keskiviikko 12. tammikuuta 2022

Löytöjä alennusmyynneistä
pipo - neulottu
villapaita - &Other Stories
takki - Massimo Dutti
nahkahousut - Selected Femme
nilkkurit - Pavement
laukku - Céline

Täytyy myöntää, että nyt alkuvuodesta olen päivittänyt vaatekaappia melkoisesti. Suunnitelmani ei ollut mitenkään villiintyä alennusmyynneistä, mutta nyt vastaan on tullut monta juttua, joita olen etsinyt pitkään. Olen melko kausittainen shoppailija, toisinaan en osta mitään kuukausiin ja välillä taas näin. Päätin myös tänä vuonna alkaa kirjata paperiseen kalenteriini kaikki vaate- ja asusteostokset ylös. Näin pysyy paremmin kärryillä omasta rahankäytöstäänkin, ja vuoden lopussa on helppo miettiä ostokäyttäytymistään entistä tarkemmin. 

Vähintään viisi vuotta olin metsästänyt aitonahkaisia housuja. Täydellisiä ei ollut tullut eteen, joten olin ajatellut homman olevan mahdoton tehtävä. Nyt bongasin kivan näköisen, rennon, suoralahkeisen, nilkkapituisen mallin, kuminauhavyötäröllä Selected Femmen valikoimista. Onneksi en aikoinaan ostanut nahkahousuja pillilahkeilla, sillä en kokisi niitä tällä hetkellä enää niin mieleiseksi. Pohdin suoran puntin olevan ajaton, joten uskon housujen olevan käytössä vuosia. Kuminauhavyötärökin on näppärä, jos paino heittelee suuntaan jos toiseen. Käytin housut vielä ompelijan kautta, sillä lahkeet olivat vaivaiset viisi senttiä liian pitkät. Superhyvä löytö!

Toinen kuvissa päällä näkyvä alelöytö on Pavementin nilkkurit. Kyseistä mallia etsin kivijalkakaupoista jo alkusyksystä, mutta oma kokoni oli loppu. Nyt löysin nilkkurit omassa koossani alesta, joten en epäröinyt hetkeäkään niiden kanssa. Olen kaipaillut chunky nilkkureideni rinnalle astetta sirompaa, mutta kuitenkin rouheaa mallia ja nämä on just eikä melkein!

Näiden lisäksi ostin alennusmyynneistä kaksi pidempää villamekkoa ja sen pitkään haluamani vaalean neulehameen sekä lyhyemmän villakangastakin, jotka näkyivätkin aiemman postauksen kollaasissa. Seuraavaan kauteen bongasin keveän mekon, löysin myös niin lenkkarit kuin chunkyt loaferit odottelemaan kevätkatuja, niistä olenkin superinnoissani. Oletteko te tehneet hyviä löytöjä alennusmyynneistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti