tiistai 28. toukokuuta 2019

Jokapaikan paitamekko

Postaus toteutettu yhteistyössä Lindexin kanssa. Sisältää mainoslinkkejä.


Lindex lanseerasi keväällä Your Smart Wardrobe -konseptin, jonka ajatuksena on auttaa asiakkaita tekemään järkeviä ja kestäviä hankintoja vaatekaappiin. Helposti yhdisteltäviä vaatteita, jotka pysyvät lemppareina pitkään. Lindexiltä inspiroituneena päätin stailata klassisen paitamekon kahdella tapaa vaatekaapistani valmiiksi löytyvien asusteiden kanssa. Paitamekko on mitä mainioin kesävaate, menee kaikenlaisille vartaloille, sopii niin työkäyttöön kuin vapaa-aikaan. Mekon löydätte täältä.


Kaupungille nahkatakin ja lenkkareiden kanssa. Ajaton paitamekko toimii loistavasti rennossa arkikäytössä nahkarotsin ja lenkkareiden kera. Tällaisissa asuissa minut useimmiten arjen kiireessä nähdäänkin. Parasta on kun näinkin klassisen vaatteen yhdistää johonkin ronskimpaan, kuten paksupohjaisiin lenkkareihin. Nahkatakin sijaan mekon päälle voisi heittää farkkutakin. Musta-valkoinen mekko on siitä helppo, että sen kanssa voi yhdistää ihan mitä vain haluaa. Mekkoa tulee ihan varmasti käytettyä myös esimerkiksi punaisen laukun ja huulipunan kanssa.


Lämpimään kesäpäivään korilaukun ja sandaalien kera. Pitkähihaiset mekon ovat lemppareitani siitä syystä, että ne menevät niin viileämpänä kuin helteisenä päivänä. Hihoja voi kääntää rennosti aurinkoisena päivänä. Käteen kesäinen olkilaukku ja jalkaan sandaalit korolla tai ilman. Lindexillä on muuten kesämallistossa parikin nättiä korilaukkua, tämä pienempi ja tämä suurempi malli. Napillinen mekko on mitä parhain vaate myös rannalle mennessä, helppo heittää bikinien päälle.

Kumpi yhdistelmistä on enemmän sinun makuusi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti