sunnuntai 26. heinäkuuta 2020

Se tavallinen kesäasu

Postaus sisältää mainoslinkkejä





mekko - &Other Stories (tämä)
laukku - Louis Vuitton
tennarit - Converse (nämä)
aurinkolasit - Ray-Ban

Tässäpä näytille yksi tosi perus kesäasu muutaman viikon takaa. Kun ei oikein tiedä, onko ulkona kylmä vai kuuma, turvaudun pitkähihaisiin mekkoihin. Puuvillainen mekko on vilpoisa kuumalla, mutta lämmittää myös viileämmällä, eli täydellinen valinta vaihteleviin kesäsäihin. Rakastan muhkeahelmaisia, ilmavia mekkoja, jotka on helppo vain heittää päälle ja asusteita vaihtamalla lookki muuttuu. Tilasin päälläni näkyvän mekon muuten jo alkuvuodesta, kun maassa oli vielä lunta, mutta samaa löytyy täältä edelleen. &Other Storiesilta löytyy yleisestikin kauneimmat mekot. 95% kesäpukeutumisestani koostuu mekoista ja tennareista. Conversen tennarit on ikilempparit ja viime vuosina olen tykännyt tuosta paksumpipohjaisesta mallista. Harvemmin tulee yhdisteltyä printtejä keskenään, mutta minusta Louis Vuittonin klassinen Monogram -kuosi toimii ihan kivasti ihan kaiken kanssa, mitä mieltä olette?

2 kommenttia:

  1. Kaunis mekkoasu taas sinulla! Pitkähihaiset mekot on kyllä käteviä, itsekin valitsin sen nyt mukaan kesäreissulle. Tuota Petit Noea (?) ihalin kovasti muutamia vuosia taaksepäin, mutta edelleen se on minusta kaunis ja kesäinen! /Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 😊 Kyllä, helpottaa kuin ei tarvitse kantaa erikseen takkia/neuletta mukana ja tarvittaessa hihoja saa ylös jos lämpenee. Mäkin tykkään Noesta edelleen, vaikka sen olen meinannut myydäkin jo monta kertaa - onneksi ostajaa ei ole löytynyt ja se on jäänyt käyttöön 😁 Säännöllisin väliajoin otan sen esiin ja nyt kun on pitänyt kantaa käsidesiä aina mukana, ei ihan pienimmät laukut ole olleet käytössä juurikaan.

      Poista