sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Kävelyllä kevytuntuvatakissa

Postaus sisältää mainoslinkkejätakki - H&M Premium Quality (tämä)
pipo - Arket (tämä)
kaulaliina - COS (tämä)
rukkaset - COS (nämä)
housut - &Other Stories (nämä)
lenkkarit - Nike (nämä)
laukku - Fendi

Huomaa hyvin miten viime aikoina pukeutuminen on ollut todella rentoa, en muista milloin olisin käyttänyt korkokenkiä tai kihartanut tukan? Kun on kulkenut lähinnä kodin ja työpaikan väliä, vapaa-ajan viettänyt suurilta osin ulkoillessa, on käytetyin vaate viime viikot ollut kevytuntuvatakki. Vielä muutama vuosi sitten olisin saattanut mieltää kyseiset hitusen tätimäisiksi, mutta nykyään huomaa miten käytännöllisyys menee pukeutumisessa edelle. Kevytuntsikka on ollut loistava näihin vaihteleviin säihin, siinä olen kävellyt monta viikkoa putkeen työmatkat kuin viikonlopun rennot menotkin. 

Viime viikot onkin tullut vietettyä aikaa vain omilla kotikulmilla, joten olen yrittänyt keksiä vaihtelua käymällä eri kahviloissa kuin yleensä, lenkkeilemällä eri reiteillä ja suunnittelemalla joulua. Kieltämättä kaipaisi jo vaihtelua maisemiin, ja meillä olikin viime perjantaina tarkoitus mennä Porvooseen, mutta Uudenmaan tautitilanne on taas sen verran huolestuttava, että koen järkevämmäksi pysyä nyt omien maakuntarajojen sisällä, kuten kehotetaan tekemäänkin. Onneksi ehdimme käydä jouluostoksilla Porvoossa siskoni kanssa muutama viikko sitten tilanteen ollessa vielä hallinnassa, joten ei niin paljon harmittanut nyt reissun peruuntuminen, Porvoo ei onneksi katoa minnekään. Jokainen varmasti kaipaa jo paluuta "normaaliin" elämään, mutta ei auta kuin toimia ohjeistuksen mukaan ja odottaa parempia aikoja. 

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja ihana asu! :)
  Mulla on toi sama takki viime vuodelta tummanruskeana. Se on ollut erittäin hyvä ostos! Käytin koko viime talven sitä ja nytki jo tänä vuonna ollut useasti päällä. Tykkään takin mallista, siitä kuinka se menee kävelylenkille kuin kaupungille ja hieman väljän mallin ansiosta takin alle mahtuu hyvin paksumpikin neule. Kaikinpuolin siis hyvä ostos. Toivottasti sinullakin!
  Kivaa alkanutta viikkoa ja Joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! 😘
   Tummanruskeana takki on varmaan ihana myöskin, sopii monen värin kanssa. Olen kyllä tykännyt takista tosi paljon, se on superkäytännöllinen, kun toimii tuulessa, sateessa ja pienessä pakkasessa, eipä ole paljon villakangastakkeja tullut arkikäytössä nyt pidettyä.

   Iloista joulukuuta! 🎄

   Poista