perjantai 13. marraskuuta 2020

Poléne numero yksilaukku - Poléne
takki - &Other Stories
panta - Gauhar Helsinki
neule - &Other Stories
nilkkurit - &Other Stories

Törmäsin hiljattain superkiinnostavaan laukkututtavuuteen Instagramissa kuvia selatessani, kohta laukkuja alkoi tulla ihan jatkuvasti vastaan ja olinkin jo verkkosivuilla selaamassa mallistoa. Ennen aikaakaan olin jo tilannut laukun kotiin. Oletteko kuulleet brändistä nimeltä Poléne? Kyseessä on pariisilainen kahden veljen ja siskon vuonna 2016 perustama merkki, joka valmistaa ajattomia, mutta omanlaisella twistillä omaavia laukkuja. Tuotteet valmistetaan käsin Espanjassa ja Italiassa. Myymälä heiltä löytyy ainoastaan Pariisista, mutta verkkokauppa toimittaa Suomeen. Halusin ehdottomasti vinkata merkistä myös teille, sillä ihan mahtavaa, ettei laadukkaista nahkalaukuista tarvitse maksaa nelinumeroisia summia! Eivät Polénen laukutkaan tietysti ilmaisia ole, mutta hintaero on kyllä melkoinen, jos vertaa vaikka pariin lempibrändiini laukkujen suhteen - Célineen tai Chloéen

Olin jo jonkun aikaa salaa haaveillut yksivärisestä ruskeasta laukusta, joten kun törmäsin suloiseen Polénen versioon, ajattelin että miksei sitä ihan muuten vain hankkisi itselleen jotain mieleistä. Laukun nimi on simppelisti Numéro Un Nano, muutkin laukkumallit on nimikoitu hauskasti numeroin. Pakko muuten sanoa, että nyt löytyi laukkumerkki, missä ihan jokainen malli miellyttää silmääni, huolisin minkä vain mallin ja missä vain värissä itselleni. En uskokaan, että tämä pikkulaukku jää tulevaisuudessa ainoaksi merkin laukukseni. 

Numero ensimmäistä löytyy muutamassa eri koossa ja värivaihtoehtoja on lukuisia, tämä on varmasti yksi merkin valttikortti. Itse valtisin klassisen Tan -sävyn textured -nahassa, sillä olen käytössä huomannut tuon rosoisen nahan olevan helpoin, siinä eivät naarmut eikä sadepisarat näy. Todella tilava pikkulaukku, jota voi pitää säädettävän pitkän hihan vuoksi monella eri tapaa. Laukku on ihan uskomattoman hyvin tehty yksityiskohtineen, voisi luulla hinnan olevan vaikka viisi kertaa kalliimpi. Uusi lempilaukkubrändi on todellakin löytynyt!

2 kommenttia:

  1. Kivannäköinen laukku, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tää on ihana kuten kaikki muutkin Polénen mallit <3

      Poista