sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Viikonlopun suloisimmat

Olipa onnistunut ja rentouttava viikonloppu. Olimme sopineet avomiehen kanssa jo aiemmin viikolla, että lauantaina ulkoilemme paljon, kun minullakin oli vapaapäivä. Aamulla herätessäni olikin kunnon winter wonderland, josta tottakai iloitsin hurjasti - olenhan odottanut valkoista maisemaa jo monta kuukautta. Eikun untuvatakki niskaan ja ulos. Kävelimme läheiseen puistoon kameran kera ottamaan talvisia kuvia, kun nyt kerran oli sitä lunta ja puisto on kyllä todella kaunis kaikkina vuodenaikoina muutenkin.

Voitte vain kuvitella, miten suuni loksahti auki, kun samaisessa puistossa olivat päiväkävelyllä nämä kaksi alpakkakaverusta! Olen haaveillut alpakoiden näkemisestä vaikka kuinka pitkään, googlettanut tietoa niistä ja katsellut kuvia, mutten todellakaan ollut ajatellut törmääväni niihin lähipuistossa. Kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Oli ihan pakko jakaa nämä spontaanit kuvat teillekin. Kaverukset oli tuotu lähikaupungista ulkoilemaan vähän uusiin maisemiin. Voi luoja miten hellyyttäviä otuksia! Sain ruokkia niitä omistajalla mukana olleilla naksuilla ja sen jälkeen poseerattiinkin jo kuvissa, oikeasti miten ne osaavat vielä katsoa kameraankin? Ehdimme tutustua alpakoihin jonkun aikaa, kunnes muutakin yleisöä alkoi kertyä, tämä kaksikko kyllä aiheutti niin paljon iloa. Annettiin siis muillekin tilaa tutustua näihin suloisuuksiin ja itse jatkoimme matkaa kohti kalakahvilaa, olin koko viikon haaveillut höyryävästä lohikeitosta, joka maistuikin niin hyvälle ulkoilun päälle.

Näitä kuvia palaan selaamaan varmasti vielä monet kerrat ja aina tulee hymy huulille, kuka nyt ei tulisi hyvälle tuulelle tätä kaksikko katsellessaan. Kaiholla katselen myös kuvien valkoista taustaa, nimittäin nyt se on jo muisto vain - lumimaisema kesti taas kokonaisen vuorokauden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti