keskiviikko 1. heinäkuuta 2020

Hellepäivän asu Porvoossa

Postaus sisältää mainoslinkkejä


mekko - &Other Stories (tämä)
laukku - Arket (tämä)
sandaalit - Re:Designed
aurinkolasit - Ray-Ban Clubmaster

Hakutulokset

Tulokset internetistä

Hakutulokset

Tulokset internetistäRe:Designedaurinkolasit - Ray-Ban ClubmasterViime lauantaina kävimme tosiaan kesäisessä Porvoossa ja napattiin samalla asukuvat hellepäivän asustani. . löydettiin onneksi astetta rauhallisempi kuja. Vanhassakaupungissa oli nimittäin ihmisiä kuin muurahaisia. Toisaalta ihana että ihmisiä taas näkee ja kotimaanmatkailu on aina hyvä juttu, mutta tottakai piti hitusen väistellä ihmisiä, eikä olisi tullut mieleenkään mennä mihinkään ravintolaan, saati että olisi saanut pöytääkään etukäteen varaamatta. Huomasi miten tilanne oli muuttunut kuukauden takaiseen, kun edellisen kerran Porvoossa kävimme, silloin vanhassakaupungissa oli vielä hyvinkin väljää.

Viime lauantaina kävimme taas kesäisessä Porvoossa ja napattiin samalla asukuvat hellepäivän asustani. Löysimme onneksi astetta rauhallisemman kujan, vanhassakaupungissa oli nimittäin ihmisiä kuin muurahaisia. Toisaalta ihana että ihmisiä taas näkee ja kotimaan matkailu on aina hyvä juttu, mutta tottakai piti hitusen väistellä porukkaa. Huomasin miten tilanne oli muuttunut kuukauden takaiseen, kun edellisen kerran Porvoossa kävimme, silloin vanhassakaupungissa oli vielä hyvinkin väljää. Joten jos olette suuntaamassa Porvoon vanhaankaupunkiin kesälauantaina, kannattaa ainakin varata pöytä ravintolasta etukäteen, mikäli suunnitteilla on syödä siellä. Meillä ei tällä kertaa ollut kuin jäätelö mielessä, sillä lounaan olimme jo kotona syöneet.

Muutamia kesähankintojakin tein viime viikolla, kuten käytännölliset ruskeat sandaalit. Varpaalleni kävi pieni ”onnettomuus” muutama viikko sitten, enkä ole ihan kaikkia kenkiä voinut käyttää, lisäksi ajattelin sandaalien toimivan hyvin myös työkäytössä hellepäivinä. Etsin vähän terveyssandaalien tyyppisiä, mutta kuitenkin suhteellisen siroja sandaaleja, jotka olisivat aitoa nahkaa ja hyvät jalassa, ja nämä olivat just eikä melkein! Ostin sandaalit pienestä kivijalkakaupasta täältä asuinkaupungista, joten aina parempi kuin voi edes vähän tukea pieniä yrityksiä. 

Vaaleanlilaa mekkoa taas olin etsinyt jonkun aikaa, kunnes &Other Storiesin mallistoon ilmestyi juuri etsimäni kaltainen mekko. Tilasinkin mekon heti, mutta sen toimituksessa tuli aluksi jotain ongelmia, kun pakettia ei kuulunut otin yhteyttä asiakaspalveluun, ja minulle palautettiin rahat. Halusin kuitenkin mekon, joten tilasin sen uudelleen ja pidin sormet ristissä, että mekko toisella yrittämällä lähtee varastosta eteenpäin. Lopulta se onneksi saapui ja oli juuri niin ihana kuin ajattelin. Järkeilin mekon toimivan monien kenkien kanssa, kuten viileämpinä päivinä neuleen tai erilaisten takkien kanssa, oikein onnistunut hankinta tämäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti