tiistai 28. heinäkuuta 2020

BESO Helsinki

rannekorut saatu BESO Helsinki


Kaverini Taru pyörittää yhden naisen korupajaa nimeltä BESO Helsinki. Nimen takaa löytyy käsintehtyjä uniikkeja koruja. Tutustuin brändiin alunperin jo vuosia takaperin, kun tilasin kauniita rannekoruja, joihin törmäsin alun alkaen Tarun blogin kautta. Oli pakko kaivaa ihan mielenkiinnosta vanha postaukseni esiin ja sen voi edelleen lukea täällä. Kyseiset korut löytyvät minulta hyvästä tallesta edelleen, joskin viime vuosina rannekorut ovat ylipäätään jääneet vähemmälle käytölle, täytyy ehdottomasti aktivoitua niiden käytön kanssa. 


BESO Helsinki tuottaa uutta materiaalia Tarun muun elämän ja inspiraation salliessa, ja huomasin hetkinen sitten Instagramin puolelle, että uutta tekelettä on taas hetken tauon jälkeen ilmestynyt. Olinkin jo ihastellut koruja, ja ilokseni Taru oli tehnyt minulle kesälahjaksi muutaman upean korun. Vitsi miten ihanat ja juuri näköiseni rannekorut saapuivat kotiin, annoin täysin vapaat kädet niiden tekoon. Kultaa, oranssia, mustaa, erilaisia helmiä ja kekseliäitä yhdistelmiä. Koruja voi käyttää niin yksinään kuin yhdessä, luulen että tulen käyttämään kaikkia samaan aikaan, sen verran ihastuttava trio nimittäin kyseessä. Parasta kuin ihan kaikki yksityiskohdat on mietitty loppuun asti, lisäksi korut tulivat hopeassa pussukassa, pieni juttu, mutta tekee heti spesiaalimman vaikutelman. Voitteko muuten uskoa, että oranssi oli vielä muutama vuosi sitten inhokkivärieni listalla, mutta nykyisin lukeutuu lempiväreihini. 


Taru tekee tilaustöitä tai häneltä voi ostaa valmiita koruja, kannattaa kysellä suoraan BESOn Instagramista tai Facebookista. Tarun nykyisen blogin sen sijaan löydätte täältä. Korujen hinnoista voisin sanoa sen verran, että ne ovat todella inhimillisiä. Mikäli kaipaatte uniikkeja upeita koruja itsellenne tai vaikka lahjaksi, niin kääntykää BESO Helsingin puoleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti