maanantai 24. helmikuuta 2020

Paluu baguetteenlaukku - Prada
untuvatakki - Uniqlo
alle mekko - Uniqlo
maiharit - Steve Madden

Olin suunnitellut kivan Helsinki-päivän jo monta viikkoa aiemmin itselleni ja avomiehelle viime lauantaille. Olimme alunperin ajatelleet, että kiertelemme Punavuoren levykauppoja, mutta huonon sään vuoksi emme lähteneet keskustaa pidemmälle. Viime hetkellä kotoa ennen lähtöä vaihdoin villakangastakin untuvatakkiin, sillä se kestää niin vettä kuin tuulta - hyvä niin, sillä Helsingissä oli melko jäätävä keli, kun vettä satoi kaatamalla kovan tuulen kera ihan koko päivän. Onneksi untuvatakki on myös ihan kaupunkikelpoinenkin, vaikka juuri edellisessä postauksessa ajattelin, ettei sitä tule enää tänä talvena varmaan käytettyä.

Meillä oli kuitenkin kamera mukana, joten nappasimme Tuomiokirkon katoksessa muutamat kuvat, sillä halusin esitellä teille uuden laukkuni. Nostalginen baguette -laukkumalli on palannut kainalooni. Tätä mallia muistan kannelleeni mukanani viimeksi yläasteella (ihan hirveää, että olen jo niin vanha että muoti on jo toisella kierroksella), kun omistin niin viininpunaisen kuin upean farkkuisen ketjuliikkeen version, joita käytin paljon, kunnes jossain vaiheessa  malli oli auttamatta vanhanaikainen. Enpä olisi uskonut, että vuosikymmenen jälkeen malli näyttää taas hyvinkin "uudelta". 

Olin jo useamman kuukauden haikaillut kyseisen laukkumallin perään sekä tutkinut erilaisia vaihtoehtoja eri brändeiltä. Aluksi kuitenkin mietin, haluanko panostaa "muotiin" kun ajatuksenani on kuitenkin hankkia aikaa kestäviä asusteita? Toisaalta, jos malli on ollut muotia 2000-luvun alussa sekä nyt 2020 uskon sen olevan jatkossakin. Halusin kuitenkin antaa ajatuksen hautua rauhassa useita kuukausia, enkä esimerkiksi tarttunut ensimmäiseen ketjuliikkeen ihankivaan laukkuun vaan odotin niin pitkään että se täydellinen tulee vastaan. Päätin myös, että saan ostaa uuden laukun vain vanhaa pois myymällä, joten kun kirppismyynti tuotti ihan kivasti, päätin sijoittaa ne Pradan laukkuun. Halusin siron laukun, joka mahduttaa sisäänsä vain tärkeimmät, joten päädyin tähän  Re-Edition 2005 nylon and Saffiano leather mini-bagiin. Tilasin laukun Pradan nettikaupasta, jossa homma kyllä toimi moitteettomasti. Laukku oli pakattu upeaan siniseen laatikkoon ja  paperipussiin, lisäksi toimitus oli ihan hullun nopeaa, laukku lähetettiin Monacon myymälästä ja se tuli ihan parissa päivässä lähetin mukana. Huomaatteko muuten laukun lisäksi mitään muuta uutta?

2 kommenttia:

 1. Hahhaa muistan, kun minulla on pienenätyttönä Marimekon baguette laukku. Minulla punainen unikko ja siskolla sinisenä. Se oli niin hieno ja kulki joka paikkaan mukana :D Löytyisi vielä varmaan vanhempien luota, mutta jääkööt sinne, ei jotenkin nyt sytytä. Muilla todella hienoja, niin kuin sinullakin, mutta itse en osaisi pukea.
  Otsatukka sopii sinulle todella hyvin! Hitsi, kun itsekin uskaltaisi repäistä.
  Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho vautsi, nehän olisi aika makeita edelleen 😀 mulla oli ihan vain jotain Hennesin laukkuja siinä 7-8 luokalla. Farkkuisen sain vielä ystävältäni lahjaksi ja vitsi miten siitä tykkäsin silloin. Aika kultaa muistot 😂 Ainakin nyt tuo Pradan malli miellyttää silmää ja se on kyllä tosi kevyt kannella, mistä iso plussa! Ja hei kiitti 😘 mä en on koskaan ollut tukan suhteen sellainen joka pysyy aina samassa, pientä vaihtelua tuo otsatukka. Jos yhtään innostaa niin eikun leikkauttamaan, tukka on uusiutuva luonnonvara ja pinnit ja pannat on muodissa jos alkaa tökkimään 😉

   Poista