maanantai 27. toukokuuta 2019

Kaksonen

Googlettelin taannoin kuvausta horoskooppimerkistäni, Kaksonen, ja päädyin lukemaan sen verran osuvia kuvauksia täältä ja täältä, etten voinut kuin huvittuneena nyökytellä miten paikkaansa pitäviä ne olivatkaan! Usein kun tapaan muita samaa horoskooppimerkkiä olevia ihmisiä, tykkään jutella heidän kanssaan horoskoopista ja monesi löytyy todella paljon yhteläisyyksiä, eli vakaasti uskon horoskoopeissa olevan jotain perää.


"Luonto on upeimmillaan ja valmistautuu siirtymään kesäaikaan silloin kun Kaksoset syntyvät. Kukat kukkivat ja tuoksuvat tuhansissa väreissä ja koko ajan syntyy jotakin uutta entisten lisäksi. Näin se tuntuu olevan Kaksosillakin, jotka eivät turhan pitkäksi aikaa malta pysähtyä samoihin maisemiin. Koko ajan pitää olla vireillä joku uusi idea tai mieluummin useampia yhtä aikaa. Levottomana sieluna Kaksonen osaa kyllä suvereenisti olla aloittamassa yhtä jos toistakin projektia, mutta loppuun saattaminen ei onnistu ihan yhtä helposti. Kaksosten tehtävänä onkin luoda uusia näköaloja uteliaisuutensa ohjaamina ja antaa muiden viedä päätökseen ne asiat, jotka tuntuvat vaivan arvoisilta. Kaksosia moititaan usein kaksinaisuudesta heidän nopeasti vaihtelevien mielipiteidensä vuoksi, mutta kysymyksessä on puhdas ja vilpitön uteliaisuus, joka ei ehdi murehtia eilisen päivän puheita."

Niin totta! Kevät on tosiaan lempivuodenaikani kun luonto alkaa vihertää. Mielessäni rullaa monta asiaa kerrallaan, ja teenkin kaikkea samaan aikaa eikä mikään tule valmiiksi. En osaa olla tekemättä mitään ja tunnen huonoa omaatuntoa hölläilystä. Kyllästyn todella nopeasti, minkä vuoksi esimerkiksi työn tulee olla vaihtelevaa. Huomenna voin jo olla eri mieltä kuin tänään. Hauskinta on, että monista piirteistäni olen saanut useasti palautetta myös muilta ihmisiltä.


"Kaksosten hallitseva planeetta on Merkurius, joka tiedonvälityksen kosmisena komeettana sukkuloi tietoisen ja alitajuisen maailman välillä pelkoa tai epävarmuutta tuntematta. Useimmiten Kaksosen voi tunnistaa hänen puhelahjoistaan ja ainutlaatuisesta kyvystään sopeutua uusiin ja arvaamattomiin tilanteisiin. Tuskin löytyy sellaista paikkaa tai tilannetta, jossa Kaksonen jäisi sanattomaksi. Joskus yhteys löytyy kymmenien kevyiden aasinsiltojen välityksellä, mutta se ei tunnu Kaksosia häiritsevän. Kun puhuu riittävästi niin jotain osuu aina kohdalleenkin. Liika puhuminen ja selittäminen muodostuu suoranaiseksi ongelmaksi monille Kaksosille, jotka lopulta itsekin eksyvät luomaansa sanojen ja käsitteiden viidakkoon."

Taas totta! Ystäväni kerran sanoikin, että keksin puhuttavaa vaikka kiville. En ole myöskään koskaan mennyt töihin hakemuksilla, vaan jokaiseen työpaikkaani olen päätynyt sitä kautta, että olen avannut suuni. Uskon, että tämä sosiaalisuus paistaa jollain lailla läpi, sillä olen huomannut olevani helposti lähestyttävä.


Uskotteko horoskooppeihin ja tuntuuko oman merkkisi kuvaus todenmukaiselta? Entä välittyykö minusta blogin kautta horoskooppimerkkini piirteitä? Onko ruudun takaa muita Kaksosia? 

2 kommenttia:

 1. Mä oon aina tykännyt lukea horoskooppeja ja olisi hienoa, jos horoskooppimerkkini (vesimies) luonnekuvaukset osuisivat muhun, mutta ne on oikeastaan lähes päinvastaiset mitä itse olen. Vesimies nähdään luovana, yksin viihtyvänä ja jopa tunteettomana, kun mä taas en oikeastaan ole kovin luova, olen tosi seurallinen ja vähän liiankin tunteikas :D Olen myös miettinyt asiaa siltä kantilta, että ehkä siksi nuo vesimiehen luonnekuvaukset ei sovi muhun, koska olen syntynyt noin kuukauden etuajassa ja mun ns. kuuluisi olla kalat :) Mutta ehkä se ei mene noin, en ole asiaan sen kummemmin perehtynyt. Sulla onkin sitten ihan eri tilanne ja on tosi mielenkiintoista, että horoskooppisi täsmää suhun niin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta? No meneepä sulle kuvaus ristiin :D Hyvin kyllä kävisi järkeen tuo päättelysi ;) Mulla kyllä osuu niin nappiin että huh :D

   Aurinkoista viikon jatkoa! <3

   Poista