maanantai 13. tammikuuta 2020

Mitä ostan alennusmyynneistä?

Postaus sisältää mainoslinkkejäLaadukkaita neuleita. Olen pitkin syksyä etsinyt valkoista neuletta ja nyt klikkasin kollaasissa näkyvän Lindexin neuleen kotiin puoleen hintaan. Lindexin Premiun quality neuleita löytyy minulta jo ennestään ja niissä hinta-laatusuhde kohtaa. Myöskään harmaita neuleita ei tunnu koskaan olevan liikaa. En ole mikään kova aleostelija, eikä halpojen hintojen kannata antaa sokaista, mutta tällaisia pitkäikäisiä vaatteita kannattaa aleista metsästää. Samaan ryhmään menevät myös neulemekot. Olen koko syksyn ja talven käyttänyt lähinnä villaisia mekkoja, joten niitä minulta saa ja pitää löytyä useampi, joten täydensin niitäkin nyt alejen aikaan. 

Nilkkurit ja lenkkarit. Juuri nyt etsin mustia siroja nilkkureita, jotka menisivät niin farkkujen kuin mekkojen kanssa. Kengät ovat niin käytössä kuluvaa, että aina parempi jos ne saisi vähän edullisemmin. Samoin erilaiset tennarit ja lenkkarit ovat sellaisia mitä etsin aleista. Kun liikun kävellen, kenkiä myös kuluu, lisäksi minulla on muutama pari tennareita töissä. Kun ostan uudet lenkkarit, siirrän parhaat päivänsä nähneet vielä lenkkikäyttöön, jossa kulutan ne täysin loppuun. Olin jo syksystä asti haaveillut Adidaksen Magmureista, mutten raaskinut niitä normaalilla hinnalla ostaa, nyt aleista kyllä. 

Huulipunia. Vaikka muuten en juurikaan kokeile uutta kosmetiikan saralla, niin huulipunissa tykkään vaihtelusta. Mikäs sen parempi hetki kuin etsiä uusia värejä aleista? Välillä sopivan sävyn valinta voi olla haastavaa ja virheitäkin on tullut tehtyä. Uskallan kokeilla uusia kun niistä ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Huulipunaa käytän aina, joten niitä täytyy löytyä aina laukuista kuin töistä, joten taas kerran ostin alennusmyynnistä pari uutta.

Alusvaatteita. Eli niin kutsutut tylsät ostokset hoitaisin mieluiten aina alejen aikaan, lähes aina hamstraan varsinkin sukkahousuja. Ne ovat minulla niin käyttötavaraa, niitä kuluu niin vapaa-ajalla kuin töissä, joten turha maksaa maltaita. Sukkahousut, sukat ja alusvaatteet ovat ihan parhaita alehankintoja.

Asusteita. Laadukkaat asusteet ovat myös mitä parhaita alelöytöjä, niin pipot, huivit kuin käsineet. Pipoja en missään nimessä enää tarvitsisi, mutta pakko myöntää, että niissä saatan edullisen hinnan hieman vauhdittaa hankintaa. Myöskin villaiset ja nahkaiset käsineet ovat sellaisia, joita tulee talviaikaan käytettyä päivittäin ja uudet nahkahanskat piti ostaa jo viime talvena. Minusta käsineet ovat asuste siinä missä käsilaukkukin, joten miksei niihinkin panostaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti