torstai 27. helmikuuta 2020

Kevään toivelistalla

Postaus sisältää mainoslinkkejä


laukku Dior - housut - takki - huppari - lenkkarit  - T-paita  
kaulakoru Massimo Dutti - aurinkolasit Ray-Ban - mekko

Helmikuussa kävin valehtelematta kohtalaisen vähän kaupoilla, kun enemmänkin tyhjensin vaatekaappeja kirpputorin myötä ja olin muutenkin päättänyt pitäytyä uusien vaatteiden hankinnasta. Tykkään pitää vaatekaapit tosi hyvässä järjestyksessä, tietää tarkalleen mitä niistä löytyy, karsia turhia ja harkita uusien hankintaa kunnolla, kun tuntee makunsa tulee harvemmin tehtyä hutiostoksia. Vaikken periaatteessa mitään oikeasti nyt tarvitse, niin pientä uutta on kiva hankkia kevätauringon alkaessa paistaa, ihan pian kun pääsee pukeutumaan muuhunkin kuin talvitakkeihin. Kokosin tuttuun tyyliin kollaasin mitä haavelistaltani löytyy  juuri nyt, muutamat jutut olenkin jo itse asiassa ehtinyt jo hankkiakin. 

Harmaa huppari ja valkoinen t-paita. Tosi perusvaatteita, joita pitää toisinaan päivittää. Huppari on oikeasti käytetyin vaatteeni vapaalla, jos käyn vaikka lenkillä tai lähikaupassa. Perinteistä harmaata hupparia en ole omistanut hetkeen, joten se houkuttaa kovasti. Hupparin ajattelin ottaa myös ihan kaupunkikäyttöön, sillä se toimii superhyvin villakangastakin kanssa. Valkoiset teepparit taas on päivitettävä silloin tällöin. Myös klassikko khakinvihreä cargotakki oli aika päivittää uuteen, sillä monta vuotta vanha ketjuliikkeen edeltäjä on jo palvellut kiitettävästi. Kollaasin takki on H&M:n, mutta löysin itselleni vähän jämäkämmän version alesta jo jokunen viikko sitten Polo Ralph Laurenin mallistosta. Esimerkiksi cargotakin kaveriksi olin etsinyt jo jonkin aikaa mekkoa neutraalissa sävyssä pienellä printillä ja pitkillä hihoilla. Kun &Other Storiesin valikoimaan tuli juuri eikä melkein etsimäni kaltainen mekko, laitoin sen samantien tilaukseen, sillä mekolle tiedän aivan varmasti tulevan todella paljon käyttöä kevään ja kesän aikana. Kaipaisin myös mustia housuja leveillä lahkeillaOlen vuosia tykännyt käyttää pliseerattuja housuja, joiden rinnalle tarvitsisin myös vähän paksummat versiot viielämmille keleille. Housut ovat muutenkin vaatekaapissani surkeimmin edustettuna, eikä minulta löydy kuin muutama hassu lahjepari. Aika neutraalilta näyttää muuten keväänkin väripaletti kun tätä kollaasia katsoo.

Asustepuolelta haavelistalla oli uudet aurinkolasit, himoitsin Ray-Banin Oval -mallia ja itse asiassa piipahdinkin paikallisessa optikkoliikkeessä eilen, josta haluamani pari löytyi samantien, joten en enempää aikaillut niiden suhteen. Tosin kollaasin kuvasta poiketen haluaisin kyseiset hopeilla sangoilla. Lähes kaikissa aurinkolaseissani on nimittäin kultaiset yksityiskohdat ja monesti olen kaipaillut hopean sävyisiä laseja. Myös siro horoskooppikaulakoru on ollut haussa vuoden päivät, nyt huomasin Massimo Duttin valikoimiin tulleen juuri etsimäni kaltaisen korun. Valkoiset lenkkarit oli pakko ottaa mukaan kollaasiin, vaikkeivat olekaan nyt ostoslistalla, tosin töihin pitäisi kevään aikana hankkia uudet popot. Juuri nyt valintani olisi ehdottomasti Reebokin Aztrek Double -malli, sillä nuo paksupohjaiset lenkkarit vain miellyttävät kovasti edelleen. Diorin laukku taas taitaa olla ikuisuushaave, mieluiten haluaisin pikkuisen laukun nimittäin vintageversiona, mutta sen löytäminen taitaa olla mahdoton tehtävä. Uusista malleista etsimäni kaltainen on Oblique Saddle wallet, mutta koska hankin juuri uuden laukun saa tämä ainakin toistaiseksi jäädä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti