perjantai 10. tammikuuta 2020

Lila takki

takki - Mango
laukku - Chloé
maiharit - Steve Madden

Postailin juuri laventelinlilasta ja tässä samantien oma versioni kuinka väriä on helppo arjessa käyttää. Hankin alunperin Mangon lilan takin jo syksyllä 2017 (kuvia täällä) ja ihme kyllä, se on säästynyt kirpputorille vienniltä, vaikka laitan aika surutta vaatteita kiertoon. Vaikka takki oli lähes unohtunut varaston uumeniin pariksi vuodeksi, nyt se on taas hyvinkin ajankohtainen. Nykyisin en osta muotia, ne trendikkäimmät vaatteet kun eivät kestä aikaa, joten mieluummin suosin ajattomia vaatteita. Kuten olette ehkä kuvista huomanneet, olen melko yksinkertainen ja mukavuudenhaluinen pukeutuja muutenkin. Värikkäät vaatteet talvella kuuluvat tälle älä osta listalle, montakohan kertaa olen hankkinut vaikka värikkään neuleen ja huomannut vuoden päästä etten ole käyttänyt kyseistä kertaakaan? Mutta välillä voi ja kannattaakin tehdä poikkeuksia, jotta pukeutumiseen saa mielenkiintoa! Tuskin ajattelin vajaa kolme vuotta sitten, että käytän tätä pastellitakkia edelleen, eli tämän luokittelen sinne trendivaatteiden listalle. Ilokseni takki on kuitenkin vielä vuosien jälkeen sekä ajattoman mallinen ja materiaalikin yllättävän hyvä. Kun takki on ollut poissa silmistäni pitkään, on kuin olisi käynyt shoppailemassa omassa varastossa. 

Kun noudattaa kolmen värin sääntöä - eli ei laita samalla kertaa enempään sävyjä päälle, on värikäs takki yllättävän helppo yhdistää. Laventelinlila toimii parhaiten simppelisti niin mustan, harmaan kuin valkoisen kanssa. Jotenkin kiinnostaisi yhdistää tuohon myös jotain toista pastelliväriä, kuten vaaleanpunainen pipo. Takki ei todellakaan ole päivittäisessä käytössä, vain silloin tällöin on hauska pukeutua vähän värikäämmin. Aion ehdottomasti jatkossakin säilyttää takin ja ottaa käyttöön näin aika ajoin.

Ps. Miksi ihmeessä jätin hiukset auki tuulisena päivänä? Näiden kuvien ottamien oli lähes mahdotonta hiusten lennellessä ilmaan tuulen mukana, haha. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti