tiistai 21. toukokuuta 2019

Kesäjuttuja
mekko - I am
laukku & kengät - Zara
aurinkolasit - Ray-Ban
korvakorut - Zara

Parasta kun kesä on vasta edessä, mutta jo nyt toukokuussa on päästy nauttimaan lämmöstä. Menneenä viikonloppuna otimme avomiehen kanssa ilon irti kesäkeleistä. Lauantaina kävimme läheisessä satamassa kalamarkkinoilla, jossa friteeratut silakat ovat ihan pakolliset, jälkiruoaksi tietenkin jäätelöä kioskilta. Istuskeltiin niitä syömässä meren äärellä auringossa, oli lämpimämpää kuin Italiassa viikko sitten! 

Sunnuntaina suunnattiin mökille ensimmäistä kertaa tälle vuodelle yhdeksi yöksi. Grillattiin, saunottiin puusaunassa, pyöräiltiin ja oltiin ylipäätään pitkälti ulkona. Ihanaa oli Italian ihmispaljouden ja hektisen työviikon jälkeen viettää aikaa mökillä hiljaisuudessa vain linnunlaulua kuunnellen. Kerrankin pystyin unohtamaan kaikki kotona odottavat velvollisuudet ja nautin vain siitä, ettei ollut pakko tehdä mitään. Huomaan aina ulkomailla käytyäni, että osaan taas paremmin arvostaa asioita, jotka ovat normaalisti minulle itsestäänselviä, kuten puhdas luonto ja kaivovesi. 

Vuorotyön parhaita puolia on ehdottomasti se, että vapaapäiviä voi olla useampi putkeen, jolloin esimerkiksi mökkireissut onnistuvat, vaikken lomaa juuri kesällä pitäisikään. Aion nimittäin viime vuoden tyyliin viettää vain viikon lomaa elokuussa ja kaksi viikkoa säästän syksyyn. Ehdottomasti ehtii nauttia kesästä myös töiden lomassa.

Viikonlopun lämpö sai pukeutumaan myös sään mukaan, kun suuntasimme mökille. Yleensä en mökille lähtiessä pukeutumista mieti, mutta nyt olimme menossa samalla reissulla viime vuoden puolella auenneeseen Outlet -ostoskeskukseen, enkä viitsinyt ihan kulahtaneimmissa mökkikamppeissa lähteä. Mekko on löytö Italiasta. Kiertelin siellä harvinaisen vähän kaupoilla, kun oli yksinkertaisesti niin paljon muuta tehtävää ja nähtävää. Lähtöpäivänä Roomasta löysin kuitenkin kuvissa näkyvän mekon, joka on aitoa italialaista tekoa sellaiselta bränditä kuin I am. Täysin uusi tuttavuus itselleni ja ilmeisesti myymälötä on vain Italiassa. Brändillä oli varsinkin kauniita mekkoja edullisin hinnoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti