torstai 2. toukokuuta 2019

Pizza, pasta & gelatohame - Lindex (tämä)
T-paita - &Other Stories (tämä)
laukku - Gucci
tennarit - Converse
kaulakoru - &Other Stories (tämä)
korvikset - H&M

Otsikossa tulikin jo tärkeimmät, eli Italian loma nyt päällimmäisenä mielessä. Eniten odotan ruokaa, aurinkoa ja kiertelyä muutamassa eri kaupungissa viikon aikana. Tosin pikkuisia muutoksia tuli matkaan, kiitos lentoyhtiön lakon. Vaikka matkustamme suhteellisen paljon, olemme välttyneet lakoilta tai lentojen pahoilta myöhästymiseltä kiitettävästi aina tähän päivään asti. Viime päivät olen ollut todella stressaantunut lakosta, joka peruisi meidän Milanon lennon, mikäli sopua asiaan ei saada. Alunperinkin oli vähän hankalaa löytää sopiva lento, joten päädyin itselleni uuteen lentoyhtiöön, vaihto olisi ollut Tukholman kautta. Ideaalitilanne on tottakai suora lento, mutten sellaista onnistunut löytämään. Note to myself: pitäydy itselle tutuissa lentoyhtiöissä. En ole edes viitsinyt aloittaa pakkaamista, sillä monta päivää olen jännittänyt peruuntuuko koko matka. Olen tosiaan ihan älytön stressaamaan tällaisista jutuista ja otan toisinaan muutenkin vastoinkäymiset liian tunteella.

Lopulta eilen keskiviikkoiltana lakon jatkuttua jo kuudetta päivää, päätin etten enää halua lähes yöuniani menettää asian vuoksi, joten aloin miettiä muita ratkaisuja. Milanoon en tosiaan muita järkeviä lentoja löytänyt, joten lopulta oli skipattava koko kohde. Milanon sijaan suuntaammekin ensin Bolognaan, jonne löysin suorat lennot luotettavalta lentoyhtiöltä. Bolognaan siksi, että se on lähellä Modenaa, joka on meidän seuraava kohde. Vähän lisäkuluja nämä viime hetken muutokset aiheuttivat, mikä tottakai harmittaa, mutta ainakin päästään lähtemään reissuun. Jos jotain positiivista, niin Milanossa olemme onneksi jo käyneet aiemmin niin ei ihan niin paljon harmita. Vaikka lakko olisi päättynytkin ennen meidän lentoa, en uskaltanut viime hetkiin tietoa jättää. Bolognaan en ole juuri ehtinyt tutustua, useimmiten kun kohteiden etukäteen fiilistely on matkan parhaita puolia, nyt mennään ihan spontaanisti.

Vähän Italian fiilikseen päästiin jo viime viikonloppuna Porvoossa - lämmin ilta, kylmä jäätelö ja ihanat kujat - melkein kuin ulkomailla konsanaan. Aina ei tarvitse lähteä kauas ja Suomessa on varsinkin kesäaikaan niin ihania kaupunkeja. Viime lauantaina oli vielä ihan kesäpäivä, mutta nyt on taas palattu niihin "normaaleihin" kevätsäihin. Toivottavasti Italiassa olisi vähän lämpimämpää, sillä ainakin mekkoja otan mukaan. Tänään minulla onkin pakkausurakka työpäivän jälkeen, sillä lähdetään jo huomenna perjantaina aamulla Helsinkiin yhdeksi yöksi. Palaan siis linjoille loman jälkeen ja Instagramin puolella nähdään siihen asti. 

Linkit mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Moi, Lappeenrannasta pääsee Raynairlla Bergamoon, joka on lähellä Milanoa. Olen muutama vuosi sitten mennyt kyseisen matkan, kätevästi pääsi Bergamon kentältä bussilla Milanoon. Mukavaa matkaa, Italia on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos tiedosta 🙂 harmi vain tässä vaiheessa kahta päivää ennen matkaa ei ehtinyt enempää alkaa sumplimaan, kun huomiseksi varattu hotelli Helsingistä mistä ei olisi saanut enää rahoja takaisin 😕 Milano oli muutenkin meillä vähän sellainen ohikulku paikka nyt, mutta tottakai lakko ärsyttää aivan suunnattomasti. Kiitos paljon ja mukavaa alkanutta toukokuuta! 🙂

   Poista
 2. En ollut jostain syystä eksynyt blogiisi muutamaan kuukauteen, mutta olipa inspiroiva lauantaiaamu selailessa sun reissu-, kollaasi- ja asupostauksia parilta kuulta, kiitos! :) Esim. tämä pallokuosi ruskealla pohjalla iskee täälläkin kovaa ja blogistasi löysin nyt tuon ihanan hameen, jota täytyy käydä liikkeessäkin kyllä katsomassa!

  -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, pahoittelut kun vastaamisessa kesti!En ole tänne ehtinyt kun lomalta suoraan töihin :D Kiva että nyt palasit takaisin ja niin kiva kuulla että inspiroiduit <3 Hame on kyllä kiva, ostin sekä sen että mekon ja molemmille on tullut käyttöä :)

   Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista