - kashmirneulevaalea neulehame 

Ajattelin näin vuoden alkuun koota tyypillisen pienen toivelistan, mitä löytyy hankintalistalta pukeutumisen puolelta juuri nyt. Tammikuun alennusmyynnit ovat kovassa vauhdissa ja tunnustan itsekin tehneeni muutaman kollaasissakin näkyvän hankinnan. 

Kuten mainittu vaatekaapissani on huutava pula erilaisille alaosille, niin housuille kuin hameille. Varsinkin mukavat neulehameet toimivat tähän vuodenaikaan mainiosti, kun niiden kanssa voi yhdistellä erilaisia villapaitoja. Toisaalta hame toimii hyvin nahkatakin ja t-paidan  parina myös keveemmällä. Olin ajatellut pitkin syksyä, että neulon hameen itse, kunnes monta kuukautta katselamani vaalea vekkihame tuli aleen, ajattelin pääseväni helpommalla, kun ostan sen. Vaalean hameen lisäksi huolisin beigen hameen, tai itse asiassa hameen ja neuleen setin. Alasosissa olen myös valehtelematta vähintään viisi vuotta haaveillut aitonahkaisista housuista. Malli saisi olla väljä, vastaavia housuja minulla on ollut vuosien mittaan tekonahkaisina, mutta en ole kokenut materiaalia kovinkaan miellyttäväksi käytössä. Tänä vuonna päätin panostaa vihdoin aitonahkaisiin housuihin. Niin hameiden kuin nahkapöksyjen kanssa olisi kiva yhdistää lyhyempi villakangastakki. Takkeja minulta kyllä löytyy, muttei yhtään lyhyempää mallia, joten tilasin kollaasissa näkyvän nyt alennusmyynnistä.

Asustepuolella olin useamman vuoden haaveillut Kalevalan Valoisa -sarjan korvarenkaista, jotka ilokseni sainkin juuri joululahjaksi. Vaikka yleisesti pidän enemmän kullasta, ovat hopeat korut varsinkin näin talviakaan kaivattua vaihtelua. Toinen muutaman vuoden toivelistalla roikkunut asuste on klassinen Diorin pikkulaukku. Haluaisin mieluiten jonkun vintage version, jota olenkin välillä enemmän ja välillä vähemmän silmäillyt, mutta pitäisi enemmän päästä kiertelemään kivijalkamyymälöihin, että oikean laukun joskus löytäisin. Taidan kuitenkin olla liian kärsimätön vintagelaukun hankintaan ja jopa epäluuloinen verkosta sellaista tilaamaan. Voikin olla että tänä vuonna hankin ihan uuden laukun, nyt kun Diorin verkkokauppa vihdoin toimittaa Suomeen! Muutamia eri malleja olen silmäillyt, kuten kollaasissa näkyvää omaan käyttööni kooltaan riittävää Saddle wallettia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti