sunnuntai 23. tammikuuta 2022

Haaveita hiihtämisestäkypärämyssy - neulottu
aurinkolasit - Ray-Ban Nina
takki - Massimo Dutti
nahkarukkaset - Lindex
laukku - Gucci

En tiedä onko kyseessä tämä pandemia-aika, toinen luminen talvi peräkkäin, somessa viime aikoina paljon näkyvä talvilaji vai kypärämyssyjen neulominen, mutta olen tosissani alkanut haaveilla hiihtämisestä! Kävelyllä katson kadehtien puistossa hiihtoreitillä meneviä talviurheilijoita, mietin suksien hintoja ja suunnittelen tosissani hankkivani omat. Mikä tästä tekee niin ihmeellistä, on se miten viimeksi yläasteella hiihtoa pakollisilla liikuntatunneilla harrastaneena, vihasin sitä. Luistelu oli ihan kivaa, mutta hiihto, aivan hirveä laji jos minulta kysyttiin. Enkä ollut ainoa liikuntatunnin hiihtoa vihaava, näin jälkikäteen voin tunnustaa, että usein meidän hiihtoaikamme sujui lähinnä opettajaa piilossa puiden alla juoruten, eikä todellakaan hiihtäen.

Ehkä tässäkin asiassa aika on kullannut muistot, sillä nyt vuosien jälkeen luulen hiihtämisen olevan kivaa ja mikä paras talvilaji. Laskettelemaan minua ei esimerkiksi koskaan saisi, liian vaarallista, mutta hiihtäminen omaan tahtiin kyllä houkuttaa nyt kovasti. Suksien hankinnan suhteen ajattelin silti vielä harkita, itseni tuntien kyllästyn yhtä nopeasti kuin innostun. Jos sukset lopulta jäisivätkin muutaman kerran jälkeen vain varastoon pyörimään tai ensi talvena ei olisikaan lunta, kumpikaan ei todellakaan olisi ideaalitilanne. Onko siellä ruudun takana muita hiihtämisestä kiinnostuneita?

2 kommenttia:

 1. Kävin itse viime talvena muutaman kerran hiihtämässä anopin suksilla. Ja viimeksi tosiaan varmaan yläasteella tai lukiossa tullut hiihdettyä enkä ikinä ole tykännyt. Mutta nyt oli niin ihanaa! Ei paineita vaikka vauhti ihan etanaa ja toki oli hyvät sukset alla. Uskoisin jos ladut olisi kävelymatkan päässä niin varmaan tulisi käytyä jopa ihan säännöllisesti.
  Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei niin kiva kun olet viime aikoina jättänyt kommentteja 🥰 Niin hiljaista blogien kommenttikentissä nykyään 😒
   Mä varmaan hiihtäisin ihan etanavauhtia ja tukkisin ladun nimenomaan 😄 just se kun ei paineita saati ei ole pakko hiihtää kuten koulussa, alkaa hiihtäminen kiinnostaa… ladutkin olisi lähellä, ei puutu kuin ne sukset!
   Eikun hauskaa hiihtämistä sullekin! 😘

   Poista