sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Tällä viikolla..


..aloin vihdoin päästä normaaliin rytmiin viikon kestäneen jet lagin jälkeen, miten se on niin paljon pahempi kotiinpäin tultua? Edelleen oli myös tavaroita reissun jäljiltä joko purkamatta tai väärissä paikoissa, jotka sain vihdoin järjestykseen.

..yritin olla positiivinen ankean marraskuun sään keskellä ja ajatella sen ihan pukeutumiskysymyksenä - päälle joko sadetakki tai tuo kuvissa näkyvä lämmin parka. Yksi rennompi talvitakki on ehdoton siistejen villakangastakkejen rinnalla, kun kuljen kävellen töihin. Kuvissa näkyvä vihreä parka löytyi Lindexiltä, kyseessä *tämä takki. Loppuviikosta näkyi sitten jo aurinkokin, voi että miten se piristi!


..vietin vapaapäivää Helsingissä, tuntuu etten ollut käynyt siellä pitkään aikaan. Kävin lounaalla La Torrefazionassa ja kiersin muutamat lempiliikkeeni, kuten Zaran, &Other storiesin ja Cosin. Myöhemmin tapasin vielä yhden pitkäaikaisen ystäväni kahvejen merkeissä, oli kiva jutella kunnolla pitkästä aikaa. 

..fiilistelin Helsingissä kuin täällä asuinkaupungissa upeita jouluvaloja, joten pieni jouluinnostuja nosti väkisinkin päätään, vaikken koskaan ole sen kummemmin kyseisestä juhlasta välittänyt. Aloin myös suunnittelemaan lahjahankintoja, minusta on kivempi antaa kuin saada lahjoja. Tuli myös juotua ensimmäiset glögit!


..tein pitkästä aikaa kasvissosekeittoa, joka oli vuosia sitten yksi lempiruokani, kunnes erään viisaudenhampaan poiston jälkeen en voinut viikkoon syödä muuta, jolloin sain keitosta totaalisen tarpeekseni. Nyt kahden vuoden jälkeen soppa maistuu taas. Täydellistä kylmän kelin ruokaa, niin simppeli ja edullinen tehdä. Aineksia vaihtamalla keitosta saa aina erilaista, nyt tein peruna-porkkana-purjo, ensi kerralla laitan ainakin bataattia.

..olemme katsoneet avomieheni kanssa yhteisiä lempisarjoja myöhään iltaan. Tällä hetkellä telkkarin ruudulla pyöriii useimmiten Sorjosen kakkoskausi tai American Horror Story.


..minulle sattui useampi vapaapäivä putkeen, oli ihanaa kun ehti käydä parina päivänä kaupungilla kahvilla, blogata ja hoitaa rastiin jääneitä kotiaskareita.

..vietimme työpaikan pikkujouluja perjantai-iltana. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa kaikki kerralla, sillä ensin minä olin lomalla ja sitten yksi työkaveri. Tuleville viikoille onkin useampi yhteinen illanvietto suunnitteilla. Niin parasta kun on ihana tiimi.

Kohtapuolin suuntaan töihin, taidan lähteä kävelemään vähän aikaisemmin ja mennä pidempää reittiä, kun on niin ihana ilma. Mukavaa sunnuntaita teille! :)

*mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti