sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Helmikuussa...


...ei haittaisi yhtään jos kunnon talvi vihdoin tulisi. Kyllä talvella kuuluu olla lunta, vaikka hyvänä puolena on ollut se että lenkkareissa on saanut kulkea huoletta. Nämä jatkuvat märät kadut ja harmaat päivät saisivat kyllä jo väistyä, puhumattakaan siitä että toisena päivänä sataa lunta ja seuraavana se sulaa pois. Kumisaappaat ja sadetakki ovat olleet tämän talven vakiovarusteita.

...on pitkästä aikaa käytävä kampaajalla, missä käyn harvoin, ehkä kolme tai neljä kertaa vuodessa. Vaikka tykkään nykyään omasta luonnollisesta hiusväristäni, tekisi muutama vaalea raita taas vähän raikkautta ja latvat kaipaavat kipeästi saksia. En myöskään tykkää pitää tukkaa auki, jos se kasvaa liian pitkäksi, kuten nyt on. Olen pitkästä aikaa alkanut haaveilla otsatukasta, mutta ehkä myöhemmin keväällä kun pipokaudesta päästään.


...teen inventaariota vaatekaappeihin, kun varasin sekä itselleni että anopille kirpputoripöydät heti viikon päähän. Vastahan syksyllä myin paljon vaatteita pois, mutta edelleen kaapit tuntuivat kaipaavan karsimista rankalla kädellä. Jotkut vaatteet eivät yksinkertaisesti enää mahdu ja joitakin on vaan ihan liikaa tai eivät syystä tai toisesta pääse juurikaan käyttöön, joten laitan surutta kiertoon. Helmikuun ollessa töiden suhteen rauhallinen, ajattelin että nyt olisi taas hyvin aikaa kirppisprojektiin, sillä siellä täytyy käydä järjestelemässä lähes päivittäin.

...pitäisi varata talvilomareissu. Minulla on reilu viikko lomaa huhtikuun puolessavälissä ja silloin olisi suunnitteilla matkustaa uuteen kohteeseen. 

...vietetään työkavereiden kanssa iltaa menemällä syömään vähän paremmin. Aika usein näemme näin myös töiden ulkopuolella.


...pääsen pitkästä aikaa käymään Lappeenrannassa ystäväni luona. Kaupunki on minulle aina läheinen, sillä nuorempana siellä tuli oleiltua jonkun verran. On tottakai ihana nähdä yksi pitkäaikaisimmista ystävistäni, jonka olen nähnyt viimeksi kesällä.

...vietetään ystävänpäivää. Yleensä olemme käyneet avomiehen kanssa jossain rennosti syömässä.

...haluan käydä yksin elokuvissa ihan tavallisena arkipäivänä. Koska teen töitä ihmisten parissa, nautin suunnattomasti myös tehdä asioita yksin. Tällaiset pienet jutut arjen keskellä myös piristävät hurjasti.

...menemme avomiehen kanssa pitkästä aikaa yhdessä Helsinkiin. Useimmiten kun käyn siellä talviaikaan yksinäni. Suunnitelmissa olisi kiertää ainakin levykauppoja läpi.


Ihanaa alkanutta helmikuuta!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti